katamisz
Fanka BB :)
misialina, ramari macie rację z tymi butelkami, nie sądzę aby sama butelka mogła coś zmienić.Z kolei co do kropelek mam trochę inne zdanie na podstawie opini koleżanki która ma dwójkę dzieci (jedno 6 lat a drugi szkrabek ma teraz 3 miesiące) Jak tylko zaczęła karmić i karmiła butelką TT dziecko tak czy siak wyło i miało kolki.Kupiła przez znajomą krople na kolki które używała 6 lat temu ze starszym- nie pomagał espumisan, plantex i inne poraz kolejny się przekonała ,że zadziałały tylko te kropelki.Odkąd je regularnie podaje małej zero płaczu i kolek!!A były chwile ciężkie ,że moja koleżanka odchodziła od zmysłów-mała miała takie straszne kolki!!
Ja sama miałam straszne problemy długi czas z kolkami u mojego Igora i zamierzam te krople kupić jeszcze będąc w ciąży.Najwyżej ich nie użyję jak nie będzie potrzeby mimo wszystko wolę już je mieć jak zajdzie taka konieczność.Na moje dziecko też nie działał żaden plantex alni herbatki.Mogę Wam podać ich nazwę jeśli któraś by chciała je kupić - SAB-SIMPLEX-kropelki niemieckie w Polsce dostępne tylko na allegro lub może gdzieś jeszcze ale nie widziałam.Jest to lek więc ja bym radziła poprosić rodzinę czy znajomych o ich zakup na allegro bym się raczej nie zdecydowała.
Ja sama miałam straszne problemy długi czas z kolkami u mojego Igora i zamierzam te krople kupić jeszcze będąc w ciąży.Najwyżej ich nie użyję jak nie będzie potrzeby mimo wszystko wolę już je mieć jak zajdzie taka konieczność.Na moje dziecko też nie działał żaden plantex alni herbatki.Mogę Wam podać ich nazwę jeśli któraś by chciała je kupić - SAB-SIMPLEX-kropelki niemieckie w Polsce dostępne tylko na allegro lub może gdzieś jeszcze ale nie widziałam.Jest to lek więc ja bym radziła poprosić rodzinę czy znajomych o ich zakup na allegro bym się raczej nie zdecydowała.
Ostatnia edycja: