reklama
mysia23
mama dwójeczki
aaga mnie się te pierwsze podobają...DZiewczyny ktore kocyki fajniejsze bo nie moge sie zdecydować
BOBAS Śliczny Puszysty Kocyk 76x102 cm NOWOŚĆ (1465076252) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy
BOBAS Śliczny mięciutki KOCYK mikrofibra 76x102 cm (1473763377) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
u mnie juz zamieszkał..a jak się zdziwiłam, ze teraz są do kolorów i do białego...a płyn? chyba u młodego ni używałam i teraz tez chyba nie będęja myślę,że "dzidziuś" u mnie zagości-chodzi oczywiście o proszek
kati ja też zauważyłam, ze zmniejszył się ten pierwszy rzut zakupowy...
ja mam go jeszcze przed sobą, nawet się cieszę, że jeszcze przede mną zakupy....choć trudno mi wytrzymać, wszystko oglądam, przemyślam i jak nadejdzie moment kupie, aczkolwiek szału nie będzie, kilka body, pajaców i rampersów, jakieś skarpeteczki, pieluszki tetra kolorowe i flanelka...no i wózek z łóżeczko z komodą...
muszę chyba wybrać się na strych i przejrzeć ubrania Filipka te typowo męskie, co zostały i sprzedać co nie co, będzie kaska na zakupy dla małej..
Misialina
Fanka BB :)
Kati...maść majerankowa jest na brzuszek żeby się jelitka odgazowały i żeby nie bolał...masuje się tą maścią brzuszek
Dziewczyny nie kupujcie zasypek...lekarze ich nie polecają...siedząc dzisiaj u lekarza czytałam gazety i w dwóch pisało że nie powinno się ich używać...są masci ktore nie uczulają tak jak zasypki
A ja byłam w lumpku i znowu mi sie udało kupić piękne rzeczy
Dziewczyny nie kupujcie zasypek...lekarze ich nie polecają...siedząc dzisiaj u lekarza czytałam gazety i w dwóch pisało że nie powinno się ich używać...są masci ktore nie uczulają tak jak zasypki
A ja byłam w lumpku i znowu mi sie udało kupić piękne rzeczy
Misialina
Jutro wstawię zdjęcia z ranka...teraz mi się coś komputer cieli...Kati...ta maść kosztuje grosze w aptece...ale na mojego synka to nie działało...brzuszek można masować równie dobrze oliwką a jak dziecko będzie miec kolki tpomożeo ta maść napewno nie
Aestima
Dziewczyny , zamówiłam komodę! Wprawdzie żadną z tych o których marzyłam (podrożały o 200 zł i kosztują w sumie ponad 1000!), ale też całkiem ładną.
Oto ona:
Komoda Adel biała - super cena: 544.61zł. Zobacz zdjęcia!
Oto ona:
Komoda Adel biała - super cena: 544.61zł. Zobacz zdjęcia!
reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima śliczna ta komoda! Pasuje mi do ciebie
A ta maść majerankowa nie jest też do posmarowania pod noskiem na katar? To chyba u starszych dzieci...
A ta maść majerankowa nie jest też do posmarowania pod noskiem na katar? To chyba u starszych dzieci...
Podziel się: