reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zebrra - ja też w sumie nie wiem co z tym śpiworkiem do wózka/fotelika, bo dziś oglądałam fotelik, który będę miała i ma taką polarkową nakładkę. Ale "rozwojowo" chyba większy kupię no i argument nieubłoconych bucików.
Nakładka na łóżeczko "przeciobgryzieniowa" praktyczna, ale niezbyt urodziwa no i czy nie pasuje tylko na łóżeczka z Ikea
Aestima - białe drewniane są w Zara Home. Jako, że ten sklep jest tylko w Wawie i Poznaniu mogę Ci kupić i wysłać tylko nie wiem ile przesyłka będzie kosztować :-( Zara Home - To Organise - Kids Basic Hanger (Set of 3)
izka-mummy-to-be-ten kombajn kąpielowy to podobno mało praktyczny- są problemy z wylewaniem wody-, ja też pierwotnie myślałam o czymś takim, ale dziś właśnie przywiozłam pożyczoną wanienkę no i mieści mi się ona na niższej szafce w łazience Pozostanie tylko przewijak.
Larvunia - poszukaj na Allegro - ja znalazłam wczoraj przypadkowo jakiegoś producenta poduszek w rozmiarach wszelakich.
Ja będę miała na początek kołyskę, którą mi dowiozą w kwietniu.Ale łóżeczko też przygotuję, ale bez prania a tym bardziej zakładania pościeli. Myślę, że na jesień.
Tak wogóle pomyślałam, że szybciej urodzę niż przygotuję wszystko co bym chciała.
Dziś byłam po różne rzeczy - i dobre rady - dostałam ubranka, wanienkę, karuzelę, otulaczek, książki, płyty i mnóstwo drobiazgów. Załadowałam cały bagażnik - fotelik i kołyska zostaną mi dowiezione.
I jeszcze jedno zakupowo - w sobotę o 12 w centrum handlowym przy Ikea na Targówku otwarcie największego w Polsce sklepu Mothercare - może będą jakieś promocje ?
Nakładka na łóżeczko "przeciobgryzieniowa" praktyczna, ale niezbyt urodziwa no i czy nie pasuje tylko na łóżeczka z Ikea
Aestima - białe drewniane są w Zara Home. Jako, że ten sklep jest tylko w Wawie i Poznaniu mogę Ci kupić i wysłać tylko nie wiem ile przesyłka będzie kosztować :-( Zara Home - To Organise - Kids Basic Hanger (Set of 3)
izka-mummy-to-be-ten kombajn kąpielowy to podobno mało praktyczny- są problemy z wylewaniem wody-, ja też pierwotnie myślałam o czymś takim, ale dziś właśnie przywiozłam pożyczoną wanienkę no i mieści mi się ona na niższej szafce w łazience Pozostanie tylko przewijak.
Larvunia - poszukaj na Allegro - ja znalazłam wczoraj przypadkowo jakiegoś producenta poduszek w rozmiarach wszelakich.
Ja będę miała na początek kołyskę, którą mi dowiozą w kwietniu.Ale łóżeczko też przygotuję, ale bez prania a tym bardziej zakładania pościeli. Myślę, że na jesień.
Tak wogóle pomyślałam, że szybciej urodzę niż przygotuję wszystko co bym chciała.
Dziś byłam po różne rzeczy - i dobre rady - dostałam ubranka, wanienkę, karuzelę, otulaczek, książki, płyty i mnóstwo drobiazgów. Załadowałam cały bagażnik - fotelik i kołyska zostaną mi dowiezione.
I jeszcze jedno zakupowo - w sobotę o 12 w centrum handlowym przy Ikea na Targówku otwarcie największego w Polsce sklepu Mothercare - może będą jakieś promocje ?
zebrra
Potrójna mama :)
Generalnie ja wychodzę z założenia, że większy lepszy bez względu na to, czy będziesz używać w foteliku czy nieZebrra - ja też w sumie nie wiem co z tym śpiworkiem do wózka/fotelika, bo dziś oglądałam fotelik, który będę miała i ma taką polarkową nakładkę. Ale "rozwojowo" chyba większy kupię no i argument nieubłoconych bucików.
