reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Cześć dziewczynki świetne zakupy!!
Ja też im bliżej wizyty tym bardziej fantazjuję ,że Gracja może się okazać Alanem...najważniejsze żeby zdrowe było ale już tak bardzo się cieszę z dziewczyneczki...:zawstydzona/y:

Katamisz nie uwierzysz! Dodzwoniłam się !!! Więc tak kurs trwa ok 2 miesięcy i jest bezpłatny. zazwyczaj zajęcia odbywaja się w okolicy południa (wiec wiem już, że do tej szkoły o ile się zdecyduję będę chodzić sama, bo moje kochanie w pracy będzie). Przyjmują do szkoły od 28 tc. teraz kończy się aktualny kurs a nowy rozpocznie się w połowie marca albo poczatkiem kwietnia, to wszystko będzie zależało od kiedy przeniosa się na Borowską, bo nowy kurs już raczej będzie odbywał się tam. Pan kazał dzwonić końcem lutego by uzyskać więcej informacji i ewentualnie się zapisać.
No cóż widzę, że przestraszyłam Cię tym zamówieniem na proszek :p, ale może jednak się zdecydujesz? Jak myślisz, będziesz chętna?

Kochana super ,że Ci się udało tam dodzwonić!!Ja od początku wiedziałam ,że będę sama chodziła do tej szkoły rodzenia bo niestety mojemu mężowi tak czy siak praca koliduje...w nocy pracuje a w dzień odsypia do południa późnego.Czyli co teraz musimy poczekać do końca lutego i potem możemy zadzwonić i się zapisać??czy jak??czy dopiero jak zaczniemy 28 tydzień??No ale w sumie to nawet jakbyśmy w marcu tam poszły to będzie już 28 tydzień na pewno.A co do tego proszku to spokojnie :-D Dam radę!!Na każdą lekcję podrzucę Ci po jednym opakowaniu :tak: hehe
A wracając do proszku dzisiaj znalazłam w Askocie na Hubskiej proszki- Dzidziusia 1,5 kg i 3 kg i płyny do płukania dzidziusia a w dodatku znalazłam tam proszki i płyny z Białego Jelenia(te duże pojemności)- także warto może tam się zaopatrzyć.Kupiłam tam kilka pierdółek dzisiaj.W planach mam wanienkę jeszcze 100 cm za 22 zł- przewijak za 47 zł i cała masa innych drobiazgów :tak:

reklama
Nadzieja, fajne ciuszki, zwłaszcza kurteczki i ten ostatnio komplecik:tak:

Jol, ja z kołyskami nie mam doświadczeń. Ale podoba mi się ta pierwsza.

Traschka, kurteczka jest prześliczna :tak:

Ironia, gratuluje wózkowego nabytku.

Agatka, ja miałam taką karuzelę.
KARUZELA RAINFOREST TROPIKALNY LAS od Fisher Price (1437011036) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Byłam z niej zadowolona. W zestawie jest pilot, dzięki czemu mogłam ją wyłączyć wcześniej zanim melodyjka przestała grać ;-) Marcel lubił bawić się tymi zwierzątkami podczas przewijania na przewijaku, szczególnie upodobał sobie pomarańczową małpkę:-)

Ja-zolza, ja lubię takie cichobiegi - mam na myśli buty ;-):tak:

Traschka, te bodziaki mi wyglądają na Early Days, zgadza się? :happy:

Ironia, hihi uśmiałam się :-D A tak z nieśmiałości zapytam - skąd Twoja teściowa taką znawczyni tetr jest? :sorry::szok::eek:

mrsmoon, podoba mi się ten bodziak, pajacyk zapinany na ukos:tak:

Ironia, bardzo fajne łóżeczko. Gdybym nie miała po Marcelu to kupiłabym coś takiego...Jest bardzo podobne do Twojego :tak:
Klupś Łóżeczko SAFARI + materac G-P-K (1440996902) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Co do huśtawki to ja nie kupuję.
Cóż, mam doświadczenie po starszaku - młody nie lubił huśtawek. Zresztą zostało mu to do tej pory :sorry: (woli ślizgawki, tunele, małpie gaje - huśtawki omija szerokim łukiem :eek:).
Mam leżaczek z Fishera :tak:
Co do naklejek. One dosyć łatwo się ściągają (odklejają), więc jeśli obawiasz się że bobo zerwie tą naklejkę to przyklej ją wyżej :tak:. Ja wcześniej miałam taką foliową tapetę podklejaną przez taką specjalną gumę. Teraz Marcel ma naklejki.

Blusia, świetne ciuszki te z pierwszego linka najbardziej mi się podobają :tak:

Blusia, cudne te kiecuszki! :-)
A ja wczoraj wylicytowałam śpioszki za złotówkę ;-)
[2x śpioszki, 3x pajace, 2x półśpiochy i 2x spodenki ;-)]

To ja się chwalę lumkowymi zakupami zapłaciłam 30 zł...wszystko z carter'sa

P1030839.jpgP1030840.jpg

a tu bodziaki z fartuszkiem które wygrałam na aukcji z allegro

P1030841.jpg P1030842.jpg

reklama
misialina ja się nie nadaje na lumpki nigdy nie umiem tam nic znaleźć...
byłam tylko w jednym kiedyś w Wodziu na kubsza koło banku i znalazłam tam jedną rzecz dla siebie...

Do góry