reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Dagamit, ale energetyzujący kolorek! :-)

Agatka, ja bym brała ten do karmienia - choć jeszcze nam mogą bimbałki podrosnąć... Ale tanie znalazłaś!

No mi cycki nie urosły w ogóle w ciąży... tylko obwód pod biustem mi się zwiększył... :wściekła/y:
Chce teraz kupić, żeby mieć do spania teraz, bo siara mi leci... A ten sportowy chyba wygodniejszy...
Nie wiem czy nie wezmę obu...

Agatka - jesli ja miałabym coś doradzić to powiedziałabym stanowczo ŻADEN Z TYCH!
Biustonosz powinien dobrze podtrzymywać piersi, szczególnie duże, mleczne..... a rozmiar D nie świadczy raczej o małym biuście. Takie biustonosze bezszwowe, bez fiszbin nie podtrzymują piersi prawie wcale! Chyba jedynie tylko je maskują żeby nie wisiały od ciężaru.
Ja zamówiłam z fiszbinami i trzyma piersi dosyć dobrze.
karmiłam piersią dwójkę dzieci i wiem co może się stać z biustem po karmieniu jak nie będzie on podtrzymywany :-(

reklama
Dagamit, energy to dla dziewczynki najpiękniejszy kolor ze wszystkich x- landerów:) Cieszę się, że się zdecydowałaś ,bo jest tysiąc razy piękniejszy od vulcano! Musimy się kiedyś wszystkie mamy z x-landerami na spacer wybrać, hehe wyobrażacie sobie kilka mamuś- każda z tym samym wózkiem- my z Traschką jungle, mrsmooon carbon a Ty energy- piękna fotka by była;)

Do góry