reklama
mysia23
mama dwójeczki
forever to nie chodzi o to by czynili jakieś nakłady dziecko, bo na to nie liczę, stać mnie na dziecko, mój mąż tak głupkowato się zachowuje, dobrze wie, ze jego mamusia kupi nam mnóstwo badziewnych rzeczy..a ja to wyniosę na strych, albo dam księdzuMysia23 - nie przejmuj się :-) Moja Mama wiem, że napewno nic nie kupi - z wielu powodów, który nie najistotniejszy jest finansowy. Jeśli chodzi o Mamę Taty Młodej to szybciej się po Niej spodziewam jakiegoś drobiazgu aczkolwiek wraz z mężem się budują - mam tam obiecany pokoik - ale w sumie to się bardziej gest liczy niż nakład finanasowy.
o dzięki cie dobra kobieto!!!!!!
przepraszam dopiero doczytałam... ma 25cm. Tyle samo ma 360ml butelka (tej mniejszej chyba 120ml nie posiadam).
no niestety nie jest...
jeśli jest komputerowa to powiedz jej o allegro. Jak nie to może idź z nią na zakupy i ...pokaż to co najdroższe hihih
chodzi o to, że moja teściowa i tak wywali kasę na paskudztwa, a ona nie pyta co i jak, nie proponuje, tylko w wolnej chwili miedzy zakupami bułek i kiełbasy wskakuje do lumpka i wygrzebuje szkaradztwa...
Teraz tyle wydatków ale jak się dzieci porodzą to dopiero się zacznie. Na szczepienia wydałam ładnych kilka tysięcy do tej pory.A wizyty u lekarzy a leki i inne wydatki ech szkoda gadać. Dziecko naprawdę sporo kosztuje.Ale nie zamieniłabym go na żadne pieniądze
na jakie szczepienia tyle pieniędzy?
dokładnie to samo pomyślałam....ja robiłam Filipowi wszystki szczepienia i spokojnie do 1000zł się zamknęłam...
Wiec chyba dzis zakupię sobie buteleczki dla maluszka...i pieluszki tetrowe kolorowe, tak na poprawę nastroju
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny wydaje mi się że część z Was ma taką poduszkę długą do spania - jak ona się sprawdza??
Zamierzam się w nią zaopatrzyć bo już n ie mogę spać normalnie, zarzucam nogę na mężula ale co zrobić jak oboje w nocy odwracamy się do siebie dupkami ? :-)
Poduszka dla kobiet w ciąży /do karmienia ROGAL (1449434608) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Czy taka będzie odpowiednia??
Bo może lepiej taką:
http://allegro.pl/ciazowa-poduszka-klin-dla-kobiet-w-ciazy-kolor-i1454771762.html
Proszę o radę
Zamierzam się w nią zaopatrzyć bo już n ie mogę spać normalnie, zarzucam nogę na mężula ale co zrobić jak oboje w nocy odwracamy się do siebie dupkami ? :-)
Poduszka dla kobiet w ciąży /do karmienia ROGAL (1449434608) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bo może lepiej taką:
http://allegro.pl/ciazowa-poduszka-klin-dla-kobiet-w-ciazy-kolor-i1454771762.html
Proszę o radę
Ostatnia edycja:
Madzioolka, co prawda nie mam żadnej, ale raczej klin bym obstawiała, ja sobie taki klin pod brzuch z jaśka robię i jest mi bardzo wygodnie, wygodniej niż z jaśkiem między nogami. Może zanim cokolwiek kupisz, przetestuj na jaskuDziewczyny wydaje mi się że część z Was ma taką poduszkę długą do spania - jak ona się sprawdza??
Bo może lepiej taką:
CIĄŻOWA poduszka KLIN dla kobiet w ciąży KOLOR (1454771762) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Proszę o radę
traschka
Mama Marysi
madzioolka ja mam ten rogal i jestem zachwycona. Klin masz tylko pod brzuszek a rogal masz między nogi, pod brzuszek i pod głowę naraz. Poducha jest wypelniona takim granulatem, który układa się w srodku tak jak chcesz, możesz mieć grubo albo prawie nic, wystarczy go strząsnąć trochę niżej. Dostałąm ją od męża na gwiazdkę i życia sobie bez niej nie wyobrażam!!! Potem przyda się do karmienia
madzioolka ja mam ten rogal i jestem zachwycona. Klin masz tylko pod brzuszek a rogal masz między nogi, pod brzuszek i pod głowę naraz. Poducha jest wypelniona takim granulatem, który układa się w srodku tak jak chcesz, możesz mieć grubo albo prawie nic, wystarczy go strząsnąć trochę niżej. Dostałąm ją od męża na gwiazdkę i życia sobie bez niej nie wyobrażam!!! Potem przyda się do karmienia
traschka ale masz dokładnie ten sam co na linku albo ten z motherhood ?
katamisz
Fanka BB :)
Katamisz rozumiem, że jak piszesz, że materacyk od producenta to jest ich więcej? Jak tak to podesłałabyś mi linka z namiarami? Chyba też bym się skusiła w takim wypadku.
Kochana już się robi;-)...
Materac GRYKA_PIANKA_KOKOS 60*120_Wrocław (1458583311) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja mam w planach zakup w marcu po wypłacie i mam nadzieję ,że będą jeszcze.:-)
traschka
Mama Marysi
traschka ale masz dokładnie ten sam co na linku albo ten z motherhood ?
nie wiem dokładnie czy to ten sam, bo mój M. zamawiał, ale wygląda bardzo podobnie. Chyba najważniejsze zeby był wypełniony tym granulatem a nie był zwykłą poduszką, bo wtedy się tak fajnie nie dopasowuje. Poducha na początku była dość twarda, ale po kilku nocach materiał się rozciągnął i było super. (tak jak po praniu - rzeczy muszą się "rozchodzić"
reklama
Podziel się: