reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

zahaczyłam jeszcze wzrokiem o Mutsy Transporter, ale nie zagłębiałam się jeszcze w opinie o nim, wczoraj na grupie na Goldenline przeczytałam, że plastikowe zaczepy często się łamią, a są one podstawą konstrukcji wózka. Więc chyba słabo raczej...Wizualnie b. ładny.
[/B]

No to się zdziwiłam tymi zaczepami. Mój brat ma Mutsy Urban Rider i są mega zadowoleni. Dodam że mieszkają w górach i teren na którym mieszkaja jest mało przyjazny. Wózek sprawdził się świetnie. Ja właśnie jestem na niego zdecydowana już kiedyś o tym pisałam. Biorę od brata gondolę ale stelaż i spacerówkę chce swoje. Poczytam jeszcze o tych zaczepach, bo się zaniepokoiłam.

reklama
No to się zdziwiłam tymi zaczepami. Mój brat ma Mutsy Urban Rider i są mega zadowoleni. Dodam że mieszkają w górach i teren na którym mieszkaja jest mało przyjazny. Wózek sprawdził się świetnie. Ja właśnie jestem na niego zdecydowana już kiedyś o tym pisałam. Biorę od brata gondolę ale stelaż i spacerówkę chce swoje. Poczytam jeszcze o tych zaczepach, bo się zaniepokoiłam.
Setana, ale to w Transporterze, nie wiem jak w innych Mutsy

Forever, masz w zupełności rację, pomroczność ciążowa mnie ogarnęła i pomyliłam się w obliczeniach ;)

Liczę, ze 74 wypadnie mniej więcej w wieku 6 mcy, więc zima...
Ufff... Bo ja nakupowałam letnich kreacji na 80 cm.....
Dziś zaczęłam interesować się tematem fotelika.Muszę przede wszystkim ustalić czy moje autko ma zamontowany system Isofix.

Wróciłam z zakupowych wojaży...najpierw o wózku...byłam w sklepie który ma tylko wózki Tako...i co Wam powiem to powiem że zachorowałam na najnowszą werscję Tako Warrior...najnowższy model...czym się różni od X...stelażem, designem i gondolka jest większa co dla mnie też jest ważne...no i jest bardziej "miękki" niż Jumper X...różnica ogromna w prowadzeniu...i kurde zakochałam się w tym wózku i innego już nie chcę...kosztuje 1350 zł..ale ponoć od przyszłego tygodnia ceny mają znowu wzrosnąć od 50 do 100 zł...wklejakm zdjęcia
Vertigo 6a 001.jpg

Vertigo 6a 005.jpg Potem byłam w lumpku i pepco i kupiłam 2 torby ubranek dla naszej księżniczki...później wkleję zdjęcia jak ogarnę te ciuszki

reklama
Do góry