katamisz
Fanka BB :)
To ja Wam pokażę co kupiłam parę dni temu na allegro.Tym razem pomyślałam o sobie...kupiłam sobie zestaw ciążowych rzeczy bo nie mam w co się ubrać już...Wszystko za małe!!Większość z tych ciuchów będzie na lato.Nie chwaliłam się wcześniej bo nie chciałam zapeszyć po moich ostatnich przygodach z allegro...(tak na marginesie dalej mi koleś kasy nie oddał!! za te śmierdzące rzeczy które mu odesłałam 10 dni temu).
Zestaw odzieży ciażowej (1419383985) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj te ciuszki ciążowe przyszły-jestem strasznie zadowolona!!Są super!!Za takie śmieszne pieniądze to bym nigdzie tego nie kupiła.Wyglądają na nie używane...A spodnie które były w zestawie są po prostu jak na mnie szyte-idealne!!
Dziewczynki
Foteliki maxi cosi cieszą się najlepszą opinią.Ja też mam ten fotelik w zestawie z moim Quinny.Posłuży do ok 7-8 miesiąca(babeczki córka od której ten wózek kupiłam wyrosła z niego w 8 miesiącu-a dzidzia taka fest) także troszkę nam posłuży ;-)
Zestaw odzieży ciażowej (1419383985) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj te ciuszki ciążowe przyszły-jestem strasznie zadowolona!!Są super!!Za takie śmieszne pieniądze to bym nigdzie tego nie kupiła.Wyglądają na nie używane...A spodnie które były w zestawie są po prostu jak na mnie szyte-idealne!!
Dziewczynki
Foteliki maxi cosi cieszą się najlepszą opinią.Ja też mam ten fotelik w zestawie z moim Quinny.Posłuży do ok 7-8 miesiąca(babeczki córka od której ten wózek kupiłam wyrosła z niego w 8 miesiącu-a dzidzia taka fest) także troszkę nam posłuży ;-)
Ostatnia edycja: