reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ironia super wózek, dobry wybór:))

Agatka ostatnio oglądałam "Mamo to ja" i był temat o karuzelach na łóżeczko. Generalnie im mniej przełądowana gadźetami i kolorami tym lepiej. Taka karuzelka powinna być prosta z wyraźnym akcentem przyciągającym wzrok w jednym miejscu, nie w 5 wiszących misiach naraz. Ogólnie wyszło na to, że najtańsza karuzela w sklepie była najlepsza dla dziecka:) Ja bym kupiła pluszową przez mój irracjonalny lęk, że spadnie na dziecko... ale myslę, że teraz robią dobre uchwyty:)

reklama
udalo mi sie w ostatniej chwili wycofac oferte z tego sklepu bo znalazłam taka sama i z adapterami na alegro uff ale ulga i zawsze to 200 zł wiecej w kieszeni ;)

a na tą moja wyprawke to czekam i czekam :( zamowilam w piatek i jeszcze jej nie ma kurierem w krakowie !! ghrrr !!!!

Gratuluję udanych zakupów! :happy:
My się ostatnio wstrzymaliśmy, kupiliśmy tylko butki dla mnie - nigdy mi się takie nie podobały, ale jak juz je mam, to z dnia na dzień tak patrzę i patrzę... i zaczynają mi się podobać coraz bardziej ;-) Potrzebowałam czegoś, przy zakładaniu czego nie trzeba będzie się schylać, bo coraz większy mam z tym problem.
P1120279a.jpgP1120277a.jpgP1120275a.jpg

Jeśli natomiast chodzi o Edgarka, obcykałam to, co dostał w prezencie od ciotek:
P1120284.jpgP1120283.jpgP1120287.jpgP1120289.jpgP1120282.jpgP1120286.jpgP1120288.jpg
pencil.png

Zołza super masz te buty ja uwielbiam na wiosnę takie :-) na studiach je polubiłam jak trzeba było dużo po mieście biegać a na obcasach to nie za wygodnie, nazwałyśmy je z koleżanką "cicho - biegi":-D
a te ciuszki dla Edgarka - fajowe :-)

Katamisz nie uwierzysz! Dodzwoniłam się !!! Więc tak kurs trwa ok 2 miesięcy i jest bezpłatny. zazwyczaj zajęcia odbywaja się w okolicy południa (wiec wiem już, że do tej szkoły o ile się zdecyduję będę chodzić sama, bo moje kochanie w pracy będzie). Przyjmują do szkoły od 28 tc. teraz kończy się aktualny kurs a nowy rozpocznie się w połowie marca albo poczatkiem kwietnia, to wszystko będzie zależało od kiedy przeniosa się na Borowską, bo nowy kurs już raczej będzie odbywał się tam. Pan kazał dzwonić końcem lutego by uzyskać więcej informacji i ewentualnie się zapisać.
No cóż widzę, że przestraszyłam Cię tym zamówieniem na proszek :p, ale może jednak się zdecydujesz? Jak myślisz, będziesz chętna?

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie wózka. Do tej pory byłam przekonana do X-landera, ale ostatnio na spacerkach zaczęłam zwracać uwagę na to, z czym inni jeżdżą i w oczy wpadł mi (i nie może wypaść) wózek Espiro Atlantic - dla mnie cudny! Widziałam go u mnóstwa mam na ulicy i każdy, bez względu na kolor, wyglądał bardzo masywnie, porządnie i estetycznie. Do tego duże, pompowane koła nadają wózkowi naprawdę świetny wygląd. Czy któraś z Was miała lub ma do czynienia z tym modelem i może go ocenić z własnego doświadczenia?

OCZYWIŚCIE WÓZEK JEST NA 4 KOŁACH - 3-KOŁOWE MNIE NIE INTERESUJĄ.
wozek-gleboko-spacerowy_2828.jpgwozek-gleboko-spacerowy_2829.jpg

Gratuluję udanych zakupów! :happy:
My się ostatnio wstrzymaliśmy, kupiliśmy tylko butki dla mnie - nigdy mi się takie nie podobały, ale jak juz je mam, to z dnia na dzień tak patrzę i patrzę... i zaczynają mi się podobać coraz bardziej ;-) Potrzebowałam czegoś, przy zakładaniu czego nie trzeba będzie się schylać, bo coraz większy mam z tym problem.

Zołza mam te buciki. Są super wygodne i łatwo się wkładają. Idealne przy dużym brzuchu.

Zołza buciki piękne, tez muszę czegoś poszukać na wiosnę na płaskim obcasiku, ja mam tylko szpilki które pomału zaczynają mnie męczyć. A ciotki widzę niezły gust mają, bardzo łądne rzeczy:)

Ironia fajnie, że mogłaś wycofać ofertę! Ja zamawiam fotelik w przyszłym miesiącu. Aestima znalazła jakiś czas temu fajną ofertę od razu z adapterami.

dagamit u mnie w kamienicy stoi ten wózek na dole, oglądam go codziennie:) Też się nad nim zastanawiałam, ale jak dla mnie prowadzi się go znacznie ciężej niż x-landera. I jest taki bardziej chłopięcy, sportowy. Ale ogólnie bardzo fajny!

reklama
A teraz wynik mojego dzisiejszego polowania. Otóż moje drogie znalazłąm miejsce marzeń dla każdej mamy. Lumpek w Bielsku z używanymi rzeczami dla dzieci z bardzo niskimi cenami a wszystkie rzeczy jakościowo rewelacyjne! I jaki wybór... oglądałam kilkadziesiąt różowych kurteczek i nie wiedziałam którą wybrać bo wszystkie piękne! Możecie sobie zobaczyć jaki fajny sklep, tu jest link Ubrania dziecice ktre moesz kupi u nas w sklepie w Bielsku. W galerii moesz zobaczy przykadowe sukienki, spodenki i inne.

Oto co kupiłam:

Obraz 003.jpgObraz 002.jpgObraz 004.jpgObraz 001.jpg

1. śpiworek (10 zł)
2. kombinezonik na jesień (13 zł)
3. 4 bodziaki (2-4 zł za sztukę)
4. milutka kurteczka (10 zł)

Oczywiście nie muszę wspominać o tym, że już dawno temu obiecałam sobie, że już nic nie kupię...

Do góry