traschka
Mama Marysi
Katamisz ja już nawet kilka pieluch kupiłam Mam 10 tetrowych i 5 flanelowych więc na pewno muszę jeszcze troszkę dokupić. Kocyki mam już 4! Dostałam 3 od mamy i jeden wcześniej zamówiłam. Muszę kupić na pewno materac do łóżeczka, wanienkę ze stelażem, wózek, fotelik... no sporo tego. Jakiś śpiworek też by się przydał. A hustaweczka super! Ja będę miała podobną, czeka na mnie u rodziców. Byłam tam dzisiaj i zapomniałam zabrać, ale może to dobrze bo coś się tłoczno robi w pokoju.
W sobotę kupuję regał w ikei do wypełnienia plastikowymi pudełkami, które są zamiast pólek. Coś takiego: IKEA | Przechowywanie | Półki i szafki | TROFAST | Regał Można dobierać dowolnie te półki i kolory pudełek albo zamiast pudełek kupić zwykłe półki. Jak dla mnie świetna sprawa - zabawki do środka i po bałaganie
Zamiast szuflady pod łóżeczko kupuję dwa pojemniki IKEA | Przechowywanie | Małe pojemniki i pudła | KUSINER | Pojemnik na pościel
W sobotę kupuję regał w ikei do wypełnienia plastikowymi pudełkami, które są zamiast pólek. Coś takiego: IKEA | Przechowywanie | Półki i szafki | TROFAST | Regał Można dobierać dowolnie te półki i kolory pudełek albo zamiast pudełek kupić zwykłe półki. Jak dla mnie świetna sprawa - zabawki do środka i po bałaganie
Zamiast szuflady pod łóżeczko kupuję dwa pojemniki IKEA | Przechowywanie | Małe pojemniki i pudła | KUSINER | Pojemnik na pościel