kat.j1, X-lander XQ model 2010 ma przekładaną spacerówkę, ja nad nim się zastanawiam, ale jeszcze nie widziałam go na żywo. Na forach o wózkach ma b. pozytywne opinie.Rozglądam się między x-landerem (bo jest lekki, ale nie można obracać dzidzi), Tako Jumper (chyba x, bo jest lżejszy niż sam Tako Jumper, a poza tym ma wszystko co mnie interesuje), no i też Coneco Toledo (bo jest aluminiowy, ale chyba nie można zmienić kierunku jazdy).
I poradź mi, co tu wybrać?
reklama
katamisz
Fanka BB :)
Doris ja też będę miała maluszka u siebie w pokoju i uparłam się ,że koniecznie muszę mieć baldachim-moskitiere a nie bawełniany...;-) nie myślałam szczerze mówiąc nad zaletami jednego czy drugiego.Z Igorem miałam bawełniany baldachim i używałam go bardzo krótko-drażnił mnie.Teraz postanowiłam ,że kupię a'la moskitierę.Zobaczymy jak się sprawdzi :-)
kat.j1, X-lander XQ model 2010 ma przekładaną spacerówkę, ja nad nim się zastanawiam, ale jeszcze nie widziałam go na żywo. Na forach o wózkach ma b. pozytywne opinie.
Widziałam X-lander XA na żywo, bardzo mi się podobał. Tylko jest bardzo drogi. Za cały komplet wychodzi w sklepie ok. 2.200. A XQ będzie pewnie jeszcze droższy.
A taki, który zaproponowała zebrra Tako Jumper X w internecie kosztuje 1.200 i chyba ma więcej możliwości.
Ojejciu, jaki ciężki wybór.
Doris ja też będę miała maluszka u siebie w pokoju i uparłam się ,że koniecznie muszę mieć baldachim-moskitiere a nie bawełniany...;-) nie myślałam szczerze mówiąc nad zaletami jednego czy drugiego.Z Igorem miałam bawełniany baldachim i używałam go bardzo krótko-drażnił mnie.Teraz postanowiłam ,że kupię a'la moskitierę.Zobaczymy jak się sprawdzi :-)
katamisz ja właśnie tak samo miałam z moją córką. Jakbyś znalazła coś takiego, to proszę wklej na pokaz.
Dzastina222
Czekam..
Dziołszki odnośnie baldachmiu to ja nie kupuje.. dla mnie to tylko zbieracz kurzu..i zajmuje dużo miejsca. Owszem wygląda pięknie i kiedyś kupiłam Czarkowi i powiem wam że zapłaciłam za niego coś ponad 150 zł i teraz żałuję bo lezy i się marnuje. Dlatego teraz nie kupuję...ale kupie ten mały wózeczek on ma baldachim... ale może być. Dziecko bedzie spało też z nami w pokoju i najpeawdopodobniej z nami w łóżku
Ja jestem za aby maluch czół się bezpieczenie... powiem wam z kąt to się bierze. Mojej kuzynki dziecko zaksztusiło sie wymiocinami i wylądowało w szpitalu na długo długo... dlatego wolę bobaska mieć przy sobie i pod ciągłą kontrolą.
Ja jestem za aby maluch czół się bezpieczenie... powiem wam z kąt to się bierze. Mojej kuzynki dziecko zaksztusiło sie wymiocinami i wylądowało w szpitalu na długo długo... dlatego wolę bobaska mieć przy sobie i pod ciągłą kontrolą.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja wolę chyba bawełniany, bo jak np będę oglądać tv to taki baldachim osłoni trochę dzidzię od światła telewizora czy lampki.
katamisz
katamisz ja właśnie tak samo miałam z moją córką. Jakbyś znalazła coś takiego, to proszę wklej na pokaz.
kat.j1 cofnij się kochana na poprzednią stronę:-)
Tam wkleiłam baldachim - moskitiere w zestawie całym 12 cz za 150 zł ale u tej babeczki można było też kupić sam baldachim z tego zestawu za 30 zl chyba + 30 zl stelaż.Ona na razie nie ma żadnej aukcji wystawionej bo ma dziecko w szpitalu ale w przyszłym tygodniu powiedziała ,że wystawi aukcje na nowo.Więc czekam z niecierpliwością i kupię cały zestaw raczej.
Doris ja mam tv na ścianie wysoko w rogu pokoju więc u mnie sam baldachim nic nie zmieni...ograniczę oglądanie tv na pewno ;-)
A tu do wglądu tego typu moskitiera
tylko droższa ;-)
http://allegro.pl/my-sweet-baby-moskitiera-baldachim-7-kolorow-i1427475003.html
Ostatnia edycja:
katamisz
kat.j1 o rożek pytasz??
Jeśli tak to zestaw z rożkiem był 20 zł droższy- wtedy był 14-cześciowy zestaw bo doszedł rożek w kolorze pościeli + poduszeczka z falbanką do rożka(ozdobna)...ale czy ja wiem czy ten rożek nam się w lecie przyda??Ja wstępnie chciałam zestaw z rożkiem ale zmieniłam zdanie...i zostałam przy tym 12 cz zestawie bez rożka.
Jeśli tak to zestaw z rożkiem był 20 zł droższy- wtedy był 14-cześciowy zestaw bo doszedł rożek w kolorze pościeli + poduszeczka z falbanką do rożka(ozdobna)...ale czy ja wiem czy ten rożek nam się w lecie przyda??Ja wstępnie chciałam zestaw z rożkiem ale zmieniłam zdanie...i zostałam przy tym 12 cz zestawie bez rożka.
reklama
Podziel się: