reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Na pieluchach wielorazowych się nie znam, więc nie pomogę, niestety.

Chciałam się pochwalić moimi zakupami. mama znalazła mi cudne portki dla Edgarka :happy2:
P1120256.jpg

A to, co przy okazji znalazłam:
P1120257.jpgP1120258.jpgP1120259a.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Piękne ciuszki!!!!! Ja na razie nic nie kupuję, bo już mam tyle, że Julia nie zdąży ubrać i wyrośnie.
Teraz kupiłam dwa kocyki i pościel i szukam ładnych rożków!

Dziewczynki piękne te wasze ciuszkowe zakupy...nie wiem jak Wy ale ja czuję ,że uzależniłam się od kupowania ciuszków mojej niuni...tak to zawsze sobie coś nowego musiałam wypatrzeć a teraz jak idę gdzieś do galerii to nawet do żadnego sklepu z odzieżą damską nie zaglądam tylko do dzieciaczków:-)
No ale tak jak doris ja też muszę odpuścić na razie ciuszki bo sporo dostanę i wtedy ewentualnie dokupię to czego mi brak będzie.Teraz muszę zainwestować w wyprawkę szpitalną dla siebie i jakieś kocyki, pieluszki itp
Doris pokaż kochana jakie rożki oglądasz??

Misialina, fajowe ciuszki :-)
Ale wiecie, jak ja teraz się fajnie czuję w sklepach z ubrankami dziecięcymi - kiedy wiem, że mam faceta w brzucholku :-) I naprawdę, można niedrogo kupić fajne rzeczy - za sztruksowe spodenki dałam 10zł, za zieloną koszulkę 6,99zł, a za komplecik 19zł - końcówki kolekcji w realu ;-)

Też powinnam przystopować, ale kupuję na wyrost - na pół roczku, roczek. A teraz brak mi jeszcze śpiochów i pajacyków, ale popatrzę na allegro, bo te w sklepach mi się nie podobają - albo są za drogie...

Zołza...ja ostatnio nie potrafię nic kupić w normalnym sklepie...uwielbiam buszować po lumpkach i tam zawsze znajdę coś ładnego i oryginalnego a poza tym w super cenie i jak nowe

Misialinko, chyba powinnam też spróbować znaleźć coś w lumpkach - tak je zachwalacie, że chyba w końcu i ja się tam ruszę :-)

reklama
Ja też uwielbiam kupować w lumpkach!!Mam kilka ulubionych we Wrocku...i kupuję też ciuszki w większości jak nowe za śmieszne pieniądze!!zolza koniecznie wez z nas przykład można zaoszczędzić naprawdę sporo kasy.

Do góry