reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

katamisz no właśnie jest dużo fajnych ofert tego quinny speedi, oglądam sobie. Ta waga spacerówki zdecydowanie do mnie przemawia, mozliwość łatwego skłądania również... A ty kupiłaś używany, który oglądałaś wcześniej czy zamówiłaś w ciemno? Trochę się boję, że jak zamówię uzywany to jak przyjdzie już nie bedzie wyglądał tak łądnie jak zdjęciach, a to duży wydatek...

reklama
To znaczy ja te wózki znałam już dzięki brata żonie.Ona od zawsze miała tylko tej firmy wózki.Zawsze musiał być to quinny.Z najstarszą córą miała tego frestylera xl z młodszą miała speedi a z najmłodszą miała buzza i zdecydowanie mówiła ,że bez zastanowienia poleca speedi.Jej zdaniem jest najbardziej stabilny.Nadaje się do biegania i chodzenia po górzystych terenach(praktykowali)
A składa się go naprawdę strasznie szybko i jednym ruchem...sama byłam w szoku.
Ja sobie upatrzyłam z Wrocławia wózeczek i pojechałam sobie do babeczki do domu aby go móc zobaczyć i zabrać.Wiesz wydatek spory to fakt ale ja wiedziałam ,że jak kupię quinny nie będę miała problemu ze sprzedażą jego za 2 lata przykładowo bo ta firma się ceni.I nie stracę tak bardzo na wartości.To było dla mnie ważne.
Także ja bym radziła po prostu wybrać coś z Twoich okolic o ile to możliwe i jechać zobaczyć i sprawdzić czy jest tak samo super jak na fotkach.

Tu ma bardzo ładne zdjęcia na te aukcji...jak kupowałam mój to tu oglądałam kolor i zachorowałam np :)
http://allegro.pl/quinny-speedi-gondola-spacerowka-fotelik-dodatki-i1438684308.html

Aestima - To cieszę się bardzo że pomogłam!!!!!
Jak znajdę jeszcze coś fajnego dam linki :-)

Traschka - a Ty chcesz trójkołowca???

Powiem Ci ,że ryzykowny jest zakup na odległość na "słowo" ,że sprawny jest itd.Najlepiej byłoby pojechać, pomacać, pojeździć nim , zauroczyć się i kupić.Można by zadzwonić i dogadać się bo umówmy się są na allegro dobrzy ludzie...spotkałam się nie raz z takimi ale są też świry pomylone...a takimi też niestety miałam okazję się spotkać.Najlepiej kochana szukać gdzieś w pobliżu Twojego miasta...

Doris pokaż kochana jakie rożki oglądasz??

Kupiłam dziś u jednego sprzedawcy rożek, >TANIE ŚLICZNE ROŻKI Z PODUSZECZKĄ< (1428421340) - Aukcje internetowe Allegro nr 9,
pieluszki kolorowe **PIELUCHY, PIELUSZKI TETROWE KOLOROWE** (1432856773) - Aukcje internetowe Allegro
termoopakowanie canpol >>NOWE TERMOOPAKOWANIE CANPOL BABIES<< (1428421761) - Aukcje internetowe Allegro
oraz koszulkę do karmienia z żyrafą :-) ale już od innego sprzedawcy

Myślałam, że tylko trojkołowce wchodzą w grę.
Ja jestem na etapie szukania łożeczko - kołyski. Miałam na oku taką ładną ale sprzedawca już nie prowadzi i nie wie kiedy będzie.

doris zakupy super.I njlepiej u jednego sprzedawcy bo płaci się raz za wysyłkę.Rożki śliczne-piękne kolorki!!Ja sama już nie wiem czy rożek kupić czy tylko otulaczek sam...ale jak sobie pomyślę ,że to dzieciątko na początku takie malutkie jest i wolałam w sztywnym trzymać zwłaszcza podczas karmienia np.no ale wtedy rodziłam zimą a teraz latem.Nie wiem sama...
Pieluszki tetrowe też sliczne kupiłaś a ile sztuk tych kolorowych??Bo ja chce 20 szt białych i z 6 kolorowych.

reklama
traskcha ja bym poszła zdecydowanie za lzejszym. Nie chce się madrzyc bo to moje pierwsze dziecko, ale z doświadczenia koleżanek wiem, ze ciężki wozek to katorga a nie przewidzisz kiedy będziesz zmuszona go podnieść, bo różne sytuacje w życiu się zdarzają.

Do góry