Nie wiem, czy pasuje do innych, dopiero jak będe miała łóżeczko, to będę sprawdzać Urodziwa nie jest, ale tak naprawdę ona nie jest specjalnie widoczna...Nakładka na łóżeczko "przeciobgryzieniowa" praktyczna, ale niezbyt urodziwa no i czy nie pasuje tylko na łóżeczka z Ikea
Pojechałabym, ale O będzie w pracy, a Jasiek jest chory.. echh...I jeszcze jedno zakupowo - w sobotę o 12 w centrum handlowym przy Ikea na Targówku otwarcie największego w Polsce sklepu Mothercare - może będą jakieś promocje ?
Jutro też miałam jechać na 13-tą do kawiarni Ethno Cafe na warsztaty dotyczące pieluszek wielorazowych, no ale Jasiek...
Larvunia, jeśli potrzebujesz takiego niestandardowego rozmiaru, to chyba najłatwiej uszyć...
katamisz
Fanka BB :)
Tak jak pisałam na ogólnym huśtaweczkę kupiłam.Jest śliczna.Zapłaciłam za nią 165 zł-nowa z opakowaniem.Ma 5 melodyjek-pokrętełko głośności ma,5 szybkości huśtania, oprócz tego daszek z diodami LED które delikatnie świecą w rytm muzyki.Dodatkowo ma w zestawie kabelek (jack-jack)i można dziecku podłączyć huśtawkę do mp3 lub mp4 i dziecko słucha muzyki z naszego urządzenia przenośnego...Bardzo fajna rzecz.Poza tym ma 4 kąty nachylenia fotelika i mozliwość całkowitej blokady np do karmienia dziecka na siedząco.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
bardzo fajna ta hustawka, może też taka kupię ale dopiero jak sie Julinka urodzi bo mam już leżaczko-bujaczek i zobaczę jak się sprawdzi :-)
agatkaT
Fanka BB :)
Katamisz super huśtawka. I chyba nie droga co?! Porównując z Fisher... :-)
zebrra
Potrójna mama :)
Katamisz, super huśtawka, gratuluję zakupu!!!
Jeśli któraś z Was szuka podgrzewacza, to takie coś mi wpadło w oko PREZENT! PODGRZEWACZ HOME&AUTO MODEL 2011 WAWA (1486286676) - Aukcje internetowe Allegro
Kompletnie nie znam cen, więc nie wiem czy drogi czy tani...
Jeśli któraś z Was szuka podgrzewacza, to takie coś mi wpadło w oko PREZENT! PODGRZEWACZ HOME&AUTO MODEL 2011 WAWA (1486286676) - Aukcje internetowe Allegro
Kompletnie nie znam cen, więc nie wiem czy drogi czy tani...
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Katamisz - sprzęt fajny :-) Z tego co pamiętam to można rozłożyć na płask i unieruchomić czyli jest to też tradycyjny leżaczek, czy tak ? Bo ja się zastanawiam nad czymś jak najbardziej uniwersalnym - leżaczek, bujaczek, huśtawka.
Zebrra - podgrzewacz chyba nie drogi, ale jakoś dziwnie mi na jednorazówkę wygląda :-(
A odnośnie co do podgrzewacza to koleżanka mi dziś poleciła butelki Dr Brown's, od razu antykolkowe. Cena podobna do Tommy Tippe. Ale to klasyczne nie szeroka szyjka bo do żadnego podgrzewacza nie wejdą.
Zebrra - podgrzewacz chyba nie drogi, ale jakoś dziwnie mi na jednorazówkę wygląda :-(
A odnośnie co do podgrzewacza to koleżanka mi dziś poleciła butelki Dr Brown's, od razu antykolkowe. Cena podobna do Tommy Tippe. Ale to klasyczne nie szeroka szyjka bo do żadnego podgrzewacza nie wejdą.
Podziel się: