reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
hm... kolejna zawiedzona nadzieja. przepraszam za takie pesymistyczne powitanie, zostałam zaskoczona przez @ dzień przed pełnum nadziei testowaniem...
o kurcze!! Wiem właśnie że miałaś testować w sobote a tu dziś przyszła ta.... @. Nie martw sie ja w tym miesiącu też miałam takie objawy, które mogły wskazywać na fasolkę, nawet @ mi sie spóźniła 2 tygodnie, zrobiłam trzy testy i nic z tego! Okazało sie że poprzestawiało mi sie wszystko przez wakacje w Zakopanym. Trzeba być dobrej myśli ja jestem!!! Trzeba myśleć pozytywnie to przyciąga dobre zdarzenia!!! Nie przejmuj sie tą głupią @. Następnym razem sie uda... :-*
LANA
Fanka BB :)
Witaj Liszka ;D -fajnie ,że w końcu po długiej obserwacji do nas dołączyłas-życzę Ci abys szybko zafasolkowała i nie musiała długo czekać jak ja i inne kolerzanki-ale jak to sie mówi czas wyczekiwań wszystko nam wynagrodzi,tak więc te słowa również kieruje do Elżbietki-serduszko będzie dobrze modle się za Nas wszystkie abyśmy wkrótce zostały szczęśliwymi ciężaróweczkami i urodziły piękne zdrowe bobaski ;D Dziwczynki będzie dobrze ,bociek już na nas poluje!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
reklama
LANA
Fanka BB :)
Esia kochanie czasami łapie małego dołka ale szybko się z niego wydostaje ,tłumacze sobie ,że nie ma sensu się zadręczać,bo to nic nie da a jest przez to jeszcze gorzej i myśle sobie ,że ludzie mają gorsze problemy ode mnie i jakoś mi przechodzi.Mój mężulek też mi powtarza ,że silna ze mnie kobitka -hi hi hi,a taka niepozorna -ale w końcu mój zodiaczek to baranek-hi hi hi : ;D