reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
forever no to też ładnie, 4 kocyki... :))
Nie śmiejcie się ze mnie... ja je dostałam, przecież ich nie wyrzucę:zawstydzona/y: a że są łądne to się cieszę przy okazji:-)

zebrra Ty to maniaczka przez duże "M" ;-) hehe
traschka i aestima przy Tobie pikuś ;-)
A tak na poważnie ja mam jeden grubszy taki milutki a drugi bawełniany coś a'la kołderka.Mam jeszcze po Igorze jeden ale jest u koleżanki mojej.Czekam aż przestanie jej być potrzebny :tak:

Ja uważam że nie ma przesady w ilości kocyków.Sama mam narazie jeden ale dokupie jeszcze przynajmnej 3.Znając mnie dziecko nie będzie zawsze spało w łóżeczku,przyśnie sobie w dziennym pokoju ,czy w samochodzie .....dobrze mieć kocyki pod ręką.

reklama
ale się rozpisałyście :biggrin2:
ja teraz nic chwilowo nie mogę kupić - kasy nam poszło na rozliczenie energii (dopłata - razem 350 zł) i trzeba było sie dołozyć do opału teściom bo sie skończył (500 zł) jeszcze zakupy musieliśmy zrobić bo w lodówce tylko światło i mam konto wypucowane :szok: czekam na 10 i wypłate

a co do kocyków mam na razie 2 ale teściowa chce dać kasę po narodzinach i coś bedę musiała kupić za to, to moze i leżaczek kupić potem, przecierz od razu go nie będę uzywać

Do góry