reklama
Aestima
Fanka BB :)
Kati, my nie mamy pokoiku dla Malucha- zrobimy mu śliczny kącik w naszym)
Traschka, ja właśnie smarowałam się pod nosem majerankową maścią jak miałam katar. A Twoja komoda już doszła?? Jak moja dojdzie, to obawiam się, że nic już mnie nie powstrzyma przed praniem, prasowaniem i układaniem
Traschka, ja właśnie smarowałam się pod nosem majerankową maścią jak miałam katar. A Twoja komoda już doszła?? Jak moja dojdzie, to obawiam się, że nic już mnie nie powstrzyma przed praniem, prasowaniem i układaniem
traschka
Mama Marysi
Aestima moja komoda dalej w sferze wyobrażeń. Jutro piszę maila z podaniem ostatecznego terminu dostawy do końca lutego. Jeśli nie wyślą to proszę o zwrot pieniędzy. Tylko mi jej szkoda, bo nie mam pomysłu na inną
Aestima
Kurcze, to nieciekawie:/ może jednak przyślą?? Strasznie długo to trwa! Ja na moją mam niby czekać max 5 dni- zobaczymy, jakoś wątpię.
Ja tak jak Ty z komodą walczę z tchibo- zwracają mi kasę już drugi miesiąc!!
Traschka, a łóżeczko będziesz malować?? Napisz proszę jaka farba będzie bezpieczna dla Maluszka.
Ja tak jak Ty z komodą walczę z tchibo- zwracają mi kasę już drugi miesiąc!!
Traschka, a łóżeczko będziesz malować?? Napisz proszę jaka farba będzie bezpieczna dla Maluszka.
katamisz
Aetima piękna ta komoda!!Gdybym miała urządzać małej pokoik na pewno zdecydowałabym się n białe meble właśnie w tym stylu.W naszym malutkim pokoiku starczy nam co najwyżej miejsca na łóżeczko:-)
traschka walcz z gnojkami o kasę.Wkurzyłabym się strasznie tyle czekając!!I powielam pytanie dziewczyn...jaką farbę proponujesz do malowania łóżeczka?? :-)
To może ja pochwalę się zakupami ciuszkowymi z ostatniego czasu(nie wszystko dzisiaj kupiłam:-))Ja dopóki nie będę miała pełnej szafy chyba nie przestanę kupować tych ciuszków...najgorsze to że to wszystko za grosze kupuję i nie potrafię się oprzeć!! :-(
misialina a rano pokaż koniecznie swoje dzisiejsze zakupki ;-)
traschka walcz z gnojkami o kasę.Wkurzyłabym się strasznie tyle czekając!!I powielam pytanie dziewczyn...jaką farbę proponujesz do malowania łóżeczka?? :-)
To może ja pochwalę się zakupami ciuszkowymi z ostatniego czasu(nie wszystko dzisiaj kupiłam:-))Ja dopóki nie będę miała pełnej szafy chyba nie przestanę kupować tych ciuszków...najgorsze to że to wszystko za grosze kupuję i nie potrafię się oprzeć!! :-(
misialina a rano pokaż koniecznie swoje dzisiejsze zakupki ;-)
traschka
Mama Marysi
Aestima łóżeczka jeszcze nie malowałam na całe szczęście! Czekałam na komodę żeby pod nią to dopasować.
Jeśli chodzi o farbę do łóżka to najlepsze dla dzieci są niemal bezzapachowe lakiery rozpuszczalne w wodzie. Niekoniecznie to musi być farba przeznaczona ewidentnie do malowania mebli dziecięcych. Jeśli taka istnieje to producent za samą nazwę weźmie podwójną cenę a skłąd taki sam jak na innej. Trzeba zapytać w sklepie, w każdym bez problemu doradzą.
Jeśli chodzi o farbę do łóżka to najlepsze dla dzieci są niemal bezzapachowe lakiery rozpuszczalne w wodzie. Niekoniecznie to musi być farba przeznaczona ewidentnie do malowania mebli dziecięcych. Jeśli taka istnieje to producent za samą nazwę weźmie podwójną cenę a skłąd taki sam jak na innej. Trzeba zapytać w sklepie, w każdym bez problemu doradzą.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Katamisz - cudowne te ciuszki!!!!! ja na razie przystopowała trochę, ale to raczej ze względu na mój ucisk na pęcherz i na brak sił i nie sprzyjającą pogodę. Ale jak tylko będzie lepiej znów wybieram się na łowy :-)
Aestima - śliczna komoda!
Traschka a gdzie Ty swoją zamawiałas, że masz taki problem z dostawą i tyyyyle czasu?
Aestima - śliczna komoda!
Traschka a gdzie Ty swoją zamawiałas, że masz taki problem z dostawą i tyyyyle czasu?
