agatkaT
Fanka BB :)
śliczny wózek! i ten kolor :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz pozytywna część wypowiedzi, wreszcie dotarł do mnie wózek!!! Jest prześliczny)) Składanie bez instrukcji trwało niecałe 5 minut więc dramatu nie było.
Zobacz załącznik 328068
traschka wózeczek bardzo ładny...
widzę, ze przewaga dziewczynek i x-landerów....hoho...
ja w sumie wszystko umyślone, ale nic nie kupione i tak myślę, ze mąż wie co trzeba będzie kupić, ale jak przyjdzie na raz wydać z 5-6 tys. to sie trochę zdziwi..bo ciągle mnie powstrzymuje..bo za wcześnie, bo nie będą sie miały czym babcie wykazać, a jak narazie to babcie ani jedna ani druga sie nie kwapi - moja mam to na pewno nie zafunduje nic ,bo kaska się na wesele brata wysypie tak się złożyło, ze na koniec lipca...a teściowa okupuje tylko lumpeksy - niestety żadne nie są u nas fajne i ona tez bez gustu całkiem... a i większości rzeczy uważa za niepotrzebne lub ich poprostu w lumpkach nie ma - i gdzie biedaczka kupi..
wczoraj zrobiłam sobie listę co powinnam jeszcze kupić. Myślałam, że mam już większość a lista na całą stronę Zaczęłam podliczać ale przy 1000 przestałąm liczyć dalej. A przecież najdroższe rzeczy już kupiłam, komoda, regał, wózek, łózeczko, pościel... chyba się załamię
traschka, rzeczywiści zdjęcie trochę przekłamuje kolor - jungle (b. ładne kolory) też rozważalam i jeszcze rocky, ewentualnie arctic (chyba zupełnie niepraktyczny). Stanęło na carbonie, ale czas oczekiwania 2 m-ce i nigdzie nie ma od ręki...a jak ja się już na coś uprę to nie ma na mnie sposobutak więc będziemy lada dzień zamawiać tego carbona nieszczęsnegodzieki dziewczyny, kolor nazywa się "jungle" hehe Powiem wam, że kolor na żywo wygląda znacznie łądniej niż myślałam wcześniej widząc go w necie.
mrsmoon a ty jaki kolorek zamówiłaś? Mi się strasznie podobał energy (malinowy) i rocky (beżowo brązowy) ale one były znacznie droższe niestety...
traschka, rzeczywiści zdjęcie trochę przekłamuje kolor - jungle (b. ładne kolory) też rozważalam i jeszcze rocky, ewentualnie arctic (chyba zupełnie niepraktyczny). Stanęło na carbonie, ale czas oczekiwania 2 m-ce i nigdzie nie ma od ręki...a jak ja się już na coś uprę to nie ma na mnie sposobutak więc będziemy lada dzień zamawiać tego carbona nieszczęsnego