reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Co do apteki DOZ ja też sobie wyrobiłam ostatnio kartę tą dla mamusi i dziecka i już mi ją przysłali do domku.A co jeszcze będziesz kupowała na tą kartę??Ja na pewno kupię bepanthen bo jest w dobrej cenie.
Wiesz co, ja sporo rzeczy wzięłam wczoraj, nie tylko z tej karty, ale w ogóle od nich z różnych promocji...
Na pewno opłaca się pieluszki na kartę (wtedy opakowanie kosztuje 20,77zł)

Bella, pieluszki, Happy Newborn, 42 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Forever a to jest jaki wątek?:-p
heheh Forever chyba na wieczór najadła się cukierków z likierem ;)

Setana, ja myślałam, ze te tena pants wyglądają tak jak Molipants

125_1911_50.gif

reklama
zebrra ja też muszę usiąść i popatrzeć co tam jest jeszcze w dobrych cenach.Pieluszki już kupiłam 80 szt na początek ;-)
Teraz potrzebuję środki pielęgnacyjne w sumie bo resztę już mam.

Misialina gniazdko cudowne!!!już się nie mogę doczekać kiedy dokończymy pokój dla naszej kruszynki:tak:
Doris ja już część zakupiłam - korzystając z promocji. Mam 2 op chusteczek mokrych Johnsona, 1 duże op Pampersów a do mycia i nawilżania kupiłam Mustelę. Zdaje się, że teraz też jest na nią 25% obniżka w superpharm

Wiesz co, jest jeszcze trochę czasu, więc może na razie spróbuj upolować jakiś używany elektryczny, a jeśli się nie uda kupisz ręczny.. Ja mam ten wyglądający jak strzykawka, 10 lat temu nie było harmony. Byłam bardzo zadowolona, ale trzeba do niego dwóch rąk.. Nie wiem jak jest w przypadku tej rączki...
No i kupiłam elektryczny :) :
laktator MEDELA MINI ELECTRIC NOWY!!! (1494388048) - Aukcje internetowe Allegro
W razie czego to zawsze mogę dokupić tą końcówkę-strzykawkę i przerobić na ręczny, ale mam nadzieję że sprawdzi się w wersji elektrycznej :)
Ufff... kolejna rzecz z głowy... a raczej kasa z portfela :)

To ja też się już zapisałam do tego programu dla mamy i maleństwa w aptekach doz :) faktycznie korzystne oferty
A powiedzcie mi czy jak pójdę do takiej apteki to też kupię te rzeczy taniej po okazaniu karty, czy muszę je zamówić poprzez stronę internetową i tylko odbieram w aptece?

Ostatnia edycja:
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1489334089) - Aukcje internetowe Allegro

Larvunia śpi się na nim dokładnie tak jak na fotce powyżej, na boku. Nie wiem jak on działa, ale mi pomógł :)
dzieki za podpowiedz kochana., ja spie z poduszka pod noga (kolanem), ale tez w takiej pozycji :tak: Z duuuuza poducha ;-) Rano jest oki, ale przychodzi wieczor i bol sie nasila... ale tez sypiam w takich pozycjach tylko i na lewym albo prawym boku, z czego lepiej mi na prawym ;-)
Szkoda mi kasy na tego rogala... poducha spelnia ten sam warunek u mnie ;-) Ale DZIEKI :tak:

Zebrra rozumiem że te co kupiłaś zapinane sa na rzepy i wyglądają jak normalne pieluchy?
Ja miałam na myśli cos co zakłada się jak zwykłą bieliznę, cos w ten deseń
TENA PANTS PLUS PIELUCHOMAJTKI DLA DOROSŁYCH L Waw (1490557303) - Aukcje internetowe Allegro
Pieluchomajtki Super Chłonne Molicare Mobile M (1503211371) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się nad laktatorami i podgrzewaczami, czy jest sens kupować już teraz?
Z laktarorem moze nie ma się co spieszyć? Bo moze nie być potrzebny zwłaszcza jak chce się jakiś czas spędzić z maluchem w domu, przynajmniej do czasu karmienia piersia, jak myślicie?

Od tych kosmetyków już boli mnie głowa, co wybrać i na jaką markę sie zdecydować. Nie chciałabym mieszać za bardzo i jak już to próbowac po kolei. Np. jeden preparat na pupę jak się nie sprawdzi to kolejny, tylko na co się zdecydować. łatwiej tez jest wtedy zidentyfikować jak cos nie służy.
Moje kochanie mówi, że szał ostatnio robi krem czy maśc pośladkowa z ziajki.

Zakupiłam sobie tez tego syropka na zgagę i poza tym, że mam problem z łykaniem go (jakiś oblesny jest) to całkiem sobie radzi...

Nanozin, preparat, zapobiegający pieluszkowemu zapaleniu skóry, 100ml, spray - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Zebrra to coś to profilaktycznie czy jak już pojawia się problem?

Pieluchy już zamówiłaś?

reklama
Zebrra - a możesz podesłać tą listę produktów aptecznych/kosmetyków??? Albo wstaw ją może tutaj. Ja bardzo chętnie skorzystam. Z góry dziękuję!!!!!
Larvunia, Katamisz.....mój Damian jak dawałam mu pierś w takim kapturku miał odruch wymiotny....on nie tolerowal kapturków, nakładek, smoczków, butelek i innych tym podobnych rzeczy. Tylko pierś mamusi a reszta podawana łyżeczką :-)

Do góry