reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Marcia a ile czasu po owolacji robiłas test i co cie do tego skloniło, czy mialas jakies objawy??
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MARCIA powodzenia napewno obronisz trzymam kciuki
Elżbietko do zrobienia testu (chyba 11 dni po owulacji) skłoniło mnie moje złe samopoczucie: przede wszystkim ból głowy (nie był on silny ale czułam cały czas, że mnie ćmi ), do tego doszedł ból piersi i jajników ale przyznam , że to zwalałam na zbliżającą się @. Ale jednego dnia tak mnie bolało podbrzusze i było mi niedobrze, że musiałam zwolnic sie z pracy. Nie byłam w stanie tam wysiedzieć. I zrobiłam test a przede wszystkim dlatego aby mieć pewność, że nie jestem w ciąży i mogę sonie zaaplikować jakieś środki przeciwbólowe. A tu niespodzianka. Test wyszedł pozytywny 4 dni przed oczekiwaną @. A w dniu planowej @ powtórzyłam test i wyszły dwie wyraźne krechy, że nie było żadnych wątpliwości. Dlatego Elżbietko chyba nie ma regóły. Myślę, że przede wszystkim musisz się wyciszyć :laugh:. Buziaki
malinko trzymaj, trzymaj te kciuki. Nie ma innej opcji-muszę to zdać!!!
malinko trzymaj, trzymaj te kciuki. Nie ma innej opcji-muszę to zdać!!!
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny ;D
Aaaale się za Wami stęskniłam a tu tyle nauki i pracy w domq i gródeczku że nie mam nawet kiedy się tu pojawić Mam nadzieję że po sesji już będzie looozik
Marciu witam Cię i najserdeczniej jak tylko potrafię GRATULUJĘ GRATULUJĘ GRATULUJĘ :-*
A za całą resztę dziewczyny trzymam bez ustanku kciukasy Oby te najbliżesze miesiące były baaaaaaaaaaardzo owocne dla Was :-*
Ja byłam tydzień temu u gin powiedziała że wszystko jak najbardziej w porzadku przepisała badanka i Materne (ponoć bardzo dobra) więc jestem taaaka szczęśliwa Badanka już zrobiłam i mam zamiar jeszcze w tym tygodniu z nimi iść do gin...
Trzymam za Was kciuki dziewczyny i jestem pewna że już wkrótce te REWELACYJNE BOCIANKI i Was odwiedzą Całuski i moc pozdrowionek oraz obowiązkowo stado fluidków niech do Was doleci.................. frrrrrrrrrrruuuuuuuuu..........
Aaaale się za Wami stęskniłam a tu tyle nauki i pracy w domq i gródeczku że nie mam nawet kiedy się tu pojawić Mam nadzieję że po sesji już będzie looozik
Marciu witam Cię i najserdeczniej jak tylko potrafię GRATULUJĘ GRATULUJĘ GRATULUJĘ :-*
A za całą resztę dziewczyny trzymam bez ustanku kciukasy Oby te najbliżesze miesiące były baaaaaaaaaaardzo owocne dla Was :-*
Ja byłam tydzień temu u gin powiedziała że wszystko jak najbardziej w porzadku przepisała badanka i Materne (ponoć bardzo dobra) więc jestem taaaka szczęśliwa Badanka już zrobiłam i mam zamiar jeszcze w tym tygodniu z nimi iść do gin...
Trzymam za Was kciuki dziewczyny i jestem pewna że już wkrótce te REWELACYJNE BOCIANKI i Was odwiedzą Całuski i moc pozdrowionek oraz obowiązkowo stado fluidków niech do Was doleci.................. frrrrrrrrrrruuuuuuuuu..........
A
Agnezzz
Gość
Witaj Dodeczka, zaglądaj do nas częściej Właśnie ostatnio o Tobie myślałyśmy. Powodzenia na egzaminach
A teraz z kolei Dorki dawno u nas nie było, aż to do niej niepodobne.... hmmm.
A teraz z kolei Dorki dawno u nas nie było, aż to do niej niepodobne.... hmmm.
reklama
Dodeczka - ja też biorę Maternę jest droga ale na prawdę warto, ja ją biorę od 2 tygodni. Wczoraj odebrałam wyniki badań, i jestem zdrowa jak koń ;D ;D Wcześniej różnie to bywało ;D ;D
Ja znalazłam aptekę w której 100 szt. kosztuje 69 zł. Biorę po 1 dziennie więc starczy mi na 1 trymestr ciąży.
Ja znalazłam aptekę w której 100 szt. kosztuje 69 zł. Biorę po 1 dziennie więc starczy mi na 1 trymestr ciąży.