reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Ja właśnie wysłałam męża i brata na łyżwy i korzystając ze świętego spokoju przeglądam sobie na allegro śpiworki. Wrzucam dziewczyński, bo któraś z Was szukała:
ŚPIWOREK 0-3 MSC od złotówki bcm ŚLICZNY (1433776849) - Aukcje internetowe Allegro
i u tego samego sprzedawcy jesienny, jak ktoś lubi ostre kolorki
ŚPIWOREK 3-6 MSC od złotówki bcm (1433776529) - Aukcje internetowe Allegro
i mało praktyczne dla takiego malucha, ale śliczne- można zalicytować;)
Cudowny szlafroczek dziewczynka 0-3 msc HIT ! (1433776048) - Aukcje internetowe Allegro

Duz spiworków ma ten sprzedawca:
Bawełniany śpiworek Baby Blue (1440995671) - Aukcje internetowe Allegro
Sama jeden rozważam

W ogóle ten sprzedawca ma wiele fajnych rzeczy dziewczęcych za ok 10 zł, zobaczcie
Bawełniana tunika Baby (1397846388) - Aukcje internetowe Allegro
Bawełniane ogrodniczki Next (1397846922) - Aukcje internetowe Allegro
Traschka- a dla Ciebie body sukieneczka, nie ąż tak ładna jak te misialiny ,ale całkiem, całkiem
Bawełniane body-sukieneczka George (1397846949) - Aukcje internetowe Allegro
Bawełniana sukieneczka Tiny Ted (1397846976) - Aukcje internetowe Allegro
Bawełnana sukienka Mothercare (1397847002) - Aukcje internetowe Allegro
chłopięce ma już nie tak ładne ale spokojnie można coś wybrać. Pajacyki ma tylko trochę za małe, a szkoda bo chciałam kilka kupić

fajne te wózki,bo później mi się w nich spacerówki podobają,tylko tych nieszczęsnych tacek brak:-(

dziewczyny u nas w auchan są fajne wyprzedaże ciuszków dziecięcych w super cenach. Ja kupiłam ostatnio sweterki po 10 zł, śpiochy welurowe białe z zielona żabką za 5 zł !!!! i inne pajace welurkowe za 10 i 15 zł były ale ja juz mam.
Warto się wybrać

Aestima śliczne te ciuszki, które tu podałaś. Ja niestety mam absolutny zakaz kupowania czegokolwiek, bo troszkę już kupiłam a 4 kartony od brata czekają... więc z wielkim bólem serca poprzestaję na oglądaniu, choć kosztuje mnie to dużo silnej woli!!

reklama
Do góry