reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zebrra - dziękuję!!!!! Jak Ty wybierasz 5 to ja tak od razu zamawiam, chciałam napisać do Ciebie sms z zapytaniem ale stwierdziłam, że nie będę Ci przeszkadzać w sobotni wieczór!!!

No to dobrze, że akurat usiadłam :)

Nie zapomnij się pochwalić, jak już kupisz ;)

A tak na przyszłość, można do mnie smsować o każdej porze dnia i nocy :) Nie zawsze odpiszę od razu, ale jak tylko będę mogła to na pewno to zrobię :)

Ostatnia edycja:
Hehehe Kochana wyczytałam to na aukcji :p
Cytat "W ŚPIWORKU UMIESZCZONE ZOSTAŁY RÓWNIEŻ SZNURECZKI DO ŚCIAGANIA UŁATWIAJĄCE ODPOWIEDNIE DOPASOWANIE GO DO WNĘTRZA GONDOLI LUB OPARCIA WÓZKA CZY FOTELIKÓW SAMOCHODOWYCH." i jeszcze jeden "ŚPIWOREK MOŻNA UMIEŚCIĆ ZARÓWNO W WÓZKACH JAK I W FOTELIKACH SAMOCHODOWYCH"
Przepraszam Zebrra, ale ja ostatnio jestem mało rozgarnięta :-(
Zastanawiam się tylko czy w samochodzie nie będzie za gorąco Młodej jeszcze w śpiworku jak będzie miała na sobie i kombinezonik. W domu wyjeżdżam z ciepłego garażu, klimatronik naprawdę trzyma wskazaną temperaturę więc w autku jest całkiem przyjemnie :tak:
Katamisz - a ile to cudo z filmiku ?
Aestima - taką nakładkę też będę musiała kupić, bo chcę grykę kokos, ale szczerze mówiąc na Allegro widzę tylko materacyki z pianką pomiędzy, a to chyba nie to samo :-( Skoro się już pochwaliłaś kocykiem to wstaw zdjęcie :tak:

Ostatnia edycja:
katamisz ja też słyszałam tylko pozytywne opinie na temat firmy Peg Perego, widzę że nie ja jedna więc pewnie warto:)

Ja z własnego doświadczenia to mogę tylko powiedzieć coś o ubraniach ciążowych tej firmy i oczywiście bardzo sobie cenię, fajne, trwałe, wygodne... zdarzyło mi się też kiedyś dorywczo przez jakieś 2 tygodnie pracować w Mamas & Papas, w sumie takie głupawe roboty, jak np sprawdzanie kołderek dziecięcych, czyli przeglądanie czy szwy się nie rozchodzą itp itd. i moje główne wrażenie było takie, że stawiają duży nacisk na jakość produktów. Poza tym to uważam, że większość ich rzeczy jest prześlicznych, tylko cena zazwyczaj zwala mnie z nóg ;) Wczoraj dostałam w prezencie 5 wyszywanych pieluszek tetrowych z tej firmy, ręczniczek kąpielowy i grzechotkę, wszystko wygląda dobrze jakościowo i ładnie, a jak się sorawdzi to zobaczymy za kilka miesięcy ;)

Dzięki dziewczyny za opinie na temat samej firmy.Hustaweczko - leżaczek tej firmy w stosunku do swojej niskiej ceny wygląda naprawdę solidnie.Jutro albo pojutrze jadę zobaczyć na żywo bo daleko nie mam:-)

Katamisz - a ile to cudo z filmiku ?
No właśnie na allegro nie dużo.Sama w szoku jestem...179 zł.
BUJACZEK HUŚTAWKA ELEKTRONICZNY MAMAS PAPAS JAKOŚĆ (1503460040) - Aukcje internetowe Allegro

Powiem Wam ,że jestem nie normalna chyba!!W tym miesiącu już totalnie oszalałam.Dzisiaj zrobiłam ostatnie zakupki ;-) Kupiłam w hurtowni dziecięcej wanienkę z kaczuszką 102 cm i pościel 4 elem firmy Klupś ŚLICZNA JEST!!Niebieska z różowymi serduszkami-bardzo delikatna.
http://pasaz.tipy.pl/p2677,1031443,klups-posciel-4elementowa-ksiezycowy-mis-niebieski-k003.html
Jestem totalnie spłukana jesli chodzi o kasę którą mogłam przeznaczyć na jakiekolwiek zachcianki w tym miesiącu...ALE JAKA SZCZĘŚLIWA!!

Co do materaca to ja kupiłam piankę-kokos-grykę(jest w sam raz według mnie bo ani nie za miękki ani za twardy)Z Igorem miałam wypełnienie kokos gryka i strasznie nie przyjemnie pachniało(sianem) i czuć było twarde grudki pod ręką.Ale to tylko moje odczucia, dlatego wolałam pojechać i pomacać aby wiedzieć.

Ostatnia edycja:
buuuu a ja prawie nic nie mam ;( Mężuś dziś widział naszą kołyskę, która jest ponoc cudowna, no i foteliko-nosidełko i pare ciuszków, które moja mama ogarnęła... a ja, jak taki cielak siedzę i grrrr....

reklama
Dziewczyny...zakupy robumy, większość ma już wózki, łóżeczka, pościele itd.
A kiedy bedziecie szykować łóżeczko, tak żeby bylo gotowe, rozłożone z pościelą itd. W maju czy wcześniej?

Do góry