reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
dagamit jeszcze raz gratuluję zakupu !!! kolor jest piękny !!!
agatkaT
Fanka BB :)
Dziewczyny zastanawiam się nad stanikiem- który kupić?
BIUSTONOSZ TOP STANIK CIĄŻOWY BEZSZWOWY UNIWERSALN (1504862179) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
BEŻOWY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 95D WYPRZEDAŻ!! (1499545659) - Aukcje internetowe Allegro
BIUSTONOSZ TOP STANIK CIĄŻOWY BEZSZWOWY UNIWERSALN (1504862179) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
BEŻOWY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 95D WYPRZEDAŻ!! (1499545659) - Aukcje internetowe Allegro
agatkaT
No mi cycki nie urosły w ogóle w ciąży... tylko obwód pod biustem mi się zwiększył...
Chce teraz kupić, żeby mieć do spania teraz, bo siara mi leci... A ten sportowy chyba wygodniejszy...
Nie wiem czy nie wezmę obu...
Chce teraz kupić, żeby mieć do spania teraz, bo siara mi leci... A ten sportowy chyba wygodniejszy...
Nie wiem czy nie wezmę obu...
agatkaT
Biorę oba...
A co powiecie o tym?
Koszula Ciążowa do Karmienia GRANAT Okazja XXXL (1505596352) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
bo chce kliknąć "kup teraz" :-)
A co powiecie o tym?
Koszula Ciążowa do Karmienia GRANAT Okazja XXXL (1505596352) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
bo chce kliknąć "kup teraz" :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny zastanawiam się nad stanikiem- który kupić?
Agatka - jesli ja miałabym coś doradzić to powiedziałabym stanowczo ŻADEN Z TYCH!
Biustonosz powinien dobrze podtrzymywać piersi, szczególnie duże, mleczne..... a rozmiar D nie świadczy raczej o małym biuście. Takie biustonosze bezszwowe, bez fiszbin nie podtrzymują piersi prawie wcale! Chyba jedynie tylko je maskują żeby nie wisiały od ciężaru.
Ja zamówiłam z fiszbinami i trzyma piersi dosyć dobrze.
karmiłam piersią dwójkę dzieci i wiem co może się stać z biustem po karmieniu jak nie będzie on podtrzymywany :-(
reklama
Aestima
Dagamit, energy to dla dziewczynki najpiękniejszy kolor ze wszystkich x- landerów Cieszę się, że się zdecydowałaś ,bo jest tysiąc razy piękniejszy od vulcano! Musimy się kiedyś wszystkie mamy z x-landerami na spacer wybrać, hehe wyobrażacie sobie kilka mamuś- każda z tym samym wózkiem- my z Traschką jungle, mrsmooon carbon a Ty energy- piękna fotka by była
Podziel się: