reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
No i stało się - kupiłam śpiworek :szok::-D "Na własnej skórze" przekonam się co to to to :tak:
A kupiłam taki....śpiworek do spania (1431809168) - Aukcje internetowe Allegro

Zebrra, powiedz mi - 70 cm to na jakie miesiące to będzie? :sorry2: Patrzyłam na tą rozmiarówkę co kiedyś podawałaś - śpiworek też tak powinnam "czytać" (tzn rozmiar)? (jakby co to "na oku" mam jeszcze inne rozmiary;-))

A przypomniało mi się jeszcze coś....
Mogę Wam polecić mega fajne kocyki a Babyono :tak:
BABYONO KOCYK Z POLARU 90X110 WYSYŁKA 6 ZL (1397766684) - Aukcje internetowe Allegro
Widzę że teraz weszło dużo fajnych wzorków, ja mam akurat taki jaki podałam w linku. Z kocykiem nic się nie dzieje po praniu, nie traci swej formy, nie mechaci się, kolor jest wciąż ten sam - naprawdę Wam polecam :tak:

Kat ja jestem zdecydowana na x-landera, ale nie martw się ceną, nie jest aż tak wysoka jak podałaś. U mnie w sklepie w mieście rzeczywiście 3 w 1 wychodzi 2200 ale w necie kupisz 2 w 1 za 1200 np tutaj:

WÓZEK X-LANDER GONDOLA+SPACERÓWKA XA 2010+TORBA (1418528911) - Aukcje internetowe Allegro
albo tutaj:

MAGAKOMPLETNY 16 ELEMENTÓW X-LANDER XA JUNGLE 2010 (1423466631) - Aukcje internetowe Allegro

A do tego tak wcześniej dziewczyny pisały zdecydowanie polecam fotelik Maxi cosi, nie ten dołączony do x-landera, dlatego mnie zestaw 3 w 1 w ogóle nie inteesował. Nowe foteliki są np tutaj już za 340zł!

FOTELIK SAMOCHODOWY MAXI COSI CITI WYS.0ZL+GRATISY (1417332965) - Aukcje internetowe Allegro

Cały zestaw wychodzi ok 1500 a wózeczek super jak dla mnie + naprawde dobry fotelik.

Pamiętacie mój nieszczęsny kocyk, który zamawiałam na początku stycznia? Wysłałąm im maila z przypomnieniem, pan strasznie przepraszał, coś się tam tłumaczył i napisał, że przyśle jakis gratis z powodu tak dużej zwłoki. I słuchajcie, kocyk śliczny doszedł w piątek, do tego przysłał mi śpioszki, śliniak i grzechotkę:) Całkiem niexle na tym wyszłam, biorąc pod uwagę, że w zasadzie tak bardzo z tym kocykiem się nie spieszę:)

Ja stwierdzilam, ze nie bede kupowac wózka dopiero spacerowke na zime, bo sa o wiele tansze i dluzej je sie uzywa, a poki co bedziemy uzywac fotelika samochodowego, ktory i tak musimy miec a do tego kupujemy taki stelaz na ten fotelik. Czyli generalnie taki skladany wozek. Super rozwiazanie-tanie, wygodne(bo nie trzeba dziecka przekladac z fotelika do wuzka jak spi tylko w całości wkłada się dziecko w stelaz i jedzie)dużo miejsca pod spodem na zakupy i przede wszystkim lekkie w przeciwieństwie do tych wszystkich wozkow tym bardziej, ze rodzimy w lato Może jestem wyrodna matka, ale wole kasę odkładać na ten wózek o który będzie mnie Ben prosił za 17 lat :)))

Tak jak pisałam chyba wczoraj, że dołączę do posiadaczy wózka Tako Juper X, i tak też się stało :-)
Udało nam się znaleźć na allegro świetny egzemplarz - gondola użyta kilka razy, a spacerówka i fotelik nieśmigane wcale :-) do tego tak jak w nowych zestawach: czyli folia, torba, śpiworek i co tam tylko było, oraz gratisowo polarowy śpiworek. Całość za 750zł. No i w kolorku który mi się strasznie podoba, czyli popielato-różowym :-)
Cieszę się jak małe dziecko :-):-):-)
A oto nasz wózeczek:
2x.jpg2.jpg

Nie myśleliśmy wcześniej o kupnie wózka używanego, ale ten jest praktycznie nowy. No i w cenie nowego będziemy mieli już i wózek i zostanie jeszcze np na łóżeczko :tak:

reklama
kati83 też właśnie oglądałam w sklepie ten wózek. Jest bardzo lekki i ładnie się prezentuje. Ale nie czytałam o nim żadnej opinii.

trascha już prawie w 90% jestem zdecydowana na x-landera z fotelikiem maxi-cosi. Rzeczywiście na allegro są dużo tańsze.

Do góry