reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam wirlualne Psiapsioly :laugh: kupilam dzis test mam zamiar testowac w piatek chociaz objawow brak ale kto mi zabroni ;) Pozdrowionka .

reklama
agi25 -trzymam kciukaski za testowanko daj znać co i jak. ;DDuuuuuużo szczęścia w testowanku.

Agi też trzymam kciuczki :D koniecznie npisz jak poszło-nie trzymaj nas w napięciu ;) trzymaj sie do piątku

Juz dzis myslalam ze zobie test ale sie powstrzymalam zreszta w piatek to i tak bedzie dopiero 11dzien po owulacij ale musze go zrobic wczesniej ze wzgledu na luteine ale cos mnie dopadly zle przeczucia i ze nie bedzie cudownego    prezentu na urodzinki .

nawet tak nie myśl, trzeba sie nastawić pozytywnie- to i żyć się będzie lżej. Masz całą armię kciuków od każdej z nas :) pozdrawiam

Agi, Izabelka ma rację :) myśl tylko i wyłącznie pozytywnie ;D a sukces osiągnięty ;D Ja tak mówię i już ;D
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki ;D straaaaasznie mocno i życzę rychłego zaciążenia...
Ja robię sobie przerwę od BB i od kompa... będę za Wami tęsknić :( naprawdę, tak mi tu dobrze było, ale myślę że tak będzie lepiej na jakiś czas... tak baaardzo pragnę "zapomnieć" o tym że się staramy... Nie wiem ile wytrzymam bez BB... bez Was, ale zrozumcie... poprostu czuję że tak właśnie teraz powinnam zrobić...
Trzymajcie się cieplutko dziewczyny :) Cmokaski :-*

Hej wirtualne przyjaciółki :)

Spieszę z informacją, że nadal trzymam kciukasy za Was wszystkie :) Koniecznie dajcie znać co i jak :)
Agi, nie trać optymizmu, będzie dobrze :laugh:
Pozdrawiam Was cieplutko!!!

CZesc Przyszle Kulotka ;) ja tu znowu na chwilke tylko wpadam...taaak tylko zeby Wam powiedziec...o czym sobie pomyslalam ..byly dni wolne ha! a zazwyczaj po takim rozprezeniu bywa ze fasolki przybywa ;D
tak bylo u nas tyle ze po lecie ;D moze cos w tym jest..hmm... tak czy siak tez trzymam za Was piastale!!!!!!
duza buzka*

reklama
Mania, obyś miała rację. dziewczynki, następny długi weekend od 26 maja ;D mnóżmy się więc ;D

Do góry