reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ironia bepanten własnie na brodawki, mam też napisane na karteczce(dyktowała mi koleżanka- też mamusia) że maść majerankową kupić tylko nie wiem na co to? ale zapytam:-)

reklama
zauważyłyście że szał zakupowy na ciuszki sie nam już powoli skończył teraz zaczynamy rozważniej kupować :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
przynajmniej ja tak zaczęłam robić, a i na forum to zauważyłam :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

aaga mnie się te pierwsze podobają...

ja myślę,że "dzidziuś" u mnie zagości-chodzi oczywiście o proszek:-D
u mnie juz zamieszkał..a jak się zdziwiłam, ze teraz są do kolorów i do białego...a płyn? chyba u młodego ni używałam i teraz tez chyba nie będę

kati ja też zauważyłam, ze zmniejszył się ten pierwszy rzut zakupowy...

ja mam go jeszcze przed sobą, nawet się cieszę, że jeszcze przede mną zakupy....choć trudno mi wytrzymać, wszystko oglądam, przemyślam i jak nadejdzie moment kupie, aczkolwiek szału nie będzie, kilka body, pajaców i rampersów, jakieś skarpeteczki, pieluszki tetra kolorowe i flanelka...no i wózek z łóżeczko z komodą...

muszę chyba wybrać się na strych i przejrzeć ubrania Filipka te typowo męskie, co zostały i sprzedać co nie co, będzie kaska na zakupy dla małej..

Kati...maść majerankowa jest na brzuszek żeby się jelitka odgazowały i żeby nie bolał...masuje się tą maścią brzuszek

Dziewczyny nie kupujcie zasypek...lekarze ich nie polecają...siedząc dzisiaj u lekarza czytałam gazety i w dwóch pisało że nie powinno się ich używać...są masci ktore nie uczulają tak jak zasypki

A ja byłam w lumpku i znowu mi sie udało kupić piękne rzeczy

misialina dawaj pokazuj co kupiłaś...:tak:
Ja też dzisiaj byłam w lumpku z mamą i Gracja dostała od babci kilka ślicznych ciuszków...

Misialina, katamisz pokazujcie co kupiłyście :-)
misialina dzieki za podpowiedź do maści majerankowej no ale nie wiem czy kupić ją czy nie??

Jutro wstawię zdjęcia z ranka...teraz mi się coś komputer cieli...Kati...ta maść kosztuje grosze w aptece...ale na mojego synka to nie działało...brzuszek można masować równie dobrze oliwką a jak dziecko będzie miec kolki tpomożeo ta maść napewno nie

aestima bardzo ładna ta komoda :-)

już żałuje, ze nie mamy pokoiku dla maluszka urządzanie go to pewnie sama przyjemność :biggrin2:

reklama
Do góry