reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Może spodobają Ci się takie- drewniane? Moja chcrześnica taką miała, ale potem ciocia jej obcięla zwierzątka żeby miała do zabawy i po karuzeli:)
Drewniana girlanda karuzela OWIECZKI usypia (1422489114) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Drewniana girlanda karuzela MOTYLKI motyle GOKI (1439431808) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy- ta mi pasuje jakoś do Twojej Marysi, jeśli mogę się wtrącić jako przyszła teściowa, hihi;)
Drewniana girlanda karuzela RYBKI piękna (1429958984) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Drewniana girlanda karuzela Goki 52954-3 D (1452125664) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
te są obłędne ale drooogie (niemniej i tak tańsze niż te nowoczesne przeze mnie znienawidzone):
Sleeping Teddy - drewniana karuzela z pozytywką (1452216226) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Country Home -drewniana obrotowa karuzela z pozyt. (1452216224) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
LoVe - drewniana obrotowa karuzela z pozytywką (1452216228) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Samspri - drewniana obrotowa karuzela z pozytywką (1452216231) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://allegro.pl/pony-toys-obrotowa-karuzela-z-pozytywka-wzory-i1452216227.html

Ja do mojej karuzelki dokupię taką pozytywkę (i okleję)

http://allegro.pl/grajaca-obrotowa-pozytywka-do-karuzel-melodie-i1452296206.html

Dziewczyny, co myślicie o tym, bo babcia mogłaby mi to kupić dla Małego.... Widziała to w mojej gazetce ciążowej i jej się spodobało
http://www.babytop.pl/produkty/info...ercem-owieczka-(Stella)-Sterntaler-31082.html

Ostatnia edycja:
reklama
marta haha, zapraszam na zakupy:)) A tak poważnie moze kupić coś dla ciebie i ci wysłać?

Aestima ooo...właśnie takie mi się podobają! Tylko nie rozumiem ceny tych niżej... to zwykłe proste drewno i misie za 2 zł. ale są genialne!!! Z tych pierwszych mi też najbardziej podobają się motylki:)

I te motylki są idelane - niedrogie, kolorowe ale nie krzykliwe i śliczne, a pozytywkę można dokupić- np. sa takie zawieszane zabawki do łóżeczka, pociąga się za sznureczek i jest melodyjka. Ale ja mojemu chyba będę puszczać po prostu płyty z muzyką klasyczną i relaksacyjną a jak podrośnie- z bajkami.
Traschka jak wygrzebiesz kiedyś w tym sklepiku coś super dla chłopaka- ja chętnie odkupię ! :)

Aestima a masz jakieś specjalne preferencje? kurteczka, śpiworek, rozmiar? :)
Ja Marysi też będę puszczać płyty i śpiewać. Podobają mi się też cichutkie pozytywki z delikatną melodią. Kojarzą mi się z dzieciństwem :)
A ta owieczka z bijącym sercem niespecjalnie do mnie przemawia...

Aestima cudne te karuzele, też jestem za taką im mniej krzykliwa tym lepiej :-)

Dziewczyny oglądałam wczoraj mamo to ja w którym Zawitkowski mówił o materacach do łóżeczek, kategorycznie odrzucił kokos-gryka, polecał materac z twardej pianki (tylko jak to sprawdzić kupując na allegro??), a najlepszy według niego jest materac lateksowy - sprawdzałam ceny na allegro - masakra, drożyzna. Napiszcie proszę jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie i czy któraś z Was ma materac kokos-gryka i jak jest z jego twardością.

Aestima cudne te karuzele, też jestem za taką im mniej krzykliwa tym lepiej :-)

Dziewczyny oglądałam wczoraj mamo to ja w którym Zawitkowski mówił o materacach do łóżeczek, kategorycznie odrzucił kokos-gryka, polecał materac z twardej pianki (tylko jak to sprawdzić kupując na allegro??), a najlepszy według niego jest materac lateksowy - sprawdzałam ceny na allegro - masakra, drożyzna. Napiszcie proszę jakie jest Wasze zdanie w tej
sprawie i czy któraś z Was ma materac kokos-gryka i jak jest z jego twardością.
Luksja, sprawdź w IKEI czy nie mają materacy lateksowych dla dzieci, bo dla dorosłych mają na pewno

Mrsmoon dziękuję Ci bardzo sprawdzę na pewno :)

Zołza też pewnie zostanę przy kokos-gryka, posprawdzam jeszcze ceny, no i chętnie posłucham opinii dziewczyn. a tak a propos też chorobliwie kocham zielony kolor :-)

Ostatnia edycja:
Luksja też widziałam ten odcinek, miałam sprawdzić w ikei jak byłam te twarde piankowe ale zapomniałam. Tak się zastanawiam, że z kolei inny fizjoterapeuta nie stwierdzi, ze twarde piankowe zdecydowanie nie, a najlepszy gryka-kokos. Często tak bywa więc nie wiem czy warto się przejmować opinią tylko jednego specjalisty...

reklama
Traschka super te Twoje zdobycze! Moze coś dla mojego Bartusia wypatrzysz? Zdaję się na Twój gust! Tylko nie kombinezonik i bodziaki, bo mam już :) Kaskę oczywiście zwrócę :)

Aestima, rewelacyjne te drewniane karuzelki! Najbardziej podobają mi się pierwsze cztery :) Sa super!

Co do materaca, to ja polecam kokos-pianka-gryka. Zwykła pianka jest za miękka, a takiej twardej, nie spotkałam...

Do góry