reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

ja nigdy sie w temat materacy nie zaglebvialam, dostalam lozeczko z materacem, odswierzylam itp i bylo ok. A materac byl poprostu z gąbki :sorry: Jak bedzie kasa to kupie cos innego dla drugiej dzidzi :sorry:

reklama
Traschka, pisałam Wam kiedyś że znam tą firmę i te ciuszki ;-):tak: one są w Irlandii :tak: jak tylko młody wyrasta z rozmiaru to pędem lece po te bodziaki :-)
One są na prawdę dobrej jakości, bawełenka milutka - śmiało moge polecić.

Misialina, świetne te śpioszki z tej pierwszej fotki :tak:

Ja-zolza, hehe ja też mam bzika na punkcie zielonego koloru dla dzieciaczka :sorry:

Aestima, fajne te karuzelki :tak: mi najbardziej spodobała się w pszczółki:-) a cen tych pluszowych to nie rozumiem dlaczego to takie drogie :eek:
Tej przytulanki niestety nie znam, więc nie pomoge...

Agatka, nie spotkałam takich kombo leżaczków, więc się nie wypowiem.
Jedynie co mnie zastanawia to "poszycie" tego fotela..jakoś dziwnie mi przypomina wzorki pościeli :sorry::eek: pościeli którą nie jestem zachwycona :no:
Ja po starszaku mam taki, służy nam do dziś..Ciekawe czy go odda młodszemu rodzeństwu? :eek::eek:
FISHER PRICE 2w1 LEZACZEK BUJACZEK G5914 POZYTYWKA (1443595102) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ja-Zołza - daj znać czy kupiłaś. Ja wybrałam szarą z granatowym - z uwagi na wielkość - są jeszcze granatowe z białym. Cena 9,99 zł. A taką bluzeczką którą ja kupiła za 10 zł w H&M widziałam na Allegro za 39,90 zł :szok: Pamiętam o fotografiach moich "motocyklowych" łupów ale mając na względzie tempo prac porządkowych, to nieprędko je zrobię :-(
barmanka79 - słuszne spostrzeżenie odnośnie obicia leżaczków.:tak: Dla mnie zdecydowanie to powinien być mocniejszy materiał.

Ostatnia edycja:

Ja-zolza, hehe ja też mam bzika na punkcie zielonego koloru dla dzieciaczka :sorry:

He he he, jakoś mnie nie zdziwiłaś tym wyznaniem ;-) Mój mąż tylko patrzy, czy nie przesadzam, ale sam też lubi ten kolor, więc jest dobrze ;-)

Ja-Zołza - daj znać czy kupiłaś. Ja wybrałam szarą z granatowym - z uwagi na wielkość - są jeszcze granatowe z białym. Cena 9,99 zł. A taką bluzeczką którą ja kupiła za 10 zł w H&M widziałam na Allegro za 39,90 zł :szok: Pamiętam o fotografiach moich "motocyklowych" łupów ale mając na względzie tempo prac porządkowych, to nieprędko je zrobię :-(

Daleko mam do Auchan, ale może mnie mąż zawiezie w sobotę ;-) Dam znać.
Heh, fajnie, że pamiętasz o tych fotkach ;-) Nie tracę nadziei ;-)

Wogóle w Auchan jest dużo ciekawych rzeczy do wyszperania np. całkiem porządne spodenki - i zielone :-) - za 10 zł, bluzeczki też coś koło tego, bodziaki w wielu kolorach ok. 7 zł. Ja ze swoimi preferencjami odzieżowymi na części dziewczęcej praktycznie nie miałam czego szukać ;-) No i w Wola Park jest sklep Endo - ja ich ciuszki znam z internetu - również z niezłymi okazjami np. "pluszowy" pajacyk za 14,99 zł. W Mothercare pojawiła się już obłędnie droga nowa kolekcja, ale są nadal megaprzeceny np. 2 bluzeczki za 25 zł.
Nie ma jak Allegro - Ja-Zołza - dokładnie taka bluzeczka jest w Auchan http://allegro.pl/nowa-bluzeczka-z-motocyklem-motorem-rozm-80-i1444498230.html, a taką kupiłam za dychę w H&M - tu za 34 zł http://allegro.pl/hm-bluzeczka-motocykl-r-12-18-m-86-nowosc-i1448913795.html i jeszcze to ale dla mnie niezbyt...chłopięce z uwagi na róż http://allegro.pl/next-super-koszula-z-motorem-chlopiec-roz-86-i1452584396.html
Nie mogłam się powtrzymać - dla tych co w czysto damskim trójpaku http://allegro.pl/spodniczki-na-szelkach-nowe-moze-dla-blizniaczek-i1455592353.html.:-)

Ostatnia edycja:
aaga1407 dzięki Bogu kochana chociaż jedna osoba na tym forum jeszcze siedzi oprócz mnie...przez chwilę czułam się osamotniona :tak:
Nie wiem jak to jest dokładnie z tym Zusem...Moja kuzynka pracuje w zusie ale w emeryturach i nie zna się na tych chorobowych za bardzo ale mówiła mi ,że srednia licza z 6 ostatnich miesiecy...a na stronie informacyjnej zusu dzisiaj przeczytalam też ze 12 miesiecy.Fakt jest faktem ,że nie wiem do kogo mogłabym uderzyć z zapytaniem o tak niską wypłatę do kadrowej w mojej firmie czy do zusu??

Dziewczynki mam dobrą ofertę z łóżeczkiem...może podpowiedzcie czy warto??
Łóżeczko+kółka+mata fisher price+przewijak+baldachim za 100zł wszystko...(łóżeczko z kółkami jest bo można je będzie przewozić po mieszkaniu-brak materaca ale tak czy siak kupiłabym nowy...Jestem umówiona z babeczka na sobotę-dodatkowy plus że z Wrocławia...:-)

reklama
Do góry