reklama
traschka
Mama Marysi
Doris komodę zamawiałam w jakimś sklepie ogłaszającym się na allegro...
Forever ja mam z tą firmą bardzo dobry kontakt, oni chętnie sami do mnie dzwonią i przepraszają, że jeszce nie ma bo coś tam albo coś tam. Ale co mi po tych telefonach? Z zamówieniem w innym miejscu będzie problem, bo te mebelki są w zasadzie tylko z zestawie i tylko tam znalazłam do kupienia pojedynczo.
madzioolka super, taki lumpek to skarb!!!
Forever ja mam z tą firmą bardzo dobry kontakt, oni chętnie sami do mnie dzwonią i przepraszają, że jeszce nie ma bo coś tam albo coś tam. Ale co mi po tych telefonach? Z zamówieniem w innym miejscu będzie problem, bo te mebelki są w zasadzie tylko z zestawie i tylko tam znalazłam do kupienia pojedynczo.
madzioolka super, taki lumpek to skarb!!!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ten pierwszy, biały pluszowy czyli chyba ten samMadzioolka - ja też wzięłam kombinezonik na 3-6 miesięcy biały z misiami u polecanego przez Ciebie sprzedającego. A Ty jaki ? :-)
Dzisiaj mi się śnił w nocy :-)madzioolka super, taki lumpek to skarb!!!
Aestima
Fanka BB :)
Traschka, ja widziałam tą komodę w wielu miejscach:
dziecięca komoda fun z torem jazdy bez przewijaka, Bellamy - SKLEP.meble.pl -tu niby dostepna w 30 dni
BELLAMY Komoda FUN | Komody | Meble | More4kids
Komoda FUN bez przewijaka - [Bellamy] - MebleDziecice.eu : komfortowe meble dziecice .:. Meble dla dzieci - ka dziecice - Meble dziecice - Pozna
Z tym że chyba wszędzie czeka się na nią ok 8 tyg!
dziecięca komoda fun z torem jazdy bez przewijaka, Bellamy - SKLEP.meble.pl -tu niby dostepna w 30 dni
BELLAMY Komoda FUN | Komody | Meble | More4kids
Komoda FUN bez przewijaka - [Bellamy] - MebleDziecice.eu : komfortowe meble dziecice .:. Meble dla dzieci - ka dziecice - Meble dziecice - Pozna
Z tym że chyba wszędzie czeka się na nią ok 8 tyg!
Fajniutkie robicie zakupy! Chyba już wszystko macie, ja ograniczyłam się narazie do jakiejś dużej torby ciuszków i to wszystko. Muszę jeszcze poczekać na wiosnę na remont pokoju. Mam niezbyt przyjemną wiadomość.... zapowiadają podwyżki ubrań w tym dziecięcych. Ceny mają być większe o 30% od czerwca, chociaż ja już je zauważyłam. Zwykłe pieluchy tetrowe przed nowym rokiem kosztowały ok. 1,70 teraz 2,50zł!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Nie wiem na ile znasz Świdnik, lumpek to boczna ulica od kosynierów (na wschodzie), jadąc od ul.racławickiej w górę kosynieró skręcasz w pierwszą uliczkę w prawo, przed takim mini targiem, po skręcie w tą uliczkę już widać duży szyld "tania odzież", lumpek jest po prawej stronie tej uliczki, jakieś 20-30 metrów po skręcie z kosynierów więc powinnaś trafić bez problemu.madziolka a w ktorym miejscu jest ten lumpek??? dzieki za linka o tym szpitalu, coraz bardziej jestem skuszona
Jak będziesz miała okazję to polecam tam zajść, jeszcze tyle ciuszków nie widziałam, dla chłopców są świetnie spodnie i koszule i kamizelki no do schrupania
A jeśli chodzi o szpital to tu nie ma takich sytuacji że cię odeślą gdzie indziej bo nie ma miejsc co często się podobno dzieje w lublinie... ja dziękuję za taki stres... nie dość że poród w trakcie, to jeszcze się tułaj nie wiadomo gdzie...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Właśnie przyszły otulaczki jeden w krokodylki taki jak kupiła aestima a drugi w kropeczki i kwiatuszki fioletowo niebieskie, stan super i takie milusie, sama dałabym się w taki zawinąć :-) strasznie się cieszę
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Aestima komoda bardzo ładna...no nie ukrywam, ze chyba na przewijanie dziecka (jeżeli tak zamierzasz robić) będzie za wysoka, chyba, ze masz z 190cm
Traschka no to z ta twoja komodą ładny numer..ja już bym poprosiła o zwrot pieniążków...
no i ładnie - u katamisz ciuszki znowu sie pojawiły - śliczne
Traschka no to z ta twoja komodą ładny numer..ja już bym poprosiła o zwrot pieniążków...
no i ładnie - u katamisz ciuszki znowu sie pojawiły - śliczne
Podziel się: