reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ja napewno nie wcześniej jak jakis tydzień lub 2 przed porodem...wcześniej jak dla mnie nie ma sensu bo się zakurzy itp

reklama
no ja też tak właśnie mysłałam, chociaż łóżeczko postawię wcześniej, bo nie mam gdzie, a pościel założę w maju :-)

a my dzis składamy łozeczko :) wczoraj byłam 3 godziny na zakupach :) i oto moje zdobycze dla Benka :

716664bfbc116d9f3fe348ec1ff2-43799462_d.jpg

i lampka z misiami :)

add0b00dd9f2e7d76549699b4cc5-43220625_d.jpg

Misie są śliczne i wyciągane do zabawy :)

do tego jeszcze lampka do kontaktu która zmienia kolory delikatnie :)

zaraz lece na dalsze zakupy uff...czas na zlew farby i baterie bo wczoraj nic nie znalazlam :(

Doris, gratulacje!

Przepraszam Zebrra, ale ja ostatnio jestem mało rozgarnięta :-(
Zastanawiam się tylko czy w samochodzie nie będzie za gorąco Młodej jeszcze w śpiworku jak będzie miała na sobie i kombinezonik. W domu wyjeżdżam z ciepłego garażu, klimatronik naprawdę trzyma wskazaną temperaturę więc w autku jest całkiem przyjemnie :tak:
Skoro wyjeżdżasz z garażu, to może być za ciepło, my mamy auto pod blokiem, drugie w garażu, ale zimnym, więc nim się nagrzeje, to chwilę trwa. A z drugiej strony w przypadku dużych mrozów samo przejście z samochodu gdzieś tam wymaga okrycia malucha, więc myslę, ze się przyda. Nie wiem, dla mnie to było przydatne rozwiązanie. Wiedziałam, że i od spodu i z wierzchu jest cieplutko... Tyle, ze ja miałam oddzielny śpiworek i on był cieńszy... Nie wiem, zamotałaś mi w głowie ;)

zebrra jak przyjedziemy do domku i uda mi się ją uruchomić to na pewno porobię zdjęcia i Wam pokażę.Jest jeszcze jedna sztuka nowa na allegro więc może akurat któraś z Was się skusi.Używane są w bardzo podobnych cenach...więc stwierdziłam ,że lepiej jak pojadę po nową i zrobię sobie wycieczkę za Wrocław:)

reklama
Do góry