reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Doris komodę zamawiałam w jakimś sklepie ogłaszającym się na allegro...

Forever ja mam z tą firmą bardzo dobry kontakt, oni chętnie sami do mnie dzwonią i przepraszają, że jeszce nie ma bo coś tam albo coś tam. Ale co mi po tych telefonach? Z zamówieniem w innym miejscu będzie problem, bo te mebelki są w zasadzie tylko z zestawie i tylko tam znalazłam do kupienia pojedynczo.

madzioolka
super, taki lumpek to skarb!!!

Fajniutkie robicie zakupy! Chyba już wszystko macie, ja ograniczyłam się narazie do jakiejś dużej torby ciuszków i to wszystko. Muszę jeszcze poczekać na wiosnę na remont pokoju. Mam niezbyt przyjemną wiadomość.... zapowiadają podwyżki ubrań w tym dziecięcych. Ceny mają być większe o 30% od czerwca, chociaż ja już je zauważyłam. Zwykłe pieluchy tetrowe przed nowym rokiem kosztowały ok. 1,70 teraz 2,50zł!

madziolka a w ktorym miejscu jest ten lumpek??? dzieki za linka o tym szpitalu, coraz bardziej jestem skuszona:)
Nie wiem na ile znasz Świdnik, lumpek to boczna ulica od kosynierów (na wschodzie), jadąc od ul.racławickiej w górę kosynieró skręcasz w pierwszą uliczkę w prawo, przed takim mini targiem, po skręcie w tą uliczkę już widać duży szyld "tania odzież", lumpek jest po prawej stronie tej uliczki, jakieś 20-30 metrów po skręcie z kosynierów więc powinnaś trafić bez problemu.
Jak będziesz miała okazję to polecam tam zajść, jeszcze tyle ciuszków nie widziałam, dla chłopców są świetnie spodnie i koszule i kamizelki no do schrupania :tak:

A jeśli chodzi o szpital to tu nie ma takich sytuacji że cię odeślą gdzie indziej bo nie ma miejsc co często się podobno dzieje w lublinie... ja dziękuję za taki stres... nie dość że poród w trakcie, to jeszcze się tułaj nie wiadomo gdzie...

Właśnie przyszły otulaczki :) jeden w krokodylki taki jak kupiła aestima a drugi w kropeczki i kwiatuszki fioletowo niebieskie, stan super i takie milusie, sama dałabym się w taki zawinąć :-) strasznie się cieszę

dzieki wielie:) ulic nie znam, znam tak ogolnie po miejscach charaketrystycznych ale mam kolezanke ktora tez w czerwcu rodzi to mnie tam zaprowadzi:)

reklama
Aestima komoda bardzo ładna...no nie ukrywam, ze chyba na przewijanie dziecka (jeżeli tak zamierzasz robić) będzie za wysoka, chyba, ze masz z 190cm

Traschka no to z ta twoja komodą ładny numer..ja już bym poprosiła o zwrot pieniążków...

no i ładnie - u katamisz ciuszki znowu sie pojawiły - śliczne

Do góry