reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Doris komodę zamawiałam w jakimś sklepie ogłaszającym się na allegro...

Forever ja mam z tą firmą bardzo dobry kontakt, oni chętnie sami do mnie dzwonią i przepraszają, że jeszce nie ma bo coś tam albo coś tam. Ale co mi po tych telefonach? Z zamówieniem w innym miejscu będzie problem, bo te mebelki są w zasadzie tylko z zestawie i tylko tam znalazłam do kupienia pojedynczo.

madzioolka
super, taki lumpek to skarb!!!

Fajniutkie robicie zakupy! Chyba już wszystko macie, ja ograniczyłam się narazie do jakiejś dużej torby ciuszków i to wszystko. Muszę jeszcze poczekać na wiosnę na remont pokoju. Mam niezbyt przyjemną wiadomość.... zapowiadają podwyżki ubrań w tym dziecięcych. Ceny mają być większe o 30% od czerwca, chociaż ja już je zauważyłam. Zwykłe pieluchy tetrowe przed nowym rokiem kosztowały ok. 1,70 teraz 2,50zł!

madziolka a w ktorym miejscu jest ten lumpek??? dzieki za linka o tym szpitalu, coraz bardziej jestem skuszona:)
Nie wiem na ile znasz Świdnik, lumpek to boczna ulica od kosynierów (na wschodzie), jadąc od ul.racławickiej w górę kosynieró skręcasz w pierwszą uliczkę w prawo, przed takim mini targiem, po skręcie w tą uliczkę już widać duży szyld "tania odzież", lumpek jest po prawej stronie tej uliczki, jakieś 20-30 metrów po skręcie z kosynierów więc powinnaś trafić bez problemu.
Jak będziesz miała okazję to polecam tam zajść, jeszcze tyle ciuszków nie widziałam, dla chłopców są świetnie spodnie i koszule i kamizelki no do schrupania :tak:

A jeśli chodzi o szpital to tu nie ma takich sytuacji że cię odeślą gdzie indziej bo nie ma miejsc co często się podobno dzieje w lublinie... ja dziękuję za taki stres... nie dość że poród w trakcie, to jeszcze się tułaj nie wiadomo gdzie...

Właśnie przyszły otulaczki :) jeden w krokodylki taki jak kupiła aestima a drugi w kropeczki i kwiatuszki fioletowo niebieskie, stan super i takie milusie, sama dałabym się w taki zawinąć :-) strasznie się cieszę

dzieki wielie:) ulic nie znam, znam tak ogolnie po miejscach charaketrystycznych ale mam kolezanke ktora tez w czerwcu rodzi to mnie tam zaprowadzi:)

reklama
Aestima komoda bardzo ładna...no nie ukrywam, ze chyba na przewijanie dziecka (jeżeli tak zamierzasz robić) będzie za wysoka, chyba, ze masz z 190cm

Traschka no to z ta twoja komodą ładny numer..ja już bym poprosiła o zwrot pieniążków...

no i ładnie - u katamisz ciuszki znowu sie pojawiły - śliczne

Do góry