reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

madzioolka ja kupiłam tą koszulę nocną w lidlu.Byłam w poniedziałek właśnie jak akcja się zaczynała po 10 i było kilka sztuk.Bardzo fajne gatunkowo są te koszule.A ile koszul planujecie kupić? Ja na razie kupiłam już dwie+szlafroczek jeden.
A co do podkładów też planuję zakupić ale w przyszłym miesiącu bo w tym budżet już przekroczyłam...;-)
A co do okryć kąpielowych z kapturkiem ja mam 3 i myślę ,że starczy.

Co do kosmetyków to znalazłam serię Bobini od 1 dnia życia - szampon i płyn do kąpieli w jednym...Bobini Baby, szampon i płyn do kąpieli, od 1dnia, 400ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
lub żel do mycia ciała i włosów
http://www.doz.pl/apteka/p47973-Bobini_Baby_zel_do_mycia_ciala_i_wlosow_od_1_dnia_400ml

a dodatkowo krem do smarowania po kąpieli
Bobini Baby, krem ochronny od 1 dnia, 100 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Dodatkowo mając kartę zniżkową dla mamy i maleńtwa jest -15% od tej ceny jeszcze.

reklama
to jest sukienka ze streczem,taka a'la gorset u góry,i o dziwo jeszcze miałam w niej miejsce na brzuch
:-D

Ja ostatnio dokupiłam sobie spodnie ciążowe, bo miałam 2 pary. Wzięłam ciut większe, bo w jednych wszystko mnie ciśnie, kiedy siadam :no: A poza tym mam ochotę na jakąś koszulę, bluzkę... ale poczekam, aż będzie cieplej. I jedną sobie wezmę ;-) Teraz czekam też na zakupy staników do karmienia itd... Nie mogę szaleć z zakupami dla siebie.

Ja też podobnie jak trasia ostatnio kupiłam coś sobie z ciuszków w grudniu w dodatku był to zestaw ciążowy bluzek i spodni na allegro za jakieś grosze.O nowych nie wspominam bo mi szkoda kasy zdecydowanie.Noszę bluzki i tuniki mamy.A i płaszcz piękny czerwony przeciwdeszczowy i przeciwwietrzny od mamy pozyczam- jest sliczny.Mama go kiedyś kupiła w Olsenie za 160 zł na wyprzedaży a cena jego normalna nie zgadniecie...449 zł :szok:.

reklama
Do góry