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Marta jeśli chodzi o świdnicki szpital to wejdź sobie na Poród w świdnickim szpitalu - Świdnik • Forum Świdnika i poczytaj, dużo pozytywnych opinii, aż sama byłam pozytywnie zaskoczonamadziolka sliczne te kombinezoniki. a wiesz zastanawiam sie czy by wlasnie u ciebie w swidniku w szpitalu rodzic.... moze sie spotkamy ja bylam wczoraj w komisie i kupilam bodziaki za 2 zl-sliczne i jak nowe
wzięłam na 3-6 miesięcyMadziolka- a na jaki rozmiar się zdecydowałaś? Krteczek wprawdzie trochę mam, lae kombinezonik na jesień by się przydał...
Taki jest i mój planjA w kwietniu to będę prała w Vizir sensitive i płynie do płukania dla dzieci.
to prawda, coś w tym jest ja też staram się teraz kupować ciuszki których mi "brakuje" a nie wszystko co wpadnie mi w ręce, choc wiadomo, zdarzają się odstępstwa od tej regułyzauważyłyście że szał zakupowy na ciuszki sie nam już powoli skończył teraz zaczynamy rozważniej kupować
przynajmniej ja tak zaczęłam robić, a i na forum to zauważyłam
Ja dziś odkryłam super lumpek połowa całego asortymentu to ciuszki dziecięcy, śliczne, dużo nowych, a wybór taki, że w pewnym momencie miałam w ręku 5 kurteczek ceny śmieszne 5-7 zł a jak coś jest na wagę to po 50gr/sztukę a w poniedziałki jeszcze 50% zniżki na wszystko, więc poniedziałki mam już zaplanowane
Ostatecznie wzięłam 10 sztuk i zapłaciłam za wszystko 42 zł, tzn moja mama płaciła bo wyciągnęłam ją ze sobą, a najlepsze z tego wszystkiego jest to że ten lumpek jest dosłownie kilka metrów od jej domu i już zapowiedziała że będzie tam częstym bywalcem po ciuszki dla Majeczki gust pokazała dziś że ma dobry więc może szaleć
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - komoda b. ładna ale wydaje mi się dość malutka :-) Ja zamierzam opróżnić dla Młodej dwie dość spore komody - zważywszy, że mam mnóstwo rzeczy już nakupowanych będzie to potrzebne Co do Tchibo - walcz ! Ja dostałam fakturę za rzecz którą w rezultacie nie otrzymałam - księgowa ( jako, że to było na firmę ) poradziła mi ją odesłać z komentarzem - list polecony został zwrócony. Żadnych więcej zakupów przez internet u nich choć np. Mama Taty Młodej jest zadowolona.
Traschka - jeśli Cię to pocieszy po 2 miesiącach oczekiwania na bluzę z Allegro i po ponaglającym mailu na który nie otrzymałam odpowiedzi zgłosiłam wczoraj im sprawę. Wprawdzie to 20 zł ale chodzi o zasadę. A może taką samą komodę możesz kupić w innym miejscu ?
A co Allegro to wczoraj przeżyłam szok i to pozytywny - laktator dotarł do mnie ZANIM wysłałam pieniądze..... Wygląda na nowy kompletny, tylko pudełko ma zniszczone. Zamiast 145 - 160 zł zapłaciłam za niego 99 zł.
Też przystopowałam z zakupami ciuchowymi, bo się przestałam ogarniać :-( Muszę trochę podsprzątać.
Madzioolka - ja też wzięłam kombinezonik na 3-6 miesięcy biały z misiami u polecanego przez Ciebie sprzedającego. A Ty jaki ? :-) Plus śpiworek - podobno z tych cieńszych - biały w żyrafy. Będzie mi pasował do obiecanej kołyski no i wogóle biel jest uniwersalna.
Traschka - jeśli Cię to pocieszy po 2 miesiącach oczekiwania na bluzę z Allegro i po ponaglającym mailu na który nie otrzymałam odpowiedzi zgłosiłam wczoraj im sprawę. Wprawdzie to 20 zł ale chodzi o zasadę. A może taką samą komodę możesz kupić w innym miejscu ?
A co Allegro to wczoraj przeżyłam szok i to pozytywny - laktator dotarł do mnie ZANIM wysłałam pieniądze..... Wygląda na nowy kompletny, tylko pudełko ma zniszczone. Zamiast 145 - 160 zł zapłaciłam za niego 99 zł.
Też przystopowałam z zakupami ciuchowymi, bo się przestałam ogarniać :-( Muszę trochę podsprzątać.
Madzioolka - ja też wzięłam kombinezonik na 3-6 miesięcy biały z misiami u polecanego przez Ciebie sprzedającego. A Ty jaki ? :-) Plus śpiworek - podobno z tych cieńszych - biały w żyrafy. Będzie mi pasował do obiecanej kołyski no i wogóle biel jest uniwersalna.
Podziel się: