Ivona83
Fanka BB :)
Aestima, Blusia - o opinających pasach popordowych słyszałam ostatnio w tv, że właśnie powodują rozleniwianie mięśni brzucha, bo je cały czas podtrzymują i one wówczas nie pracują, jednak wydaje mi się, że założenie raz na jakiś czas, kiedy się gdzieś wychodzi, nie powinno zaszkodzić. A propos staników, mówili że w trakcie karmienia, kiedy piersi sa duże i nabrzmiałe, należy non stop nosić stanik, żeby się skóra nie naciągała - nawet w nocy. Dla mnie to straszne, bo nie potrafię spać w staniku!!
Też jestem tego samego zdania, na początku pewnie każda będzie miała dość swojego brzuchola ale lato nas napewno zmobilizuje żeby ostro wziąść się za siebie:-). A pas to napewno sobie kupię bo na jesień szykuje się wesele i jakby sie nie udało dopracować brzuszka to napewno się przyda.
Jeśli chodzi o staniczki to obecnie nie mieszczę się w swoje "przedciążowe" było 75 D a teraz nie wiem bo mam staniczek z triumfa który jest miekki i bawełniany i rośnie wraz z biustem. Narazie nie śpie w nocy bo nie lubię ale chyba trzeba zacząć;-)
Do karmienia narazie nie kupuje bo z rozmiarem może być różnie, czas pokaże.
kupujecie jakies mleko w proszku w razie czego
z ciekawosci pytam...
Ja nie kupuje bo planuje tylko karmić cycem a w szpitalu mają mleko gdyby były problemy.
Doggi na przykładzie mojej koleżanki widziałam że każde dziecko jest inne. Ona w tygodniu karmiła tylko cycem a w weekendy w nocy karmił jej chłopak dziecko butlą z odciągniętym mlekiem i dziecku to pasowało, potem przeszła na butlę i w pewnym momencie dziecko znów chciało pić z cyca. Trzeba będzie to wyczuć po prostu.
Mysia super ciuszki a róż jest słodziutki )))))
Misalina gratuluje wylicytowanego podgrzewacza, ja kupuje z aventa bo dostałam butelki od koleżanki ze szkocji jak również laktator