reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ja nakładam na siebie kategoryczny zakaz odwiedzania lumpków do czasu, aż nie dostanę poki od brata. Bo grozi mi utonięcie w bodziakach... Ciekawe, że zakup wanienki już mnie tak nie bawi i nie chce mi się nawet jej oglądać:)

reklama
dzieki barmanka za rade ;) pomysle jeszcze z ta naklejką bo to drzewo na calą wysokosc sciany by bylo ...no nie wiem cos musze wykombinowac ;-)

My wanienkę dostaliśmy od znajomych - wybralibyśmy zieloną, ale tak przynajmniej maluch nam nie zginie w tej zieleni - bo ja prawie wszystko biorę zielone ;-)

P1120008.jpgP1120007.jpg

Ja-Zołza - dlaczego akurat zielony ?
Co do wanienki to jeśli nie kombajn - czyli półeczka z przewijakiem to mi się z wyglądu bardzo ta z Ikea podoba - patrzyłam w internecie - ale nie wiem jak z jej wielkością.

forever gdzieś czytałąm jak dziewczyny strasznie narzekały na wanienkę z ikei. Oglądałąm ją w sobotę, jest niewielka i nie ma wyprofilowanego ani jednego boku, strasznie strome ścianki. To chyba będzie niewygodne przy kapieli...

Dziewczyny śliczne zakupy :)
Traschka, niezły sklepik! Też bym pewnie była częstym gościem :)

A ja mimo, że jeszcze tak do końca nie wierzę w tą córeczkę, wylicytowałam kilka sukieneczek :)
2 SZT SZMIZJERKA H&M I OGRODNICZKA ADAMS 68 (1440329685) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i 3 SZT. SUKIENKI GAP, JAK NEXT I INNE 62 74 80 (1440329683) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Sukieneczki boskie....chyba sie w końcu skusze coś kupić...

To ja się chwalę lumkowymi zakupami zapłaciłam 30 zł...wszystko z carter'sa

Zobacz załącznik 326076Zobacz załącznik 326077

a tu bodziaki z fartuszkiem które wygrałam na aukcji z allegro

Zobacz załącznik 326078 Zobacz załącznik 326079

Fajniutkie ubranka....

Co do karuzeli ja mam po Filipie taką 67072 CHICCO KARUZELA NA ŁÓŻECZKO WYPRZEDAŻ (1434396682) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy jestem z niej bardzo zadowolona, ma pilot, co często było pomocne, ma też funkcję właczania sie na głos dziecka i taka delikatna muzyczka wtedy leci...super ja wykorzystaliśmy, a najdłużej ten domek, Filip uwielbiał się nim bawić i włączał sobie później sam muzyczkę, którą wolał....

Traschka, ale cudne ubranka!!!!!!!!! jej, ja też chcę do tego sklepu!!!!

Ironia, dzięki za tą stronkę z naklejkami, też coś kupię, bo jak się przeprowadzimy, to coś Małemu wymaluję na ścianie a poki co kupię może to
http://www.beautifulhome.pl/index1.php?page=shop&run=det&ru=list&kat1=12&order=3&id=6
na kilka miesięcy nie opłaca mi się malować!:)

Co do karuzelki- mi się starsznie nie podobają te nowoczesne, plastikowe , świecące i takie głośne...
Maama uszyła mi cuudne filcowe zwierzątka- konika na biegunach, liska, łosia, wiewióreczkę, ptaszka... M zrobi pałąk i zwierzątka zawiesimy na naturalnym sznurku, takim parcianym- będzie super:) W ogóle uważam, że te karuzelki sa zbyt krzykliwe- łózeczko ma być miejscem na wyciszenia a mega kolorowa będzie mata, zabawki doczepiane do leżaczka itd.

Aestima świetny pomysł z tą karuzelą! Ja też nie cierpię tych plastikowcyh i krzykliwych... sama nie uszyję nic, bo nie przypominałoby to żadnego zwierzątka ale będę szukać czegoś prostego.

reklama
Do góry