reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A mnie nigdy sutki nie bolały a teraz zaczeły od dwóch dni tak mam -nigdy w życiu tego nie miałam ,przy @ też mnie nigdy ani sutki ani piersi nie bolały-a może to tylko jakieś zaburzenia hormonalne  ::)- zresztą dziś mija 49 dzień cyklu ,śluzu fulserwis-hi hi ::) ;D-dół brzuszka pobolewa od około dwóch tygodni  ::)a śladu @ nic a nic nawet kropelki.Jedno mnie zastanawia 19,pażdziernika powinnam dostać @ a kilka dni wcześniej dokładnie 15 i 16 pazdziernika miałam lekkie mazajki podbarwionego śluzu na wkładce myślałam ,że to nadchodzi @ ale od tamtego czasu nic a to przecież od tego czasu trzy tygodnie mineły tak sobie mysle a może to było plamienie inplantacyjne takie gdy dochodzi do zapłodnienia   ::) i dlatego testy pokazują mi jedną wredną kreche ,bo jest zawcześnie do testowania-co wy na to ?-tak tak wiem znowu się wkręcam ,chyba zaczynam świrować ,ale uwierzcie ,że czekam na @ i gdy mnie zaleje ,to niebęde się prejmować ,napewno będe spokojniejsza niż teraz bo sytuacja się wyjaśni  :)

reklama
bpcianek22 pisze:
dziewczyny jutro wybieram się na bhcg. Zastanawia mnie jedna rzecz - wczoraj wzięłam dopochwowo luteinę i plamienie ustało. Czy luteina podana w ten sposób może zatrzymać@?
Bocianku-ja pierwszy cykl urzywałam dopochwowo luteiny jedną rano a druga wieczorem od 11 do 25 dnia cyklu ostatnią zażyłam 13 pażdziernika i do dziś nie mam @ -dziwne co moja gin twierdzi ,że po luteinie powinna wystąpić do 7 dni @ ,przeciez ten lek między innymi jest tez na wywołanie @ -więc raczej nie powinna jej zatrzymac chyba ,że jest ciąża ,a krwawienie nie @ może zatrzymać gdy będąc w ciąży jest ona zagrożona -nie wiem czy zrozumiałaś co napisałam bo trochę namotałam  ::)

LANA może zrobisz bHCG :) jeżeli jesteś w ciąży (czego Tobie z całego serducha życzę ;)) wyjdzie na 100% i z pewnością będziesz sopkojniejsza!

pozdrawiam

aha ja też nie wiem co się ze mną dzieję ::)

Kajunia robiłam bete hcg 25 pażdziernika i nic mi nie wyszło,ale moja gin twierdzi aby jeszcze poczekac ,może się zdażyc ,że zaszłam w ciąże nawet w dniu spodziewanej @ i dlatego hcg i testy pokazują brak ciąży ,bo mam za mało jeszcze hormonu-a byłam tez na usg półtora tyg.temu i jest wszystko o.k nie mam żadnych torbieli ani guzków -ciąży też nie widzieli ,może było za wcześnie ,więc stosuje się do rad mojej gin i czekam na dalsze wydarzenia jeszcze z tydzień półtora i kolejne usg ::)

Elzbietka pisała kiedyś ,że są przypadki a mianowicie pisała o kobiecie która była w potwierdzonej trzy miesięcznej ciąży a beta hcg wyszła jej ,że nie jest w ciąży-więc z tym również bywa różnie chyba zależy indywidualnie od kobiety jedne maja tego hormonu więcej i to juz na początku ciąży a inne mniej-sama juz nie wiem ::)

Ja planowaną@ miałam mieć w piątek, Ale w czwartek zauważyłam zabarwienie śluzu na brązowo - w piątek było mocniejsze (jednak wkładka była czysta, tylko po włożeniu palca zostawał na nim sluz), w sobotę wzięłam luteinę i przestałam plamić. temperatura od 27 dnia utrzymuje się 36,9-37,0.  Jutro beta pokaże prawdę.

LANA, to kiedy znowu testujesz??
u mnie po @ tez ani śladu :) :). piersi nie bolą, ale sa tak jakby większe??????? tak twierdzi mój mąż, ja nie zauwazyłam niczego takiego::)
śluzik sie leje, oj leje ::). temp nie mierze rano, w ciągu dnia nie jest wysoka, tak 36,7

reklama
Do góry