reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie kochane Fasololinki :)

Martwie się bo od czwartku, czyli od 3 dni mam jakieś takie plamienia... nie są duże ale wczoraj na wkładce mialam takie brunatne plamki...
czy któras z Was na tym się zna? Bo ja kompletnie nie wiem o co chodzi a do gina mam dopiero na wtorek...

boję się czy coś się nie dzieje złego z moją Fasolką...

reklama
Elżbietka, to nie takie proste... jak się dowiedziałam to od razu zapisłam się do gina... to i tak szybko mnie zapisał-na wtorek... na pewno wiesz że na jakiś termin zawsze trzeba poczekać
ale powiedz mi co to może znaczyć, bo mam serce na ramieniu...

monika3 , to moze znaczyc ze masz za mało progesteronu i z tad te krwawienia. moze powinnas brac cos na "osłone ciązy, jakis Duphaston czy Luteine. a prywatnie nie mozesz szybciuko pójsc?? albo chociaz na izbe przyjec do szpitala, tam zrobią usg i dadza recepte!!
nie czekaj do wtorku!!

Zadzwoniłam Elżbietko... faktycznie doktorka powiedziała mi że ciąża może się nie utrzymać... żebym załatwiła sobie w aptece Luteine i Cyklo...coś tam... może wiesz jak to się dokładnie nazywa? A myślisz że wydadzą mi to bez recepty jeżeli receptę doniose później??

nie wiem co za cyklo...
znam tylko cyclo-menorette, ale to na menopauze ::)
załątw albo luteine, albo Duphaston. powiedziala ci jak masz wziąc??
Duphaston to mozesz ze 3 tablna poczatek, adalej 2 razy na dobe po 1. luteiny tez trzeba dawke uderzeniowa, tez ze 3 tabl dopochwowo albo podjezykowo (są takiei takie). trzymaj sie. ilec do tej apteki!! wex test ze soba dlawiarygodnosci ;), chyab ze masz zaufana apteke

reklama
Do góry