reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

monisia2506 nic sie nie steruj tylko czekaj cierpliwie zrób teścik i wtedy to się ciesz!!!! Bo być może masz maluszka w sobie  :laugh:

reklama
Monisia2506 a kiedy planujesz zrobić teścik ??? Bo ja chyba zwariuje z tym czekaniem :)...
MoniQa dopiero wieczorem robi test..... Mam nadzieje, że nie robisz później niż jutro ;D

ja też zastanawiam się nad testowaniem ale jeszcze się wstrzymam, może po prostu nie wierzę że mogłoby się udać ciągle myślę że za chwilę dostanę @ i nici z moich marzeń sama nie wiem co mam robić...testowiczkom życzę II grubych krech powodzenia

28 ale mam temperaturę nie wiem czy to choroba mnie nęka czy coś innego??ciągle się staram czegoś doszukać niezwykłego w swojej fizjonomii to chyba bezsensu

suzi28 nie doszukuj sie ... ja sie doszukiwalam i nic, przestalam doszukiwac i ... bola mnie piersi, zwlaszcza sutki ... a ze masz wrazenie ze zaraz dostaniesz @ to jak mi powiedziala Elzbietka " takie wrazenie to objaw ciazowy" :p ... ja dzisiaj testowalam i nie wiem czy mnie oczy myla czy tak bardzo chce dzidziusia ale widze bardzo bardzo slaba kreseczke nr 2 ... @ mialam dostac wczoraj .... bede jeszcze raz robic tescik w piatek albo sobote rano ... Tobie rowniez zycze wytrwalosci i zebys zobaczyla wyraźna kreche nr 2 ;) :-*

reklama
Moniqo, a nie mówiłam!!! Ja też w piątek miałam widoczną pod swiatło..wczoraj wieczorem już wyraźniejsza (da się wypatrzyć na pierwszy rzut oka, nawet męzuś zobaczył że jest)...ale w najbliższy piątek (bedzie 2 tyg po owu) robię juz KONCOWY TEST i jak się potwierdzi, to do gina :))
Bekanie męczy jeszcze bardziej..bóle podbrzusza obrzydliwe..ale nie az tak aby nie wytrzymać. Dla maluszka wszystko.
Dziewczynki..trzymajmy sie do piatku. I razem wtedy tesciki wklejamy. Wiecie co..UDA SIĘ!!!!

Do góry