Aestima
Fanka BB :)
kat,x- lander xa w sklepie drogi, to fakt, ale ktos tu kiedyś wklejał linki z allegro i były w b. przystępnej cenie. ten wózek to mój faworyt i ma chyba o 5 cm szersza gondolę niż jumper- to dużo. Myślę, że jak się zdecydujemy juz na zakup, to Zeberka pomoże nam znaleźć w necie przystępną ofertę. Ja chcę kupić gondolę i spacerówę a fotelik chyba dopasować maxi-cosi (Zebrra, on będzie lepszy niż ten fotelik x- landera z zestawu?). Zależy mi też na dodatkach (torba, folia, śpiworek itd.). A potem, po roku, tak jak Zebra mówi kupię spacerówkę leciutką- parasolkę.
Słuchajcie, a mam jeszcze takie pytanie- czy da się gdzieś kupić przez internet wózek na raty? Bo potrzebujemy wziąć coś na raty- ponoć jak się weźmie coś na min. 10 rat i ładnie spłaci, to przydaje się to przy braniu kredytu- dla banku taki człowiek b. wiarygodny, bo widzą, że spłacił- tak przynajmniej mi doradzało małżeństwo które w ostatnim czasie brało kredyt. A że nie mamy pomysłu co by tu wziąć na raty, to może właśnie wózek...
Słuchajcie, a mam jeszcze takie pytanie- czy da się gdzieś kupić przez internet wózek na raty? Bo potrzebujemy wziąć coś na raty- ponoć jak się weźmie coś na min. 10 rat i ładnie spłaci, to przydaje się to przy braniu kredytu- dla banku taki człowiek b. wiarygodny, bo widzą, że spłacił- tak przynajmniej mi doradzało małżeństwo które w ostatnim czasie brało kredyt. A że nie mamy pomysłu co by tu wziąć na raty, to może właśnie wózek...