reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nie planuję jak narazie. Tak samo jak będę próbowała funkcjonować - a raczej Młoda - bez smoczka. Jakoś do mnie kompletnie nie przemawia....kupujecie jakies mleko w proszku w razie czego
z ciekawosci pytam...
mysia23
mama dwójeczki
Pochwalę sie dzisiejszymi zakupami.
Dołącze do mamuś kocykowych i zakupiłam dziś dwa,razem mam 3,dwa pościelowe,ręcznik,flanelowe ściereczki,i myjki,oraz kołdre.Jestem ciekawa jaki wy kuiłyście kołdry mnie pani poleciła z gęsi.
Zobacz załącznik 335043
o jakie ładne zakupki....Ja raczej kupie kołderke cienka, taką antyalergiczna...grubą z pierza mam, na zimę jak znalazł...
no ironia u mnie to byłby problemo mleku nie pomyślałam, ale to nie problem nawet w nocy teraz kupić jak coś
ja kupie jeżeli w trakcie pobytu w szpitalu okaże się, ze nie mam pokarmu, stawiam na Bebilon...poza tym jak wspomniałam szybko skończę karmienie...dla Filipa zaczęłam NAN, ale szybko zmieniliśmy na Bebilon, a później Bebiko...
do mnie przyszły kolejne ubranka które zamówiłam...poźniej może coś wkleję...
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Ja uwazam ze to dobry plan. Bawełniany na pierwsze dni chyba jest najlepszy bo biust na początki troche podrośnie wiec bawełna sie dostosuje do rozmiaru. Po jakims czasie juz warto zainwestowac w jakis fajniejszy, sztywniejszy na dzien (zwlaszcza ze to lato bedzie wiec kazda bedzie sie chciala ekstra prezentowac na spacerkach), ale na noc nie wyobrazam sobie spac w takim usztywnianym wiec bawełna jak najbardziejCo do staników- ja zrobie tak jak mi poleciła mama, bo jej biust jest superjędrny i kształtny mimo dwójki dzieci i 47 lat. A więc zaraz po porodzie- stanik bez fiszbin, taki typowy do karmienia, potem z fiszbinami sztywny na dzień a na noc ten bez fiszbin .
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Jeszcze podrośnie ????
heheh no pewnie ze podrosnie ;-) cycuchy mlekiem sie napelnia ;-) mi bynajmniej urosly ;-)
pytalam o mleko z ciekawosci, bo roznie to przeciez bywa, ja tez planuje cycem tylko karmic... ale zycie pokazuje swoje prawda ;p Ja chyba tez nie kupuje puki co.
pytalam o mleko z ciekawosci, bo roznie to przeciez bywa, ja tez planuje cycem tylko karmic... ale zycie pokazuje swoje prawda ;p Ja chyba tez nie kupuje puki co.
Ostatnia edycja:
mysia23
mama dwójeczki
a ja juz od jakiegoś czasu zakochana jestem w takich cudeńkach - miałam okazje obejrzeć na żywo i całkiem dorze gatunkowo to wygląda, wiec kupię po wypłacie - która za 18 dni
BABALUNO * MegaKolorowe BODY 3 szt. * BIRDIE * 62 (1479588582) - Aukcje internetowe Allegro
3 śpiochy pajac pajacyk śpioszki BiRDIE Babaluno 3 (1498167539) - Aukcje internetowe Allegro
BABALUNO * Rampers Pajacyk Śpioszki * BIRDIE * 62 (1480132901) - Aukcje internetowe Allegro
BABALUNO * Rampers Pajacyk Śpioszki * BIRDIE * 62 (1480133881) - Aukcje internetowe Allegro
BABALUNO * Piękne Body 3 szt PINK * 0-3 m-ce 62 (1479069384) - Aukcje internetowe Allegro
są też wersje chłopięce...
BABALUNO * Body dla Szkraba 3 szt. * CARS * 56 (1483193786) - Aukcje internetowe Allegro
BABALUNO 2PACK RAMPERSY NEWBORN 50 CM NOWE (1455910995) - Aukcje internetowe Allegro
itd
BABALUNO * MegaKolorowe BODY 3 szt. * BIRDIE * 62 (1479588582) - Aukcje internetowe Allegro
3 śpiochy pajac pajacyk śpioszki BiRDIE Babaluno 3 (1498167539) - Aukcje internetowe Allegro
BABALUNO * Rampers Pajacyk Śpioszki * BIRDIE * 62 (1480132901) - Aukcje internetowe Allegro
BABALUNO * Rampers Pajacyk Śpioszki * BIRDIE * 62 (1480133881) - Aukcje internetowe Allegro
BABALUNO * Piękne Body 3 szt PINK * 0-3 m-ce 62 (1479069384) - Aukcje internetowe Allegro
są też wersje chłopięce...
BABALUNO * Body dla Szkraba 3 szt. * CARS * 56 (1483193786) - Aukcje internetowe Allegro
BABALUNO 2PACK RAMPERSY NEWBORN 50 CM NOWE (1455910995) - Aukcje internetowe Allegro
itd
reklama
heheh no pewnie ze podrosnie ;-) cycuchy mlekiem sie napelnia ;-) mi bynajmniej urosly ;-)
hmmmm, no ja planuje jednak naprzemiennie mleko kupne i z cyca... a przynajmniej na noc kupne, bo wtedy dziecko bardziej nasycone jest niż po mleku z cyca i nie bedzie krzyczec po nocach tak bardzo ... (hope so !! )
Podziel się: