reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Traschka zakupy super - kurde, ja już nawet nie oglądam ciuszków, bo mam ich tyle, że nie mam już gdzie trzymać!! :-D
Co do tego wózka Espiro, to właśnie mnie się podoba ze względu na tę masywność - nie lubię takich "podfruwajek" ;-) Chyba u nas na forum nikt nie miał z nim do czynienia, a chciałabym, żeby ktoś kto go używał podpowiedział coś praktycznego. No ale mam jeszcze trochę czasu, więc mogę powybierać :-)

reklama
dzis wysłali dopiero moja wyprawke ktora zamowilam ghrr...jak jutro jej nie bedzie to sie wkurze...zebym w krakowie cos zamawiala i szlo to do mnie tydzien !! no po prostu szczyt szczytów !!!

a i dla śmiechu: tesciowa stwierdziła, że napewno złe tetry kupiłam - bo musza byc z bielska białej...i na pewno takich nie wybrałam - skad mam wiedziec jakie wziełam skoro nie pisało producenta? :szok:

pozatym co jej do tego ani mi na te tetry kasy nie dała a ni nic wiez dziob na kłódke i klepac swoja rente prosze a od moich pieniazkow stay away :) - moze on jest po prostu niedorozwinięta? coraz cześciej tak myśle? :-D

Kochane, humor mam dziś marny po stresującej przejażdżce autem ale pochwalę się moimi Cocodrillowymi zakupami
Zobacz załącznik 325905Zobacz załącznik 325906Zobacz załącznik 325907Zobacz załącznik 325908Zobacz załącznik 325909

Sorki za jakość ale nie mam siły aparatu wyciągać, bo to wielkie bydlę więc zrobiłam telefonem

i jeszcze skarpetki po 5 zł za komplet upolowane w Smyku

Zobacz załącznik 325910
pencil.png

reklama
a u nas jeszcze tylko łozeczko z poscielą

o takie wybrałam:
ŁÓŻECZKO MIŚ HAFT MATERAC POŚCIEL SZUFLADA DARLAND (1433180928) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

kolor ten pierwszy beżowy ;)

huśtawka :

FISHER PRICE HUSTAWKA DELUX 3W1 LEZACZEK POZYTYWKA (1429233407) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i mam jeszce pytanie bo znalazłam świetną naklejke na sciane o taką:

Aplikacje KOLOROWE DRZEWKO

czy myslicie że to dobry pomysł żeby coś takiego nakleić czy lepiej zwykłą tapetę? boję się że dziecko może kawałek naklejki kiedys odlepić i zjeść jak to będzie na ścianie przy jego łóżeczku... no chyba że tego nie da się tak łatwo odkleić..?

Do góry