reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Kati, ja tez już mam parę ciuszków dla Malucha (nawet gdzieś na tym wątku zdjęcia wklejałam). Po świętach zamierzam coś dokupić na wyprzedażach, bo potem w maju ubranka letnie będą drogie. Chociaż ostatnio jakieś we mnie niepokój siedzi czy z Małym ok (nienajlepiej się czuję) a to do zakupów nie zachęca...

reklama
Hej dziewczyny:) Ja właśnie dzisiaj zakupiłam pierwsze ubranka :) Ponieważ jeszcze nie znamy płci naszego maluszka,to kupiłam dwa komplety:)

A ja jak zwykle wszystko na zaś - pierwsze rzeczy kupilam jeszcze podczas starań :tak:. Teraz ganiam po wyprzedażach i wynoszę siaty, bo jakoś nie widzę powodu aby w styczniu za to samo płacić kilkanaście procent więcej. :no: Staram sie robić zakupy z głową - malutkie rzeczy na lato, większe jesień zima. Z uwagi na amniopunkcję od dziś do piątku siedzę w domu, zamierzam w związku z tym dokonać jakiś zakupów przez internet - też kontrolowanych :-).
U mnie sugestia jest na chłopca ale tak czy inaczej nawet gdy będzie dziewczynka nikt mnie nie namówi na ubranie w róż, przesłodzone kwiatki, bufki itp. W związku z tym zakupywane ubranka mogę uznać za uniwersalne, ew. tylko sukieneczki i spódniczki pozostaną do dokupienia jeśli nie dostanę po córce przyjaciółki. Nie widzę powodu dla ktorego dziewczynka miałaby nie chodzić w bluzeczce z nadrukiem motocykla ( to po Tatusiu ale po mamusi już też :-) ), samochodu czy samolotu.

Dziewczyny któraś z was kupowała na allegro legginsy takie ciepłe. Chciałabym zamówić ale jakieś sprawdzone.
Mogłybyście linka podrzucić?Proszę:-)

Ja już też mam troszkę rzeczy...moja szwagierka kóra jeszcze nie ma dzieci zamówiła przez allegro zestaw ubranek z anglii ale dla chłopca...same orginalne rzeczy...zestaw miał 43 ubranka + czapeczki i buciki...firmy: H&M, NEXT, DISNAY, GEORGE....i zlicytowała to za 200 zł...ubranka sa śliczne nic nie zniszczone i wybrałam troche ale uniwersalnych...po nowym roku jak potwierdzi się płeć to też zacznę kupowac te zestawy bo naprawdę warto

reklama
Co do zestawów to polecam angielskiego ebay-a (eBay - one of the UK's largest shopping destinations). Spora część sprzedawców wysyła poza granicę UK. Ja jeszcze nie zabrałam się za zakupy dla Okruszka, ale zamówiłam sobie taki zestaw topów ciążowych, firmy typu: Zara, Mamas&Papas itp. wyniosło mnie to około 20 funtów, czyli niecałe 100 zl za 18 sztuk!

Do góry