reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

słuchaj a skoro one są refundowane z NFZ-u to może warto by było poprosić lekarza rodzinnego o skierowanie jakieś...??chyba ,że rodzinny nie może takiego skierowania wypisać.Ciekawa jestem jak to wygląda z refundacją takich majtek.
Mi się wydaje że refundacja NFZ to nie jest dla kobiet po porodzie...tylko dla kobiet które mają stwierdzony chory układ moczowy i przez to nie trzymają moczu.. No i nie wspomnę że zapewne trzeba mieć tony papierków potwierdzających tą nie dolegliwość..:sorry2:
No ale mogę się mylić:tak: pewności nie mam :no:

reklama
Katamisz, z tego co wiem refundacja dotyczy chorób przewlekłych lub np. moja 97-letnia babcia ma refundowane pieluchy... To nas nie obejmuje...

TENA Pants Plus

19.Pants%20Plus%20L.jpg

Produkt przeznaczony dla osób z intensywnym nietrzymaniem moczu. Oferuje dodatkową ochronę i można go nosić jak zwykłą bieliznę. Wyjątkową ochronę zapewnia technologia FeelDry™, która umożliwia szybkie wchłanianie nawet bardzo dużych ilości moczu oraz trzyma wilgoć z dala od skóry, nawet podczas długotrwałego siedzenia lub leżenia. Użytkownikowi będzie sucho i wygodnie, a ryzyko powstawania wysypek i zakażeń skóry będzie znacznie niższe.

Dzięki
Tak też myślałam.Moja babcia używała kiedyś takich pieluchomajtek chyba-miała je refundowane jak się połamała i leżała w łóżku.Zapytam czy coś jej zostało z zapasów?? ;-)

Apeluję o zablokowanie mi kategorii "wózki dziecięce" na allegro... Przecież ja nawet nie zamierzam kupowac wózka... a spędzam tam kupę czasu...

Tako Jumper, może ktoś powalczy:
TAKO JUMPER SERCA 3w1 RÓŻOWA RAMA 2010 LIMITOWANY (1422964307) - Aukcje internetowe Allegro - Misialina, kolor podobny do tego, który wybrałaś, a wózek nowy...

SPRZEDAM TAKO JUMPER X z kolekcji KOŁA! (1435133950) - Aukcje internetowe Allegro

TAKO JUMPER X RAMA 3W1 JumperX (1421369698) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek TAKO-JUMPER 2w1 - idealny/ jak nowy !!!!!!! (1425638894) - Aukcje internetowe Allegro - tu bez fotelika

TAKO JUMPER OD 1ZŁ. BMC OKAZJA !!!!! (1429707044) - Aukcje internetowe Allegro - i tu też bez..

A tu ten Coneco Toledo, który jest naprawde w dobrej cenie, a w sumie podobny do Tako Jumpera..

WÓZKI CONECO TOLEDO -WIELKA WYPRZEDAŻ ! (1430079242) - Aukcje internetowe Allegro

Zdjęcia w realu - CONECO TOLEDO FOLIA TORBA SPACERÓWKA+ GONDOLA NOWA (1435444511) - Aukcje internetowe Allegro

Zaraziłyście mnie tym Tako jumper.Juz poczyniłam pierwsze kroki w celu kupienia.Gorzej z wybraniem koloru,ale strasznie podobaja mi sie szarości i jeden czerwony z tego rodzaju.

zebrra dzięki za linki,warto powalczyć

Misialina ja na razie się wstrzymuję, musimy zrobić remont łazienki na wiosnę z wymianą okien no to się trochę kurzyć bedzie...
Ale cały czas się waham, ta cena mogła by być niższa, tak choć do 1000 zł :-)
A ceny się chyba nie zmienią, bo przecież vat tylko z 22 na 23%, a nowe modele wchodzą a starsze są trochę tańsze.

Zebrra a moze ty coś polecasz 3 w 1 tak do 1000 zł

Luisiana taki plecak mają nasi przyjaciele (moze jeszcze lepiej wyposażony) dla swojej córki. Oni to zapaleni taternicy i jak chodziliśmy razem z takim 1,5 rocznym szkrabem po górach to się sprawdził super :-)

edit:
Zebrra już widziałam twoje linki thanks :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba zaraziłyście mnie wózkowym tematem :-) Dziś w centrum handlowym na ruchomych schodach, które jechały w przeciwnym kierunku bezwiednie przyjrzałam się wózkowi i trafiłam na wspomnianego tu wielokrotnie X-lander 3 kołowca.

Do góry