forever_young
Niemłoda mama Młodej
X-landerki Wrzućcie linka do kolorystyki wóziów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cinamon, akurat na Targówek mam blisko, problem w tym, że pewnie tak jak wszędzie mają tylko spacerówki bez gondol, a ja chcę wszystko jednym zakupem załatwić(z fotelikiem maxi-cosi dodatkowo) i dlatego w marcu mi kazali przyjść bo jestna to szansa. Ale dzięki za podpowiedźcarbon widziałam w carrefour tergówek w takim małym sklepiku który jest przy wejściu z parkingu.Nie wiem który model ,ale chyba xa
X-landerki Wrzućcie linka do kolorystyki wóziów.
traschka, patrzyłam na cenę w bobowózki (zestaw 3in1), do carbona dopłaca się najwięcej za kolor (tu akurat 250 zł), do tego adaptery do montażu fotelika Maxi cosi cabrio na stelaż wózka 100zł i wychodzi 2200, a w sklepie w W-wie za 2300 mam taki sam komplet. No i jeszcze za przesyłkę muszę doliczyć więc na jedno wyjdzie niestety...ale ja się uparłampopatrzę jeszcze w necie ale żadnej powalającej na kolana oferty dla carbona nie znalazłam. Za to inne kolory - rzeczywiście dużo taniej niż w sklepie mozna dostaćmrsmoon w internecie mozna kupić te wózeczki znacznie taniej niż w sklepie więc ja bym jednak pozostała przy zamówieniu...róznica między moim zamówionym a sklepem to ponad 600zł!!!
traschka, kojarzę tą aukcję i ten sklep, pokazałam mężowi, a on do mnie mówi, ze przecież tu sama spacerówka jest bez gondoli. No i rzeczywiście, sama zerknij. A cena jak za komplet 2 w 1....co za zdzierstwo....i tak jest wszędzie, nie tylko tutaj:-(mrsmoon a tutaj?
X-LANDER XA 2010 SPACEROWY+TORBA kolor CARBON (1446813600) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
aaa...sorki dopiero teraz zobaczyłam, że to bez gondoli...
cały zestaw za 1400 i do tego dokupujesz fotelik maxi cosi za 400 zł juz z aapterami do x-landera.
ZESTAW ADAPTERY X-LANDER + FOTELIK MAXI COSI CITI (1448283791) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy