reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Setana oba łóżeczka bardzo ładne, tradycyjne. NIe dopatrzyłam się w tym pierwszym regulacji poziomu materacyka, ale to chyba standard więc może o ty nie wspominają. To drugie ma dodatkowo przykrywaną szufladę co jest fajne, nie będzie się w środku kurzyć. No i chyba doszucają materac w cenie.
Bardziej wizualnie podobają mi się te pierwsze, to drugie z kolei ma więcej ciekawych myków i dodatków:)

Dziewczyny widzę, że dalej szalejecie z zakupami! Śliczne rzeczy, aż mnie skręca jak na nie patrzę i mam ochotę pobiec do sklepu... muszę się powstrzymać ech.

reklama
Zołza...ja ostatnio nie potrafię nic kupić w normalnym sklepie...uwielbiam buszować po lumpkach i tam zawsze znajdę coś ładnego i oryginalnego a poza tym w super cenie i jak nowe

ja też uwielbiam ciucholandy - stwierdzam, że jestem uzależniona od kupowania w nich. Moje dziewczyny mają tyle ubrań, że dla czterech dziewczynek by starczyło - ale nie żal mi przynajmniej jak pobrudzą/poplamią i nie puści. Także ja też polecam :)

a te wózeczki tanio bardzo więc chyba się opłaca

Setana oba łóżeczka bardzo ładne, tradycyjne. NIe dopatrzyłam się w tym pierwszym regulacji poziomu materacyka, ale to chyba standard więc może o ty nie wspominają. To drugie ma dodatkowo przykrywaną szufladę co jest fajne, nie będzie się w środku kurzyć. No i chyba doszucają materac w cenie.
Bardziej wizualnie podobają mi się te pierwsze, to drugie z kolei ma więcej ciekawych myków i dodatków:)

Dziewczyny widzę, że dalej szalejecie z zakupami! Śliczne rzeczy, aż mnie skręca jak na nie patrzę i mam ochotę pobiec do sklepu... muszę się powstrzymać ech.

Dzięki Traschka, kochana jesteś. Myślałam, że już nikt tam nie spojrzy:( Jak chodzi o łóżeczka to nie mam pewności które uznałaś za pierwsze, bo jak przeczyta się opisy to oba mają regulowane wysokości materacyka i obydwa maja przykrywane szuflady.

Jak chodzi o łóżeczka to nie mam pewności które uznałaś za pierwsze, bo jak przeczyta się opisy to oba mają regulowane wysokości materacyka i obydwa maja przykrywane szuflady.

Setana za pierwsze uznałam to, w którym jest bardzo dużo różnych wzorów do wyboru, kolorów i wykończeń łóżeczka. Skoro oba mają to samo to wybrałąm właśnie te pierwsze Łóżeczko z szufladą ! PROMOCJA!!! (1428454406) - Aukcje internetowe Allegro . ALe tylko ze względów wizualnych:) POdoba mi się np ten zwykły model "łukasz" albo ten niżej z aniołkiem :)

w 5 10 15 są przeceny do 70 % a rzeczy naprawdę śliczne :) oglądaliśmy wczoraj z mężem, ale niestety, w tym momencie remont ważniejszy i zakup mebli do pokoju. W naszych 2 regałach niewiele się zmieści a Hania ma już stertę ciuszków po kuzynach i takich wydzierganych przez mamusię :) Jak nic trzeba kupić większy zestaw :)

łóżeczka bardzo ładne, ale nam rodzice kupują razem z pościelą i materacem, więc tylko prześlę im link do wybranego modelu do zaakceptowania ;)

reklama
Do góry