reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Rewelacja, Elżbietko!!!!
Moje gratulacjie, za dwa tygodnie życzę owu i owocnych staranek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moje gratulacjie, za dwa tygodnie życzę owu i owocnych staranek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie
U mnie bez objawów. Ok 2 dni po owu bolał mnie brzuch tak jak na @. Nie wiem czy miało to cos wspolnego z zagnieżdzeniem, ale wydaje mi sie ze to za wczesnie.
Piersi mnie nie bolały, az do dnia spodziewanej @. W dniu w ktorym @ miala sie zjawic brzuch bolał jak co miesiąc, wiec dla mnie juz bylo wiadome, ze sie nie udało.
Na razie nie mam mdłości, zachcianek, wstretu do czegokolwiek (niestety do fajek tez nie i się męcze baardzo, bo ciągnie mnie )
To chyba na razie tyle
Pozdrawiam
U mnie bez objawów. Ok 2 dni po owu bolał mnie brzuch tak jak na @. Nie wiem czy miało to cos wspolnego z zagnieżdzeniem, ale wydaje mi sie ze to za wczesnie.
Piersi mnie nie bolały, az do dnia spodziewanej @. W dniu w ktorym @ miala sie zjawic brzuch bolał jak co miesiąc, wiec dla mnie juz bylo wiadome, ze sie nie udało.
I to jest najciekawsze, bo mój mąz w dniu spodziewanej @ powiedział :"Co Ty taka dziwna jesteś ??? Oczy Ci sie świecą jakbys wygrała w totka" A juz po teście pytam sie go czy mowimy rodzinie teraz czy za tydzien a on na to: " Po Tobie to od razu widać"Agnezzz pisze:Jest jeszcze jeden objaw o którym nikt jeszcze nie napisał No i ponoć jest on dość trudno zauważalny i raczej dostrzegają go inni niż same mamuśki. Otóż kobiecie ponoć strasznie zmieniają się oczy, są ponoć takie świecące, błyszczące, promieniejące. Znam dziewczynę która po spojrzeniu w oczu rozpoznaje, że ktoś jest w ciąży, twierdzi, że to od razu widać...ja niestety nie potrafię tego No, ale to taki szczególik, bo ciąża samej kobiecie daje znać na tysiące znacznie wyraźniejszych sposobów..to tylko taka ciekawostka ;D
Na razie nie mam mdłości, zachcianek, wstretu do czegokolwiek (niestety do fajek tez nie i się męcze baardzo, bo ciągnie mnie )
To chyba na razie tyle
Pozdrawiam
Elżbietka
mother of two sons&angel
Mała_Mi , jeszcze raz ogromne gratulacje!!!
a moja @ na dobre sie rozkręciła
a moja @ na dobre sie rozkręciła
Elżbietko mam cichutka nadzieję że ta Twoja @ to ode mnie może przylazła? U mnie jej na razie nie ma... W sumie to ma jeszcze czas. Dzisiaj 26 albo 27 dc. Dopiero za jakieś 3 dni będę mogła z czystym sumieniem powiedzieć że sie spóźnia. No ale ostatnie 10 cykli trwało od 21 - 26 dni...
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
moje kciuksy za ciebie zaciśniete . powinno zadziałać