reklama
traschka
Mama Marysi
moja mam od kilku lat jest zafascynowana wróżbiarstwem heheeh:-) Ma karty tarota i jeszcze jakieś inne magiczne rzeczy, o które wolimy nie pytać. Oczywiście my wszyscy podchodzimy do tego niezbyt poważnie... i jak mama zaczyna opowiadać swoje historie to wolimy nic nie mówić i nie patrzeć na siebie, bo to może wywołać niekontrolowany wybuch smiechu:-) Tak czy owak kupujemy jej na gwiazdkę prenumeratę jakiejś gazetki i kuferek na karty.
heh w naszej rodzinie to ja jestem wiedźmą ale u nas to od pokoleń już tradycja hihi
a jeśli chodzi o ciażę raz stawiałam tarota zanim zaszłam w ciążę z pytaniem jak długo będziemy się starać do tego pytałam się jeszcze drugiej koleżanki która się tym zajmuje i na dwa pytania dostałam odpowiedz że bardzo szybko sprawdziło się...ale dużo też zależy od nastawienia, gdyby wyszło że długo to pewnie też by tyle trwało bo byśmy w to nie wierzyli :-)
proszę się nie śmiać, ale mnie zawsze się sprawdza tarot i jak stawiam go zjaomym i nieznajomym też :-)
a jeśli chodzi o ciażę raz stawiałam tarota zanim zaszłam w ciążę z pytaniem jak długo będziemy się starać do tego pytałam się jeszcze drugiej koleżanki która się tym zajmuje i na dwa pytania dostałam odpowiedz że bardzo szybko sprawdziło się...ale dużo też zależy od nastawienia, gdyby wyszło że długo to pewnie też by tyle trwało bo byśmy w to nie wierzyli :-)
proszę się nie śmiać, ale mnie zawsze się sprawdza tarot i jak stawiam go zjaomym i nieznajomym też :-)
traschka
Mama Marysi
Ironia, to może polecisz jakąś ciekawą książkę dla mojej mamy? Albo cosik innego? Z tym tarotem to ja niestety widzę, że to się zbyt często sprawdza jak mama coś tam zaczyna opowiadać... dlatego trzymam się od tego z daleka. Ja wolę nic nie wiedzieć
wiesz co z ksiazek to nie wiem co zbytnio ci polecic bo nie korzystam z takowych ciocia mnie uczyła tarota..jesli chodzi o pudełeczko na karty to ponoc karty najlepiej sie czują w satynowym/welurowym woreczku ktory osoba wrozaca sama sobie zrobi ja niestety z szycia jestem noga i moj czarny woreczek ma na wierzchu nici a nie w środku
moze cos na allegro w dziale ezoteryka sie cos ciekawego znajdzie
moze cos na allegro w dziale ezoteryka sie cos ciekawego znajdzie
reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
heh w naszej rodzinie to ja jestem wiedźmą ale u nas to od pokoleń już tradycja hihi
Ironia to może mi powrozysz. Da się tak online?? I absolutnie się nie śmieje, mówię poważnie, no może z lekkim przymrozeniem oka, ale mnie takie rzeczy fascynuja.
Podziel się: