reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
kolejna posiadaczka -landera XA:-) mam nadzieję, że ja też sie będę swoim chwalić, u mnie gorzej z kolorem, bo taki sobie wybrałam, że się czeka i czeka na niego

dzieki dziewczyny, kolor nazywa się "jungle" hehe :) Powiem wam, że kolor na żywo wygląda znacznie łądniej niż myślałam wcześniej widząc go w necie.
mrsmoon a ty jaki kolorek zamówiłaś? Mi się strasznie podobał energy (malinowy) i rocky (beżowo brązowy) ale one były znacznie droższe niestety...

traschka wózeczek bardzo ładny...

widzę, ze przewaga dziewczynek i x-landerów....hoho...

ja w sumie wszystko umyślone, ale nic nie kupione i tak myślę, ze mąż wie co trzeba będzie kupić, ale jak przyjdzie na raz wydać z 5-6 tys. to sie trochę zdziwi..bo ciągle mnie powstrzymuje..bo za wcześnie, bo nie będą sie miały czym babcie wykazać, a jak narazie to babcie ani jedna ani druga sie nie kwapi - moja mam to na pewno nie zafunduje nic ,bo kaska się na wesele brata wysypie tak się złożyło, ze na koniec lipca...a teściowa okupuje tylko lumpeksy - niestety żadne nie są u nas fajne i ona tez bez gustu całkiem...:zawstydzona/y: a i większości rzeczy uważa za niepotrzebne lub ich poprostu w lumpkach nie ma - i gdzie biedaczka kupi..

Trasia, wózek śliczny !!! ja do tej pory nie mogę odżałować, że nie kupiliśmy x-landera !! bardzo mi się podobają :tak: no i kolor rzeczywiście rewelacyjny !!!

Forever, maści robione nie mają nazw - musisz mieć skład :tak: i najlepiej receptę ;-) bez recepty też zrobią, ale zamiast 5 zł zapłacisz 50 :szok: przynajmniej tyle powiedzieli w mojej aptece :baffled: jak chcesz, to mogę podesłać Ci skład na priva !!!

A teraz pozytywna część wypowiedzi, wreszcie dotarł do mnie wózek!!! Jest prześliczny:))) Składanie bez instrukcji trwało niecałe 5 minut więc dramatu nie było.

Zobacz załącznik 328068

traschka superowy kolorek i wózek też, jak widać królują x-landery a na drugim miejscu jumpery :-) my chcieliśmy też zielony jasny albo czerwony, a ze nadarzyła się okazja na czerwony w super cenie to wzięliśmy i jestem super zadowolona

traschka wózeczek bardzo ładny...

widzę, ze przewaga dziewczynek i x-landerów....hoho...

ja w sumie wszystko umyślone, ale nic nie kupione i tak myślę, ze mąż wie co trzeba będzie kupić, ale jak przyjdzie na raz wydać z 5-6 tys. to sie trochę zdziwi..bo ciągle mnie powstrzymuje..bo za wcześnie, bo nie będą sie miały czym babcie wykazać, a jak narazie to babcie ani jedna ani druga sie nie kwapi - moja mam to na pewno nie zafunduje nic ,bo kaska się na wesele brata wysypie tak się złożyło, ze na koniec lipca...a teściowa okupuje tylko lumpeksy - niestety żadne nie są u nas fajne i ona tez bez gustu całkiem...:zawstydzona/y: a i większości rzeczy uważa za niepotrzebne lub ich poprostu w lumpkach nie ma - i gdzie biedaczka kupi..

hahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mysia ale się uśmiałam z tej twojej "biednej" teściowej

my już kupujemy po trochu wczoraj kupiłam przewijak mate ceratkową do łóżeczka i pokrowiec na przewijak w takim małym niepozornym sklepiku a 15 zł taniej na przewijaku niz gdzieś indziej

Madzioolka - słodkie te buciki, zastanawiam się czy się nie skusić na dżinsowe trampeczki 9 m - by były na wiosnę - ale żeby się nie okazało, że za małe będą.... :-(Myślę, że wtedy Młoda już będzie siedzieć to się fajnie może prezentować.
Traschka - suuper kolorek wózia :-) Moja oliwka jest bardziej w szary wpadająca.
Mysia23 - nie przejmuj się :-) Moja Mama wiem, że napewno nic nie kupi - z wielu powodów, który nie najistotniejszy jest finansowy. Jeśli chodzi o Mamę Taty Młodej to szybciej się po Niej spodziewam jakiegoś drobiazgu aczkolwiek wraz z mężem się budują - mam tam obiecany pokoik :-p - ale w sumie to się bardziej gest liczy niż nakład finanasowy.
JoL - b. poproszę o skład na priv :tak:

wczoraj zrobiłam sobie listę co powinnam jeszcze kupić. Myślałam, że mam już większość a lista na całą stronę:( Zaczęłam podliczać ale przy 1000 przestałąm liczyć dalej. A przecież najdroższe rzeczy już kupiłam, komoda, regał, wózek, łózeczko, pościel... chyba się załamię:(

traschka ja też wczoraj zrobiłam listę rzeczy do kupienia i mimo ,że większość już mam (wózek ,łóżeczko, kocyki, ciuszki,) to ta cała reszta mnie zaskoczyła.Jest tego jeszcze strasznie dużo i sporo jeszcze wydatków przed nami!!Spisałam sobie również co potrzebuję do szpitala dla siebie i dziecka.
Wózeczek jest śliczny!!Kolor taki sam jak mój!!Piękny ;-)

dzieki dziewczyny, kolor nazywa się "jungle" hehe :) Powiem wam, że kolor na żywo wygląda znacznie łądniej niż myślałam wcześniej widząc go w necie.
mrsmoon a ty jaki kolorek zamówiłaś? Mi się strasznie podobał energy (malinowy) i rocky (beżowo brązowy) ale one były znacznie droższe niestety...
traschka, rzeczywiści zdjęcie trochę przekłamuje kolor - jungle (b. ładne kolory) też rozważalam i jeszcze rocky, ewentualnie arctic (chyba zupełnie niepraktyczny). Stanęło na carbonie, ale czas oczekiwania 2 m-ce i nigdzie nie ma od ręki...a jak ja się już na coś uprę to nie ma na mnie sposobu:zawstydzona/y:tak więc będziemy lada dzień zamawiać tego carbona nieszczęsnego

reklama
traschka, rzeczywiści zdjęcie trochę przekłamuje kolor - jungle (b. ładne kolory) też rozważalam i jeszcze rocky, ewentualnie arctic (chyba zupełnie niepraktyczny). Stanęło na carbonie, ale czas oczekiwania 2 m-ce i nigdzie nie ma od ręki...a jak ja się już na coś uprę to nie ma na mnie sposobu:zawstydzona/y:tak więc będziemy lada dzień zamawiać tego carbona nieszczęsnego

carbon widziałam w carrefour tergówek w takim małym sklepiku który jest przy wejściu z parkingu.Nie wiem który model ,ale chyba xa

Do góry