reklama
Julinka
Mamy październikowe 2007
Monisia2506 a kiedy planujesz zrobić teścik ??? Bo ja chyba zwariuje z tym czekaniem
...
MoniQa dopiero wieczorem robi test..... Mam nadzieje, że nie robisz później niż jutro ;D
MoniQa dopiero wieczorem robi test..... Mam nadzieje, że nie robisz później niż jutro ;D
ja też zastanawiam się nad testowaniem ale jeszcze się wstrzymam, może po prostu nie wierzę że mogłoby się udać ciągle myślę że za chwilę dostanę @ i nici z moich marzeń sama nie wiem co mam robić...testowiczkom życzę II grubych krech powodzenia
Elżbietka
mother of two sons&angel
suzi, a który dzień cyklu?/
Moniqa
i moje dwie połówki :)
suzi28 nie doszukuj sie ... ja sie doszukiwalam i nic, przestalam doszukiwac i ... bola mnie piersi, zwlaszcza sutki ... a ze masz wrazenie ze zaraz dostaniesz @ to jak mi powiedziala Elzbietka " takie wrazenie to objaw ciazowy"
... ja dzisiaj testowalam i nie wiem czy mnie oczy myla czy tak bardzo chce dzidziusia ale widze bardzo bardzo slaba kreseczke nr 2 ... @ mialam dostac wczoraj .... bede jeszcze raz robic tescik w piatek albo sobote rano ... Tobie rowniez zycze wytrwalosci i zebys zobaczyla wyraźna kreche nr 2
:-*
Elżbietka
mother of two sons&angel
MoniQo, to ja poprosze zebys zrobila w piątek 
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziękuje, jestes kochana 
reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Moniqo, a nie mówiłam!!! Ja też w piątek miałam widoczną pod swiatło..wczoraj wieczorem już wyraźniejsza (da się wypatrzyć na pierwszy rzut oka, nawet męzuś zobaczył że jest)...ale w najbliższy piątek (bedzie 2 tyg po owu) robię juz KONCOWY TEST i jak się potwierdzi, to do gina
)
Bekanie męczy jeszcze bardziej..bóle podbrzusza obrzydliwe..ale nie az tak aby nie wytrzymać. Dla maluszka wszystko.
Dziewczynki..trzymajmy sie do piatku. I razem wtedy tesciki wklejamy. Wiecie co..UDA SIĘ!!!!
Bekanie męczy jeszcze bardziej..bóle podbrzusza obrzydliwe..ale nie az tak aby nie wytrzymać. Dla maluszka wszystko.
Dziewczynki..trzymajmy sie do piatku. I razem wtedy tesciki wklejamy. Wiecie co..UDA SIĘ!!!!