reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

mrsmoon świetne zakupy!

Ironia łądne rzeczy wybrałaś, ten leżaczek ogromnie mi się podoba tylko drogi:( A co do pieluszek to pierwszy raz słyszę, żeby te z Bielska były jakieś super inne. Ja kupiłam w sklepie ale pewnie wyprodukowane wcale nie w moim mieście hehe:)

reklama
jeśli chodzi o kupowanie ciuszków to ja mojej mamie ufam w 100 %, mamy taki sam gust, a mama kupuje zawsze dobre gatunkowo rzeczy. A moja przyjaciółka powiedziała mi już, ze ona mi kupi do małego co bedę chciała. Mam jej dać nawet linka czy namiar i mam jak w banku.
Są ludzie, z którymi mozna się dogadać
To ja mam tak samo...moja mama ma gust i zawsze poza tym mnie pyta o zdanie...natomiast teściowa niestety nie rozróżnia czasem chłopięcych rzeczy od dziewczęcych - chyba, że są różowe...i juz wczoraj mi wciskała 3 reklamówki ciuszków po 3 dzieci (dziewczynek)przechodzonych, spranych i wymiętolonych w cały swiat - rany, dla niej to żaden problem, bo dziecko i tak ubrudzi....

Wiecie, ja też absolutnie nikomu nie powierzyłabym kupna rzeczy dla Marysi z bardzo prostego względu - sprawia mi to tak wielką radość że podchodzę do tego egoistycznie i chcę to zrobić sama dla własnej radochy:) Czasem tylko dostaję jakieś drobne prezenty które też mnie bardzo cieszą:)
Traschka, ja w sumie takie samo zachowanie w sobie odkrywam, totez dlatego tak chce teraz kupować, bo później może być różnie..

A oto moje ostatnie Allegrowe zdobycze:
BODY Z NAPISAMI bawełna 100% 80 URODA PO MAMIE (1434509593) - Aukcje internetowe Allegro - kupione ze względu na napis :-)
CHELSEA sukienka kaczuszki kratka firmowa 1-2lata (1436505857) - Aukcje internetowe Allegro - przesłodkie jak dla mnie ale nie różowe, falbaniaste i koronkowe :happy:
Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że te wcześniejsze zakupy to bardzo dobry pomysł....:tak:
O ta sukienusia śliczna...

Ja jakoś muszę się przestawić na dziewczyńskie ubranka, ale póki nie potwierdzi się płeć to chyba nie kupię nic w moim ulubionym różu...
Mąz za to sie przejął wózkiem, bo w Łodzi nigdzie nie mogliśmy obejrzeć peg perego...tylko inglesine zippy, która przypadła nam do gustu - niestety kolory tego wózka kompletnie nie!!!! może któraś z was dziewczyny, szczególnie do tych z Warszawy jest mi w stanie powiedzieć w którym sklepie w stolicy można obejrzec wózki peg perego?? Jak pojade do przyjaciół do Wawy to moge sobie podjechac i obejrzeć..

Oczywiście zapomniałam dodac..

Świetne zakupy i te dla panienek, jak i dla chłopców śliczne...!!!

może któraś z was dziewczyny, szczególnie do tych z Warszawy jest mi w stanie powiedzieć w którym sklepie w stolicy można obejrzec wózki peg perego?? Jak pojade do przyjaciół do Wawy to moge sobie podjechac i obejrzeć..
mysia, w Świecie Dziecka są na pewno, tylko nalepiej zadzwoń wcześniej i zapytaj o konkretny model, to Ci powiedzą w którym sklepie bo mają kilka

Blusia sukieneczki przesłodkie:) Ja zakochałam się w tych małych ciuszkach i rzeczy dla mnie przestały mnie kompletnie interesować. Teraz rozumiem moją mamę, która ciągle chce kupować coś dla mnie i mojego rodzeństwa:)

reklama
Do góry