zebrra
Potrójna mama :)
Doris ja bym wybrała 5.
Aestima gratuluję, wreszcie masz z głowy
Aestima gratuluję, wreszcie masz z głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam Zebrra, ale ja ostatnio jestem mało rozgarnięta :-(Hehehe Kochana wyczytałam to na aukcji
Cytat "W ŚPIWORKU UMIESZCZONE ZOSTAŁY RÓWNIEŻ SZNURECZKI DO ŚCIAGANIA UŁATWIAJĄCE ODPOWIEDNIE DOPASOWANIE GO DO WNĘTRZA GONDOLI LUB OPARCIA WÓZKA CZY FOTELIKÓW SAMOCHODOWYCH." i jeszcze jeden "ŚPIWOREK MOŻNA UMIEŚCIĆ ZARÓWNO W WÓZKACH JAK I W FOTELIKACH SAMOCHODOWYCH"
katamisz ja też słyszałam tylko pozytywne opinie na temat firmy Peg Perego, widzę że nie ja jedna więc pewnie warto
Ja z własnego doświadczenia to mogę tylko powiedzieć coś o ubraniach ciążowych tej firmy i oczywiście bardzo sobie cenię, fajne, trwałe, wygodne... zdarzyło mi się też kiedyś dorywczo przez jakieś 2 tygodnie pracować w Mamas & Papas, w sumie takie głupawe roboty, jak np sprawdzanie kołderek dziecięcych, czyli przeglądanie czy szwy się nie rozchodzą itp itd. i moje główne wrażenie było takie, że stawiają duży nacisk na jakość produktów. Poza tym to uważam, że większość ich rzeczy jest prześlicznych, tylko cena zazwyczaj zwala mnie z nóg Wczoraj dostałam w prezencie 5 wyszywanych pieluszek tetrowych z tej firmy, ręczniczek kąpielowy i grzechotkę, wszystko wygląda dobrze jakościowo i ładnie, a jak się sorawdzi to zobaczymy za kilka miesięcy
No właśnie na allegro nie dużo.Sama w szoku jestem...179 zł.Katamisz - a ile to cudo z filmiku ?