reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
a właśnie, jak to jest z mikrofalą? Przez długi czas mówiło sie o tym, że dla małych dzieci nie wolno jej używać do podgrzewania.
szczerze to nie mam pojęcia....
Ja długo z mikrofali nie korzystałam, zaczęłam dopiero jak młody skończył 13 miesięcy.

Forever, sorki, nie chciałam wchodzić z buciorami w Twoją prywatę :-( rozumiem że nie masz ochoty pisać o tym że jesteś sama.. To ciężki temat..

Cinamon, ja mam gdzieś listę aptecznych zakupów jaką miałam przy Marcelu. Przy czym na mnie trzeba brać "poprawkę" bo ja nie mieszkam w Polsce, a przywiozłam sobie sporo produktów, leków których tutaj nie ma...
Jak byś była zainteresowana tą listą to mogą ją poszukać.

barmanka, jakbyś mogła zmierzyć ta buteleczke TT 260ml w obwodzie w najszerszym miejscu, była bym bardzo wdzięczna...!!!
przepraszam dopiero doczytałam... ma 25cm. Tyle samo ma 360ml butelka (tej mniejszej chyba 120ml nie posiadam).

Ktoś pisał że sudocrem jest nie dobry.Może to taka kwestia że nie powinno się używać go cały czas , tylko w momencie kiedy pupcia jest już mocno odparzona
To ja pisałam:tak:
Sudocremu używałam tylko w przypadku stanu złej pupy, na co dzień był bepanthen. Sudo użyłam raptem dwa razy...Nie pomogło - baa skóra była jeszcze gorsza! Wywaliłam do kosza....
Zasypki nie używałam, strasznie mnie denerwowało to brylenie się.. Wolałam już by malec leżał z gołą dupą:tak: a ile razy przy tym mnie obsikał to nie wspomnę :nerd:

Odnośnie wietrzenia pupki to też uważam,że to dobry pomysł szczególnie latem, ale jak się zabezpieczyć, gł. logistycznie przed.... mniejszą lub większą awarią. :baffled:
cóż...pieluchy tetrowe i ręczniki papierowe :tak:

Traschka, fajny wózio, oliwkowy :tak::tak:

a i większości rzeczy uważa za niepotrzebne lub ich poprostu w lumpkach nie ma - i gdzie biedaczka kupi..
jeśli jest komputerowa to powiedz jej o allegro. Jak nie to może idź z nią na zakupy i ...pokaż to co najdroższe hihih

teaskcha sliczny ten wozek. Kolorek mi sie bardzo podoba. Jak kolejny urodzi sie chlopak, bedzie jak znalazl ;)
Mnie tez przwrazaja te koszty. Ja przedtalam liczyc jak przekroczylam 3 tys. Mam nadzieje, ze wiekszosc rzeczy z listy dostane;))

linka niestety nie podam, bo kupiłam normalnie w sklepie u mnie w mieście...

nadzieja ja mam taki kolorek dla dziewczynki, jak dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia, równie dobrze woziłabym synka w malinowym:)

traschka
masz moje poparcie...ten kolorek wózka pasuje zarówno dla dziewczynki jak i chłopca.Ja go kupiłam od babeczki która woziła w nim też dziewczynkę!!:-)

A ja dzisiaj na allergo widziałam aukcję materacyka do wózka/kołyski, a w opisie było - przeciwdziała płaskostopiu :-D:-D:-D:-D:-D Popłakałam się ze śmiechu :-D:-D:-D

reklama
Do góry