reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

No ja właśnie dziś szalałam w tym sklepie no i wyszłam z torbą cichów do lat 3 za jakieś 125 zł. Faktycznie "dziewczyńskich" więcej, ale można wybrać i takie nieprzeslodzone i nieróżowe jednocześnie. A i niektóre chłopięce są dla mnie unisex. Jest jeszcze drugi sklep w Piastowie. W internecie nie mają. Bardziej mi się tam rzeczy podobają niż np. w 5.10.15 czy w Wójciku. Tak czy inaczej muszę tam częściej wpadać, choć niezbyt mi po drodze :-( I ogarnąć się kolorystycznie aby wiedzieć co do czego pasuje.

Katamisz - ja tylko do dzieciowej odzieżówki wchodzę, więc wiem co czujesz. :-)

reklama
Ja też uwielbiam różowe!!U dzieci oczywiście...:-DSama w różach nie chodzę!!
Ale dziewczyneczka moja będzie miała większość ciuszków słodkich różowych , fioletowych itp...

A ja tak do końca do różu przekonana nie jestem. Tzn dla małej dziewczynki ok, ale bez szału. Kilka ciuszków różowych a reszta jakaś inna. Zreszt już kiedys pisałam, że zamówiłam dla mojej Marysi wyprawkę dla chłopaka bo była łądna zielono białą:)

no ja dzis z mama poszalalysmy, wydalysmy 100 zl na ubranka na norberta i mam tego cala sterte-jeny jakie sliczne i taka odmiana bo teraz dla odmiany wiekszosc w niebieskim kolorze no a poprzednio to rozowe wsystko bylo...ale frajde mialam:)

Aestima przepiękne te rzeczy! Wyobrażacie sobie ile za te wszystkie ciuszki, które kupujemy trzeba by zapłacić w sklepie???

Juz chciałam zamawiać x-landera a mój M. zaczął marudzić, że jest za ciężki i może coś lżejszego... no i zrobił mi mętlik w głowie, bo jak go sprawdzałam w sklepie to był rzeczywiście strasznie ciężki ale zwrotny i lekko się go prowadziło. Tyle, że to M. będzie go wnosił po schodach a nie ja... może powinnam pomyśleć o biednym kręgosłupie męża? On ma też problemy i nie może nic dźwigać. Sama teraz nie wiem co zrobić, może jednak ten quinny speedi? Znacznie lżejszy jednak. Ech, trudna sprawa!

reklama
traschka ja kupiłam quinny głównie ze względu na to ,że jest lekki jak piórko bardzo zwinny i skrętny i jako jedyny składa się go jednym ruchem-dodatkowo mocowany fotelik i gondola jednym ruchem.(bardzo łatwe)Jestem bardzo zadowolona tym bardziej ,że mam prawie nowy wózeczek który kosztuje w sklepie prawie 3000 a mi sie udało mój kupic za 900 zł.Ja polecam szczerze.Mojego brata córeczce długo służył ten ich quinny i to głównie za ich namową zdecydowałam się na speedi a nie buzza.

Tu jest identyczny zestaw jak mój

http://allegro.pl/wozek-quinny-speedi-sx-mega-zestaw-maxi-cosi-cabri-i1437067592.html

A powiedz oglądałaś sobie na żywo speedi i x-landera??Tak żeby mieć porównanie??Bo to bardzo ważne aby móc je porównać między sobą...

Ostatnia edycja:
Do góry