reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

linka niestety nie podam, bo kupiłam normalnie w sklepie u mnie w mieście...

nadzieja ja mam taki kolorek dla dziewczynki, jak dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia, równie dobrze woziłabym synka w malinowym:)

no to masz fajny sklep w mieście
a kolor wózeczka dla mnie też nie ma znaczenia ja mam czerwony dla chłopca - ja w ogóle lubię czerwony (hahaha jak w dyskusji na innym wątku :-D)

reklama
traschka bo cena naprawdę dobra...kurcze u mnie w Askocie mała butelka TT kosztuje ponad 20 zł
...tylko jedna sztuka!!a na allegro nie ma takich zestawów??Zaraz zerknę...

traschka no to po prostu miałaś szczęście i ciesz sie z tego, w końcu i tak wydajemy majątek na wszystkie te rzeczy

swoją drogą to śluby i rzeczy do małych dzieci to dobry biznes no nie? zawsze na czasie ;-)

katamisz zestaw podobny, mój jest bez kubka niekapka. Bardzo dobra cena za ten zestaw co pokazałaś! Z kosztem przesyłki wychodzi podobnie. (tyle że masz o kubek więcej:)
To prawda, że internetowe zakupy ostatnio mi nie wychodzą za dobrze, ale przeglądając ceny w sklepach i tak zamawiam dalej przez net bo różnice są masakryczne!!! Na samym wózku zaoszczędziłam prawie 600 zł, dziś za materacyk z kosztem przesyłki dałam 30 zł mniej niż w sklepie u mnie. Trudno, najwyżej dłużej poczekam, ale zaoszczędzić można naprawdę sporo...

EDIT: heh, właśnie jeszcze raz otworzyłam ten mój zestaw i to jest jednak ten sam:) Zasugerowałam się wielkim napisem w sklepie "4 butelki TT...". Czyli jednak mam kubek, super....

Ostatnia edycja:
katamisz zestaw podobny, mój jest bez kubka niekapka. Bardzo dobra cena za ten zestaw co pokazałaś! Z kosztem przesyłki wychodzi podobnie. (tyle że masz o kubek więcej:)
To prawda, że internetowe zakupy ostatnio mi nie wychodzą za dobrze, ale przeglądając ceny w sklepach i tak zamawiam dalej przez net bo różnice są masakryczne!!! Na samym wózku zaoszczędziłam prawie 600 zł, dziś za materacyk z kosztem przesyłki dałam 30 zł mniej niż w sklepie u mnie. Trudno, najwyżej dłużej poczekam, ale zaoszczędzić można naprawdę sporo...

EDIT: heh, właśnie jeszcze raz otworzyłam ten mój zestaw i to jest jednak ten sam:) Zasugerowałam się wielkim napisem w sklepie "4 butelki TT...". Czyli jednak mam kubek, super....

No to zakup super.Ja tez chyba kupię taki zestaw...choc jeszcze waham się między aventem a TT.Tak czy inaczej muszę się wstrzymać do kolejnej wypłaty ;-)A co do materaca to ja znalazłam też na allegro piankę-gryke-kokos z Wrocławia całkiem blisko mam aby go odebrać oczywiście nowy od producenta za 59,99 więc cena niska w porównaniu do sklepowej 99 zł.

cinamon, akurat na Targówek mam blisko, problem w tym, że pewnie tak jak wszędzie mają tylko spacerówki bez gondol, a ja chcę wszystko jednym zakupem załatwić(z fotelikiem maxi-cosi dodatkowo) i dlatego w marcu mi kazali przyjść bo jestna to szansa. Ale dzięki za podpowiedź:tak:]

Jestem przekonana że mają go z gondolą.Właśnie gondola mi wpadła w oko i to że czarny.A nie wiem jak z cenami ale kupowłam niedawno u nich fotelik dużo taniej niż wszędzie

reklama
moja wypłata dawno się skończyła. Wymieniłam dziś euro, które zarobiłam w sierpniu na "streecie" i trzymałam je właśnie na wyprawkę więc najwyższa pora:)

Do góry