reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
Kochane a możecie mi powiedzieć jakie są Wasze lub Waszych znajomych opinie o firmie Peg Perego lub inaczej Mamas & Papas.Chodzi mi głównie o huśtawko leżaczki bo aktualnie jestem na etapie wyboru i wpadła mi w oko taka huśtaweczka...
YouTube - Mamas & Papas Star Lite Swing.MP4
Ja z własnego doświadczenia to mogę tylko powiedzieć coś o ubraniach ciążowych tej firmy i oczywiście bardzo sobie cenię, fajne, trwałe, wygodne... zdarzyło mi się też kiedyś dorywczo przez jakieś 2 tygodnie pracować w Mamas & Papas, w sumie takie głupawe roboty, jak np sprawdzanie kołderek dziecięcych, czyli przeglądanie czy szwy się nie rozchodzą itp itd. i moje główne wrażenie było takie, że stawiają duży nacisk na jakość produktów. Poza tym to uważam, że większość ich rzeczy jest prześlicznych, tylko cena zazwyczaj zwala mnie z nóg Wczoraj dostałam w prezencie 5 wyszywanych pieluszek tetrowych z tej firmy, ręczniczek kąpielowy i grzechotkę, wszystko wygląda dobrze jakościowo i ładnie, a jak się sorawdzi to zobaczymy za kilka miesięcy
traschka
Mama Marysi
katamisz ja też słyszałam tylko pozytywne opinie na temat firmy Peg Perego, widzę że nie ja jedna więc pewnie warto
Aestima gratuluję łóżeczka, moje stoi juz od stycznia. Dostaliśmy od znajomych i nie mieliśmy gdzie go dać więc stoi od początku w pokoju
Aestima gratuluję łóżeczka, moje stoi juz od stycznia. Dostaliśmy od znajomych i nie mieliśmy gdzie go dać więc stoi od początku w pokoju
Aestima
Fanka BB :)
mrsmoon -to jest hurtownia w bydgoszczy- nazywa się smyk i chyba mają stronkę internetową ale wizytówkę zostawiłam w samochodzie:/ Mają tam dużo rzeczy w cenach takich jak w necie lub tańszych. A łóżeczko, cóż w necie nie zwróciłam na nie kompletnie uwagi a w sklepie od razu wydało mi się śliczne- takie proste i klasyczne. Szczegóły: drewex z szufladą, kuba II, biel transparentna
U nas to samo- też pierwsze wnuczątko i nawet... prawnuczątko dla moich dziadków
My już sobie ustawimy w pokoju łóżeczko a co tam
U mnie to samo Tez pierwsze prawnuczątko u męża tradycyjnie też Moja babcia od strony mamy, uparła się, że kupi wózek jaki tylko sobie wymarzę, hehe Rozpieszczają mnie Ale kto jak nie babcia ma rozpieszczac, a co dopiero prababcia
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cześc dziewczyny
Potrzebuję pomocy, zamawiam łóżeczko i jest 5 rodzajów materacy do wyboru:
1. piankow-kokosowy
2. kokos-pianka-kokos
3. 100% kokos
4. piankowo-gryczany
5. kokosowo-gryczany
KTÓRY MAM WZIĄĆ??? KTÓRY NAJLEPSZY?
Potrzebuję pomocy, zamawiam łóżeczko i jest 5 rodzajów materacy do wyboru: