reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Kto jeszcze nie kupił wózka??? Polecam ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Silver Cross klasyczny wózek BALMORAL - retro styl

cena promocyjna niecałe 8000 i waga 37kg...
łooo chyste :szok::szok: jaka cena :szok::szok: a waga :szok::szok:

Ale wiecie co...podoba mi się taki styl wózków - fakt faktem to tylko gondolka, ale i tak fajna. Ciekawe tylko czy dzieciom jest w nich wygodnie..

Piszecie o ilości kocyków. Ja przy Marcelu miałam 3.. Spokojnie wystarczyły by mi 2, jednak warto mieć coś na zapas w razie prania, zabrudzenia itp

Zebrra, Twoje dzieciaczki lubiły pić z kubków niekapków, tak? (dobrze pamiętam że nie miałaś w użyciu butelek?..) Jakiej firmy miałaś te kubki? Ja próbowałam różnych firm, niestety żadna nie podeszła...
A jak nadszedł czas mleczka modyfikowanego to też piły z kubeczków niekapków?
A jak sobie radziłaś z kaszkami/kleikami w tej początkowej fazie, gdy tylko troszkę dosypuje się do mleczka by go zagęścić, np na noc przed spaniem?

moj synus jakos malo używał kubeczkow niekapkow. Pil z butelki a jak dorastal to moze max 2-3 miesiace byl kubek niekapek taki model:
AVENT KUBEK NIEKAPEK 200 ML +UCHWYT (1472632353) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a pozniej odrazu podawalam mu z normalnych kubkow ewentualnie z tego... i to posluzylo mlodemu baaaardzo dlugo i ma do teraz ;-)
CANPOL Bidon/Kubek sportowy z rurką 370ml 56/113 (1468726513) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

co do kocykow tez mamy dwa ;-)
barmanko pozwole sie wtracic... moj mleko pil modyfikowane tylko w butelce z 3 dziurkami tez avent u nas panowal.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry