reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Witam się również, ale z herbatką w ogóle mam lekkkiego kaca po polterabendzie ;/ a dziś znów picie ;/ ciężkie jest życie pijaka
cuore88
Początkująca w BB
Jeżeli chodzi o objawy ciąży, to u mnie zaczęło się od idiotycznego snu, w którym miał miejsce motyw z wyścigiem plemników do komórki jajowej <jak w ,,I kto to mówi> po jakiś 2 tygodniach doszły do tego obolałe piersi, bardziej niż przed miesiączką oraz bóle podobne do tych menstruacyjnych, ale mniej intensywne o większej częstotliwości. Gdy ciąża została potwierdzona w 6 tygodniu do tego bóle ustąpiły, a na ich miejsce przyszły masakryczne mdłości <aby się ich pozbyć osobiście polecam tabletki z imbirem> oraz huśtawki nastrojów. Wszystkim "staraczkom" życzę powodzenia, z autopsji wiem, że im się mniej stara tym bardziej wychodzi.
Cuore, gratuluję
Moniek, dziękuję za kawkę i powodzenia w robieniu obiadku.
U mnie tempka w dół więc @ jutro lub pojutrze się pojawi Dziś mam kupę roboty, nie tylko z mieszkankiem ale jeszcze z pakowaniem, chce przysiąść i powywalać co tylko nie potrzebne posegregować etc. Najgorzej z zabawkami małej będzie
Tak więc udanej soboty wam życzę
Martusia a TY się nie struj czasem i baw jak najlepiej
Moniek, dziękuję za kawkę i powodzenia w robieniu obiadku.
U mnie tempka w dół więc @ jutro lub pojutrze się pojawi Dziś mam kupę roboty, nie tylko z mieszkankiem ale jeszcze z pakowaniem, chce przysiąść i powywalać co tylko nie potrzebne posegregować etc. Najgorzej z zabawkami małej będzie
Tak więc udanej soboty wam życzę
Martusia a TY się nie struj czasem i baw jak najlepiej
kacha10
Martusia udanej zabawy.
Lilith ja tez robie dzis male porzadki po szafach. rzeczy, ktorych nie uzywam wkladam do pudel i do piwnicy, zeby nie zagracac polek.zycze Ci abys znalazla wystrzalowe lokum. trzymam kciki.
[B]Anuszka[/B] z tym testowaniem lepiej czekaj.wiem, ze to trudne ale lepiej sie nie wczuwac za b. bo potem moze byc przykro.ja za 4 dni mam termin okresu i tez czekam.
Lilith ja tez robie dzis male porzadki po szafach. rzeczy, ktorych nie uzywam wkladam do pudel i do piwnicy, zeby nie zagracac polek.zycze Ci abys znalazla wystrzalowe lokum. trzymam kciki.
[B]Anuszka[/B] z tym testowaniem lepiej czekaj.wiem, ze to trudne ale lepiej sie nie wczuwac za b. bo potem moze byc przykro.ja za 4 dni mam termin okresu i tez czekam.
Witam z południem . Ją Se leze w łóżku po wczorajszej imprezie kaca brak za to maz ma. :-) Dziś robimy Se dzień leniucha. Wczoraj koło 24 normalnie oczy mi sie same zamykały a teraz nie śpię 3godz i dalej chce mi sie spac :-) ale to chyba tyko zmęczenie choć fajnie by było jakby to była mała fasolka :-) pozdrawiam a wy co dziś planujcie ?
anuszka
stara-czka
no to czekamy razem ...ja za 4 dni mam termin okresu i tez czekam.
hej, hej
zuzu, my tez wczoraj mieliśmy imprezkę, ale ja nie piłam wcale, za to mąż kaca dziś ma
anuszka, jesczcze chwilka i wszystko będzie wiadomo.
LILITH, no to klops w tym cyklu, ale nie poddajemy się ;-) na razie nie będę brała żadnych castangusów, zobaczymy co wyjdzie w badaniach.
My dziś już po zakupach, w końcu mąż kupił sobie buty na zimę (u niego to wielki sukces) po obiadku jedziemy do teściów, a wieczorem do moich rodziców. Miłej soboty Babki.
zuzu, my tez wczoraj mieliśmy imprezkę, ale ja nie piłam wcale, za to mąż kaca dziś ma
anuszka, jesczcze chwilka i wszystko będzie wiadomo.
LILITH, no to klops w tym cyklu, ale nie poddajemy się ;-) na razie nie będę brała żadnych castangusów, zobaczymy co wyjdzie w badaniach.
My dziś już po zakupach, w końcu mąż kupił sobie buty na zimę (u niego to wielki sukces) po obiadku jedziemy do teściów, a wieczorem do moich rodziców. Miłej soboty Babki.
Wisieńka
Witajcie dziewczyny. Ja dfzis po koszmarnej nocy,horrory sie sniły i wypadające zęby. Nie jestem przesadna ale to podobno zły znak i nieswojo się z tym czuję. Mam dalej nerwy. jaka ja jestem nudna ostatnio nic tylko nerwy i nerwy. Objawów nie mam żadnych. Więc pewnie znowu się nie udało. Wczoraj mnie mdliło wieczorem i dziś rano ale ja z nerwów tak mam i tyle.
Martusia ja tez bym się najchetniej napila, mało tego narabała jak bak. Zazdroszczę, zes jeszcze przed owu.
Zuzu i no tak u mnie ostatnio tez tak było, ze Pol kacował. Dzis nic z tego bo zostajemy w domku. Mało się widzimy i musimy troche czasu spedzić razem. Jak tam u ciebie. Czujesz coś?? Ja nic dno, nawet sluzu nie mam więcej. Ech
kahaka fajnie, ze macie buty z głowy. Mój Pol kupuje sobie juz od 2 tyg. Miłego
Lillth współczuję pakowania. Sierpniowe mam za soba a teraz kolejne w grudniu. Ile to sie nazbiera smieci latami masakra. No powodzonka.
kacha ja za 5 dni i czekam bo chociaz ma test o czułości 10 to wiem jak to jest. U mnie jedynie tempka powyżej 37 się trzyma i mam nadzieję, ze nie spadnie.
Anuszka wytrzymasz
My czekamy na decyzję kredytowa. Niby na 100% dostaniemy ten kredyt ale zawsze jest niepewnośc. Mój Pol znów w szkole ja posprzatałam z dużą pomoca Macka i będe gotowac.
Miłego...
Martusia ja tez bym się najchetniej napila, mało tego narabała jak bak. Zazdroszczę, zes jeszcze przed owu.
Zuzu i no tak u mnie ostatnio tez tak było, ze Pol kacował. Dzis nic z tego bo zostajemy w domku. Mało się widzimy i musimy troche czasu spedzić razem. Jak tam u ciebie. Czujesz coś?? Ja nic dno, nawet sluzu nie mam więcej. Ech
kahaka fajnie, ze macie buty z głowy. Mój Pol kupuje sobie juz od 2 tyg. Miłego
Lillth współczuję pakowania. Sierpniowe mam za soba a teraz kolejne w grudniu. Ile to sie nazbiera smieci latami masakra. No powodzonka.
kacha ja za 5 dni i czekam bo chociaz ma test o czułości 10 to wiem jak to jest. U mnie jedynie tempka powyżej 37 się trzyma i mam nadzieję, ze nie spadnie.
Anuszka wytrzymasz
My czekamy na decyzję kredytowa. Niby na 100% dostaniemy ten kredyt ale zawsze jest niepewnośc. Mój Pol znów w szkole ja posprzatałam z dużą pomoca Macka i będe gotowac.
Miłego...
reklama
WISIENKA no ja czuje lekki ból brzucha ale to juz jakiś czas, dziś też lekko boli... ale nie wiem czemu... mam nadziejkę ze na fasoleczkę :-) ale co bedzie to bedzie. Śluz mam troszku taki biały, ale wątpie ze to ten na małego bobo, dziś boli mnie jeszcze jajnik... ja już chcę testowac z miłą chęcia bym już jutro rano zrobiła teścik.... ech jak mnie korci. Ja na imprezce nie piłam zbytnio 2 lampki winka czerwonego <słyszałam ze dobre na lepsze endo> i tyle poszliśmy spać po 1 i wstałam o 9 obejrzałam co nieco z meżem... poprzytulalismy się troszki i na Majkę zasnełam a miałam obejrzeć bo cały tydz miałam zalatany.... ech... nie nastawiam się ze się udało choć w głebi serduszka tak czuję. Piersi powiększone lekko ale ocięzałe i bolały kilka dni temu sutki moco teraz już mniej i całe piersi az tak nie bolą...... ale nie wiem czy to oznaka ciązy bo niby kazda z nas jest inna....
A co tam palnujecie na wieczór,,,,>?
A co tam palnujecie na wieczór,,,,>?