reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zebrze się pewnie spodoba! :-)
Pewnie, ja kocham paski :) A lezaczek..hmm.. myślę, ze warto kupic, mnie bardzo się przydawał, można poszukać w używanych :)

Ja miałam dla Jasia taki:
LEŻACZEK BUJACZEK 2 KOLORY MOOLINO SUPER PREZENT (1439257558) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ŚLICZNY LEZACZEK BUJACZEK KARMIDEŁKO DLA DZIECI (1440182160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Teraz kupiłabym jakiś bardziej wybajerzony :) ale mam juz tamten, więc zostanie :) Przynajmniej nie kusi mnie, żeby kupować ;)

Dziewczyny oglądałam wczoraj mamo to ja w którym Zawitkowski mówił o materacach do łóżeczek, kategorycznie odrzucił kokos-gryka, polecał materac z twardej pianki
A czym to argumentowal. ja osobiscie polecam kokos-pianka-gryka. Chociaz teraz jak nad tym mysle to nie pamietam czy dla Julki mialam wlasnie taki czy jednak pianka -kokos:baffled:. Skleroza

Co do wanienki to jeśli nie kombajn - czyli półeczka z przewijakiem to mi się z wyglądu bardzo ta z Ikea podoba - patrzyłam w internecie - ale nie wiem jak z jej wielkością.
Jak dla mnie te wanienki sa nie bardzo funkcjonalne, albo moze funkcjonalne, ale na bardzo krotko. sa bardzo male wiec wystarcza na baaardzo krotko i faktycznie scianki sa strone, jak w misce na pranie wiec dla mnie nie jest to zbyt wygodne do mycia bo dziecka nie da sie wygodnie ulozyc. No ale musisz sama zobaczyc i zdecydowac.

Missialina fajne łowy:tak:

Aestima - śliczne te karuzele :happy: Mi się podobają niestety te droższe - kolorowe misie najbardziej :tak:
Czy któraś z Was widziałam w Wawie gdzieś w sklepie takie kombajny - faktycznie należałoby się im przyjrzeć zawczasu? Raczej nie myślę, że posłuży mi to długo ale zbytniego wyboru chyba nie mam - kwestia miejsca.
Ja-Zołza - uprzejmie donoszę, że w Auchan są bluzeczki z motocyklem. Również zielone :-)

Ja się załamałam po wypłacie...Kurcze wydawało mi się ,że w tym miesiącu będzie lepsza bo już od prawie 2 miesiecy jestem na zwolnieniu i pracodawca płaci przez 33 dni a pózniej zus(i wyciąga średnia z 6 miesięcy) a tu lipa straszna!!Wydawało mi się ,że część mi zapłaci pracodawca a część zus w tym mies...Nie wiecie jak to jest z tym chorobowym jak te 33 dni kończą się w połowie miesiąca??

reklama
Aestima cudne te karuzele, też jestem za taką im mniej krzykliwa tym lepiej :-)

Dziewczyny oglądałam wczoraj mamo to ja w którym Zawitkowski mówił o materacach do łóżeczek, kategorycznie odrzucił kokos-gryka, polecał materac z twardej pianki (tylko jak to sprawdzić kupując na allegro??), a najlepszy według niego jest materac lateksowy - sprawdzałam ceny na allegro - masakra, drożyzna. Napiszcie proszę jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie i czy któraś z Was ma materac kokos-gryka i jak jest z jego twardością.

Z materacami (jak i z innymi rzeczami) to jest tak, że kiedyś musiały się sprzedawać gryka-kokos, to polecali gryka kokos - wszyscy...i nagle po 3-4 latach okazuje się,że są złe i trzeba kupować lateks??/ no bo musi się teraz to sprzedać, bo takie teraz produkują, a są drogie - no cóz, taki rynek...

Do góry